Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Sayılarla DV2025

Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
1.9k 168 105.0k 206

• @cihansahin kulaktan dolma bilgilere inanmayın forumda okursanız herşeyin cevabı var

DV23 deneyimlerini okursanız o dönemin kotası mali yıl bitmeden doldu.

Bunu konsoloslukta sıra beklerken öğrendiler yani amerika'da değil. bir çok kişiye sırada beklerken greencard kotası dolmuştur diyerek bekleyenleri gönderdiler.

Şunu unutmayın vizenizi aldığınızda amerikaya giriş yapmazsanız da vizeniz iptal olur bunuda pandemi döneminde şahit olduk bir çok kişi uçuşlar yasaklandığı için amerikaya gidemedi o dönemde kazananların pasaportlarında vizesi olanlar bile amerikaya giriş yapamadıkları için haklarını kaybettiler

Size tavsiyem sabırla randevunuzu bekleyin deneyimleri okuyun bol bol kendinizi her şeye hazırlayın vizenizi aldığınızda taşınmasanız bile amerikaya biran önce gidin girişi yapın derim hiç birşey ertelemeyin

• @cihansahin hiç korkmayın bu sene toplam 46-47 bin vize basılıp mali yıl bitirelecek gibi görünüyor

• @cihansahin
    Sizi yanlis yonlendiren talihli yesilkartforum uyesi mi?
    Yani sirf biri bu sekilde gercegi yansitmayan bir bilgi verdi diye mulakata girmemeyi dusunmenizden bu surecin sizin icin yeteri kadar onem arz etmedigini anliyorum. Bu baslikta ki cogu seyi okudugunuzu soylemissiniz o zaman 23xxx sira numarasina sahip surecinizi ilk gunden beri takip eden kullanicilarin da gonderilerini okudunuz mu?

• Merhaba, foruma yazmak için onayım bugün oldu. Birkaç sayfa okuma fırsatım oldu yalnızca. Bana bunu söyleyen kişi de yine 2025 talihlilerinden biriydi. Forumun varlığını da yine kendisinden öğrendim. Süreç elbette önemli ancak karşımızdaki kişi neredeyse gerçekmiş gibi konuşunca aklımızda ister istemez soru işareti oluştu. Bu yüzden danışmak istedim.

• %1 ihtimal bile olsa temmuzda yeni eylül bülten açıklarlar mı kotaya göre ? Örnekleri var mı yani süreç imkansız mı 23 k üzeri

• @istalin imkansiz , ABD bürokrasi ve kurallar konusunda çok nettir . Asla yayımlanmaz

• @omerko hocam 2018 yılında af bölgesi final cut off sayısı değişmişti imkansız değil ama çok zor

• @Erdem-Yıldız neden değişmişti peki ?

• @tolgabetul bilmiyorum hocam maalesef dv lottery de mantık ve neden aramamak gerekiyor son bültende bunu görmüş olduk

• @Erdem-Yıldız çok haklısınız. Acı bir şekilde bunu gösterdiler.

• @istalin İsa'nın gelip bizi diriltmesi gibi birşey heralde

• @istalin sorunuzun cevabından ziyade niye böyle bir şey yapsınlar. İsterlerse yaparlar mı evet yaparlar ancak bu milyonda 1 olabilecek bir şey maalesef buna umut bağlamaya kalkışmak sizi dahada yıpratmaktan başka bir şey getirmez

• ABD’de yaşayıp AOS için 23k’ya takılanlara not: %0 ihtimal de olsa içimde kalacağına harekete geçtim ve ABD’de yasal statüsünü koruyan kişilerin numaraları cut off olmasa bile AOS yapabilmesine imkan tanınmasını yada cut off sayısının yükseltilmesi için gerekli mercilere mail attım. Ayrıca senatörlere de mail attım. Kamuoyu yaratması için AOS yapacakların mail atması belki işe yarar. Ya da dediğim gibi içimiz soğur biraz. Chat gbt’ye çok güzel dilekçe yazdırdım. Ben olsam ikna olurdum :) selamlar:)

• @Emre-Kurtulmuş bilmem belki 40 da durur biraz daha alalım diyebilir, maalesef bizi fam yasası bozdu green cardı kazanan aile sayısı çok fazla oldu ankara bile 8 bine kadar geldi iran bize yarar dedik ama yerlilere yaradı sağlık olmasın abd ye bunun ahı çıkar :d

• @istalin şahsi düşüncem o kadar limit altı kalmayacak şekilde açmışlardır Azalan kotayı ve aos miktarını hesaba katarak. Dediğiniz olabilir ancak bu çok düşük bir ihtimal olurdu

• Ankara kaç binde
    en güncel rakami bilen varmı değerli arkadaslar

• @ipekc İyi niyetli ama yemez maalesef... AOS için cutoff beklemek zaten saçmalık en başından beri. Öyle ya da böyle F, M, J, H gibi yasal statüsü olan adamları zaten ülkene almışsın, bırak yollasın belgelerini, varsa bir falsosu zaten reddedersin. Cutoff'a takılmak büyük sıkıntı.

• @mks aynen öyle, adamları tam yasallaştırmak için fırsat. O insanla cut off suz greencard ver ekonomiye dahil olsunlar. Ben 4-5 ay önce de öneri maili atmıştım. Aos için sıra kalksın diye. Özellikle aos için ülkete gelmeyi önlemek için de 1 yıl kuralı koyulabilir. Bence seneye kaldırırlar :)

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k