Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 786 522.8k 770
  • ⭐⭐⭐⭐

    @Kamile-1 trump önceden de bazı ülkelere yasak getirmişti, biden gelince kaldırmıştı.
    İran'ın da içinde olduğu bu son yasak bu yılın haziran ayında getirildi.


  • :) bizde KCC ye sorduk :) bizede verilen cevaplarin Londra lisi geldi :) bekleyin !


    Thank you for your inquiry.

    Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

    Your interview location is London and will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].
    Please continue to monitor Adjudicating Applicants in Their Country of Residence - August 28, 2025, for any changes regarding interview locations.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @m4rtcan her ayın 8i ile 15i arası bülten yayınlanıyor. Bültenin yayınlandığı günden itibaren de 7-10 gün içinde mülakatı planlanan kişilere 2nl emaili gönderilir.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Spectator herkese kendi "mülakat tarihine göre" farklı günlerde mail gelmiyor. 2nl emaillerinin gönderildiği tarihler bellidir ve kısa bir aralığı vardır(istisnalar hariç).

  • ⭐⭐⭐⭐

    @gkarasoy Sizin UK vatandaşlığınız var ve dosya numaranızın aktif olmasına çok var. KCC'ye ne sordunuz ki?


  • Mulakat yerini bir ara Ankara yapmistik sonra tekrar Londra yaptik, teyid etmek icin KKC ye sorduk. Gelen cevabida paylastim. KCC ye soru sormak ta sorun yaratiyor mu ?


  • @aysegul bu yıl geldi ise belki İran yoğunluğu geçen seneye nazaran bir tık daha düşük geçer, Ankarada performansı artırırsa belki 12-15 binleri görürüz. Tabi bunlar hep bir varsayım. Gerçeklerle yüzleşeceğiz bir kaç hafta içinde. Umarım herkes için hayırlısı olur🙏


  • Merhabalar benim case number 8XXlerde ve hala gelmedi mulakat maili acaba tahmini ne zaman gelebilir


  • @aysegul demek istedigim dediginiz gibi belirli bir tarih aralıgında mail gelir yani ayın 15 inde mail gelmemısse daha o ay mail gelmez demek degil


  • Herkese merhabalar değerli arkadaşlar.
    forumdaki yazım o nedenle hatalar olursa kusura bakmayın lütfen.
    Greencard talihlisi nişanlım ile evlenerek beni de sürece dahil etmek istiyoruz. Sıra numaramız iyi sayılabilecek seviyede o nedenle Ankaradan mülakat gelebileceğini düşünüyoruz. Süreçte evlilik için case numberın current olup mülakat maili gelmesini mi bekleyelim yahut birkaç ay içerisinde evlenip KCCye mail atarak forma beni de ekleyerek mülakat mı bekleyelim? Açıkçası konu hakkında çok bilgimiz yok, yönlendirmelerinize açığız.
    teşekkürler


  • Şimdi biz Haziran'da Bangkok'a taşıdık. Ankarayı mı beklemeliyiz yoksa Bangkok mu? Önceki taşımaların iptal olduğu kesin mi?


  • @Emre-Işık-0 Ama yüksek CN sahibi birinin mülakata çağrılması çok düşük bir ihtimal değil. Travel banin kaldırılması ise neredeyse imkansız. Trump eceliyle ölse bile başa Vance gelecek. O zaman neden hem bu kadar para ve eforu boşa harcayıp hem de bizi zor durumda bırakıyorlar? Neyse, umarım Ebu Dabi'ye yönlendirilecekleri muhabbeti doğrudur ve Ankara'yı hafifletir.


  • Birden aklıma 4 Mayıs'ta benim mailime ''DV Lottery'de seçildin. Enterant Status Check'den kontrol et.'' diye mail gelmedi. Sosyal medyada görüp de kontrol ettik. Böyle bir mail geliyor mu yoksa acaba maili yanlış girdik de mi mail gelmedi? DS-260'da girdiğimiz maile mi yoksa en baştaki formda girdiğimiz maile mi gelecek 2NL'ler çünkü farklı mailler olabilir emin değiliz.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @FROG-FROG 2nl emaili, bülten açıklandıktan sonra 7-10 gün içerisinde geliyor, eğer o ay için mülakatınız planlandıysa .


  • @zuzu4545 Sizin Case number zaten current durumda.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @zuzu4545 öncelikle 2026 excel tablosuna bilgilerinizi girmeniz önemli, bu paylaşımı atlamayın lütfen.

    Casenumberınız current oldu zaten, o yüzden artık dosyanızı kcc açamaz. Ankaradan talep edeceksiniz formunuzu açtırmayı. Şimdiden evlenip, sizin için de ds260 formu doldurmanız ve asıl talihlinin formunu güncellemeniz için engeliniz yoksa neden bekleyesiniz. Mülakat emaili geldikten sonra evlenmek biraz geç olmaz mı :)

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Ege-Bey hayır kesin değil, son sayfaları okumanızı tavsiye ederim.


  • @aysegul Teşekkür ederim.Eğer kasım ayını boş geçmezlerse kasım gibi olabilir diye düşünüyorum

  • ⭐⭐

    @Ege-Bey selamlar, bu sekilde bir mail gelmiyor, mulakat planlandigi zaman 2nl mailini aliyorsunuz, dosyanizda guncellestirme var, esc sayfasini kontrol edin yaziyor.


  • @Mert-A Ben de süreçte yeniyim. Önceki tablolara bakılırsa Ankara ortalama 7.5k civarında. Bu durumda yüksek CN sahiplerinin mülakata çağrılma ihtimali düşük.

    Mevzu bahis ülkelerin travel banları şu durumda kalkmaz. Bazıları ban kalkıp ülkeye girebileceğini umut ediyor veya daha sonra kullanabileceğini sanıyor (6 aylık sağlık muayenesinin geçerliliğini hesaba katmıyor). Bunları bilip de boş yere başvuranların hakka giriyoruz diye empati yaptıklarını sanmıyorum.

    Abu Dabi meselesini de bir yerde duymuştum, bir Türk avukatı söylemişti ama doğruluğunu bilmiyorum.

    (Travel Ban olan ülkelerin durumu ile ilgili bilgi sahibi olanlar cevaplarsa süper olur)


Benzer Başlıklar

  • DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    19k
    1
    25 Oy
    19k İleti
    888k Bakış
    oktay3847O
    @Serapp müteşekkirim size, içimi rahatlattınız.. çok sağolun 🙏
  • Lise mezunu olmadan Green Card (DV) almak

    Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    180
    13 Oy
    180 İleti
    17k Bakış
    ReLoadR
    Merhaba arkadaşlar. Kayınvalidem adına işlemleri yaparak GC çekilişine kaydetmiştim ve çok şükür talihli oldu. 13 veya 15 Mayıs'ta KCC'ye mail atarak dosyanın Hong Kong'da işlem görmesini istedim 1-2 gün sonra onay maili geldi, sonrasında tekrar bir onay maili istemedim. Muhtemelen dosya HK'da işlem görecek. Bilgilerle birlikte sorum ise; Kayınvalidem (eşi ve küçük çocuğu (çocuk 21 yaş civarı konusu başka başlık altında vardı) olmak üzere 3 kişiler) İlkokul mezunu ve diplomasını herhangi bir şekilde bulamıyor. Bitirdiği okul yıllar önce yıkılmış gitmiş ve arşivi nerede bilinemiyor. Kendisi yaklaşık 10-12 yıldır emekli ve halen çalışmaya devam ediyor. Son çalıştığı yerde yaklaşık 7-8 yıldır çalışıyor fakat mesleğinin karşılığı JobZone'da karşılığı yok. Ancak en yakın bulabildiğim "Fabric and Apparel Patternmakers" "SVP Range (6.0 to < 7.0)" şeklinde çıkıyor, dediğim gibi direkt karşılığı yok. Ayrıca şöyle bir sorun var, kayınvalidem emekli olduğu için şirkette farklı bir meslek kodu ile SGK'ya kayıtlı SGK dökümünde mesleği farklı çıkıyor ve elden mesleği ile ilgili yazı istediğimizde ise vermiyorlar SGK'da kullanılıp şirkete dava açılır korkusu ile. Durum yukarıdaki gibi olup ne yapacağımızı çözemedik. Elde ne diploma var ne de meslekle ilgili bir belge ne yapabiliriz bilmiyoruz ve GC kayınvalidem için çok önemli, zira vizeyi almak kısmet olursa yanımıza gelecek. Benzeri durumlardan haberdar olan yada başına gelen varsa yardımlarını bekliyorum zira 1-2 aya randevu açılabilir diye düşünüyorum (HK olduğunu ve hızlı gideceklerini düşünerek). Herkese iyi forumlar dilerim...
  • Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış

    Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    73
    33 Oy
    73 İleti
    25k Bakış
    misha90M
    Teşekkür ederim cevabınız için.
  • 2 Oy
    642 İleti
    312k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

33

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum