Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Facebook sifrenizi neden degistirmelisiniz? (1password aile plani kampanyasi)

Taşındı Bireysel ve Siber Güvenlik
45 11 2.6k 6

Benzer Başlıklar

• Amerika'da yaşadığınız güvenlik sıkıntıları

Bireysel ve Siber Güvenlik
    12
    1 Oy
    12 İleti
    1k Bakış
    Pamulak ManoboP
    @MySea, içinde söyledi: Amerika'da yaşadığınız güvenlik sıkıntıları @Pamulak-Manobo Cok gecmis olsun! Bu gibi kiralamalarda sigorta limitini yuksek tutmak gerekiyor. Evet sigorta sadece 2 bin odedi. Mahkeme den kagit geldi. Sogortanin odemedigi Kalan kismi saniktan tahsil edip bana verebileceklerini soylediler. Fatura vs gibi seyler sordular. Dedim ugrasmak istemiyorum , herhangi bi talebim yok dedim.
  • Mahremiyet İçin Güvenilir Uygulama ve Yazılımlar

Bireysel ve Siber Güvenlik
    15
    5 Oy
    15 İleti
    865 Bakış
    Final ApproachF
    @saulgoodman, içinde söyledi: Mahremiyet İçin Güvenilir Uygulama ve Yazılımlar @Final-Approach, içinde söyledi: Mahremiyet İçin Güvenilir Uygulama ve Yazılımlar Protonmail son zamanlarda Amerika'dan ciddi sayıda fon desteği aldı diye biliyorum. Protonmail yerine tutanota yı daha samimi buluyorum. Almanya özellikle kişisel bilgilerin korunması konusunda Avrupa ülkelerinde en sert düzenlemelere sahip. Tutanota da mahremiyet konusunda iddialı bir hizmet. Katkınız için teşekkürler! Size neden Tutanota daha samimi geliyor? Belirli somut sebepleri var mı? Fon iddialarına dair birkaç kaynak paylaşırsanız detaylarını okumak isterim. Neden İsviçre'yi tercih ettiklerine dair Protonmail açıklaması şurada. Tabii. Fon meselesi bizzat ProtonMail tarafından web sitesinde duyurulmuştu geçmiş zamanda. ( https://protonmail.com/blog/protonmail-has-raised-2m-usd-to-protect-online-privacy/ ) Amerika, Massachusetts merkezli CRV'den yüksek miktarda para desteği aldılar. Tutanota'ya yöneltilen Protonmail'den neden daha iyisiniz sorusuna verdikleri cevap şöyle: "We are a European company and develop everything in Germany for security reasons. We don't have developers working the USA, and we have never taken venture capital investments from American companies." Bu açıklamada da Protonmail'in Amerika ve Amerikan şirketleri ile olan ilişkilerine gönderme yapmışlar. Teknik ve gizlilik açısından neden önde olduklarına ilişkin açıklamalarını şu linkden okuyabilirsiniz. https://www.reddit.com/r/tutanota/comments/b82a05/why_is_tutanota_better_than_protonmail/
  • Ucretsiz Mastercard Bireysel Kimlik Korumasi

Bireysel ve Siber Güvenlik fraud kimlik koruma kredi mastercard
    4
    1
    4 Oy
    4 İleti
    262 Bakış
    serkanistS
    TEŞEKKÜRLER DOSTUM .
  • İstenmeyen (spam) telefon aramalarını önlemek

Taşındı Bireysel ve Siber Güvenlik
    15
    15 Oy
    15 İleti
    2k Bakış
    RhonsterR
    @MySea, içinde söyledi: Istenmeyen (spam) telefon aramalarini onlemek Ben spam veya telemarketing aramalar geldigini farkettigimde, hemen "Bu gorusme kayit edilmektedir ve gerekirse polis arastirmasi veya mahkemede kullanilabilir" diyorum, aninda "sak" diye kapatiyorlar. :) şak diye vurmuşsun abi yüzlerine :D
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k