YeşilkartForum kurucumuz Ali Cihan bey, Çocukluk Çağı Kemik Kanserine Karşı Geliştirdiği Tedaviyle “OutSmarting Osteosarcoma 2025 Hero Award” Ödülünü Aldı!
-
Bu ileti silindi! -
Şimdi daha da gözümde büyüdünüz. Tebrik ediyorum.
-
Sayin @crazycells tebrikler ve basarilarinizin devamini dilerim!!
-
Tebrikler, çok güzel bir haber @crazycells . Basarilarinizin devamini dilerim. 👏
-
Tebrikler @crazycells, emeğinize sağlık 🙏🏻 Basarilariniz daim olsun 🍀🧿
-
Sayin @crazycells , harika bir haber. Cok mutlu oldum. Tebrik ederim. Basarilarinizin devamini dilerim 👏👏👏👏
-
@Muhtaradana Tebrik ederim güzel insan Ali Cihan iyi ki varsınız
-
Tebrikler @crazycells ,insan ve çocuk hayatına dokunan çalışmalar içinde olduğunuzu bilmiyordum. Araştırmalarınızın devamında başarılar diliyorum.
-
çok çok gurur verici gerçekten.. az önce törenden bir kesit de izledim, Ali Cihan'ı gördüm, konuşmasını dinledim ve kendi kardeşimi dinler gibi gururla dinledim.. son haftalarda arada aklıma geliyordu foruma bakarken nerelerde acaba, belli ki meşgul o yüzden artık forumda aktif değildir elbet diyordum ama böylesini tahmin edememiştim tabiki (utanma emojisi gelsin buaraya). İyi ki varsın @crazycells , çokça sevgiler..
-
Forumdan fazlasına olan katkınız için her açıdan sizleri tebrik ederim ve kutlarım @crazycells iyiki varsınız bu forumda açıldığı günden beri bir sürü kişiye hiçbir ücret talep etmeden yardım ettiğiniz gibi ek olarak bu tarz projelerde adınızın geçmesi çok gurur verici iyiki varsınız başarılarınızın devamını diliyorum :clapping_hands: :clapping_hands: :clapping_hands:
-
Bu güzel forumun yaratıcısını merak ediyordum. Arkasında sizin gibi kıymetli bir bilim insanı olduğu gördüğümde hiç şaşırmadım. Aldığınız ödül aslında bizim için de çok kıymetli. Yurt dışında Türklerin sadece hizmet sektöründe değil; farklı birçok alanda da var olabileceğini gösteriyorsunuz oradaki insanlara. Ne kadar gurur duysak az... İyi ki varsınız.
-
Bizleri gururlandırdınız🙏Başarılarınızın devamını dilerim.Dünyanın sizlere ihtiyacı var🧿🧿
-
Crazycells adını hep merak etmiştim🤗Bugün bu ismi neden seçtiğinizi net olarak anladım🤗
-
Tebrikler Ali Cihan @crazycells Basarilarinin devamini dilerim...
-
Tebrikler @crazycells Ali Cihan bey, başarılarınızın devamını dilerim.
-
Harika bir haber, tebrikler @crazycells !!
-
.cok gurur duydum basarilarinizin devamini dilerim, sag olunuz var olunuz.
-
Tebrikler. Türklerden ve Anadoudan Çıkan Güce İnanıyoruz :)
-
Tebrik ve teşekkürler @crazycells iyi ki varsınız
-
Tebrikler @crazycells Ali Cihan Bey . Basarilarinizin devamini dilerim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum