DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Selamlar dostlar,mulakat icin hazirlanicak evraklarda sureyle ilgili sorun varmi? mulakattan 1.5 - 2 ay once yani bu siralar evrak toplamaya baslasam ?
-
@Cansu-mer selamlar, yanlis bilmiyorsam e-devlet uzerinden alinan belgelerde gecerlilik sureleri oluyordu. Buda 1 ay olmasi lazim. Bunun disinda kalan belgelerinizi hazirlamaya baslayabilirsiniz. Diplomalariniz, yurtdisinda yasadiysaniz o ulkeden alinan adli sicil kaydi vb. Simdiden bol sanslar.
-
@elbruz Merhaba, bizimle global diye bu forumda aratabilirsiniz bende o şekilde ulaştım kendilerine şuan posta kutusu kiralama hizmeti veriyorlar mailden ulaşıp işlemleri yaptım kendileriyle. Sanırım geçmişte farklı bir isimle hizmet veriyolarmış.
-
@onuru merhabalar onur bey 24 haziranda belgelerimi e devletten cikardim 7 agustosta mulakatim var coktan tercumelerinide yaptirdim dosyam hazir 1-2 aylik bir uzunluk sorun cikartirmi belgelerde
-
@gucarslan Daha öncesinde böyle bir şey yaşayan oldu mu? Zaten asıl yaşayacağım adresi ülkeye girerken düzelteceğim.
-
@sarpzuckr merhabalar benimde 6 Ağustos ama Ankara'da evrak olarak neler hazırladınız paylasirmisiniz
-
@Melih-Savaş bahsettiğimiz durumu anladığınızdan emin değilim.
diyorum ki, DS260'da bir adres belirtmeden vize alamazsınız, o kısım boş olmamalı.
madem ülkeye girerken o kısmı düzelteceksiniz, mülakattan önce düzeltin ki vize alabilesiniz.
yoksa ülkeye giriş için gerekli bir vizeni olmayabilir. -
@seahawk-tecnical mülakattan önce gerekli bütün evrakların listesi için bir mail alacaksınız zaten.
daha fazla bilgi için aşağıdaki linki inceleyin;https://yesilkartforum.com/forum/topic/7231/dv2025-mülakat-deneyimleri/
-
@Harun-Yusuf-Şahin sadece bu firma yada kişilere güvenme konusunda emin misiniz demek istemiştim. zira web üzerinde herhangi bir bilgileri mevcut değil. daha öncesini bilmiyorum ama şuan da hayalet moddalar anladığım kadarı ile
-
@sarpzuckr selamlar, sorun yasama ihtimaliniz olabilir. Orijinal belgelerin alt tarafinda gecerlilik tarihleri yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam, bunlari kontrol edip tekrardan cikartmaniz gerekebilir.
-
@elbruz Kefil olamam elbette, bu forumda gördüğüm ve geçmişte uzun yıllar insanlara bu konuda hizmet vermiş olduklarını gördüğüm için onlarla çalışmak istedim ve başka çaremde yoktu. Bugün mülakatımda da bir sıkıntı çıkmadı.
-
@Harun-Yusuf-Şahin hayırlı olsun, tebrikler. Adres kısmıyla ilgili bir şey soracağım. Mülakata gitmeden önce ds260da adres belirtmiş miydiniz?Yoksa direk mülakata gittiğinizde mi adresi verdiniz? Bir de mülakatta verdiğiniz adreste 'yakınınız mı yaşıyor, kim vs' gibi sorular soruldu mu veya verdiğiniz bu adresin posta kutusu(veya kiralık adres, herneyse) adresi olduğunu siz söylediniz mi? Bu detayları da paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.
-
@onuru haklisiniz farkettim 1 ay gecerlilik sureleri var tekrardan cikarma gerekicek mecbur sagolun cok yardimci oldunuz
-
@aysegul Merhaba, ben ds-260 formunda adresi boş bıraktım ve formu açtırmadım. Mülakat günü görevliden rica ettim. Fiziksel bir posta kutusu olması önemli. Bana adres ile alakalı hiçbir soru sorulmadı. Adresi değiştirirken bu adresin bir şirket posta kutusu olduğu ve bir şahıs olmadığınıda söyledim bir sıkıntı olmadı.
-
Merhabalar, benzer bir soruyu sanırım bu başlık altında görmüştüm, aradım ama bulamadım. O sebeple ben de soracağım izninizle :)
Biz Almanya’dayız, vizelerimizin basılı olduğu pasaportlarımızı teslim aldık, ve gidişimizi planlamaya başladık.
Ancak ev taşıma, iş değiştirme vs biraz zaman alacak.
Sorum şu; asıl talihli benim, eşimle beraber Amerika’ya giriş yapsak, ben greencard ım gelmeden Almanya’ya gelip, daha sonra yeniden Amerika’ya giriş yapabilir miyim?
Sanırım Amerika’ya girişte bir yıllık vize veriliyor ama greencard ımı almadan giriş çıkış yapabiliyor muyum bilmiyorum.
Kesin bilgisi olan birisi cevap verirse çok mutlu olurum çünkü benim için çok önemli bir konu.
Eşimin görüştüğü iş yeri hemen işe başlarsa işe alınacağını belirtti ve 3 ay sonra gidersek bu işi kaybedebilir :(
Şimdiden teşekkür ederim -
@Damla-Tanrıverdi-Gül, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selamlar...İlk girişinizi yaptığınızda pasaportunuzdaki immigrant vizenize bir kaşe basılarak 1 yıla uzatılmış olur. Bu vize ile greencardınız olmasa da giriş çıkış yapabilirsiniz.
Burada önemli olan husus giriş çıkış zamalarının arasını çok uzun tutmamaktır. -
@Damla-Tanrıverdi-Gül
Pasaportunuza basılan 1 yıl geçerli damga ile, elinizde GC olmadan da tekrar giriş yapabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/post/729
Ayrıca, ilk girişinizi yapıp döndükten sonra verdiğiniz adresteki kişi yakınınızsa, green card ve SSN belgeleri onlara ulaştığında size kargo ile gönderebilirler. Tekrar gittiğinizde, kartınızla birlikte rahatça resident girişinden geçebilirsiniz. -
@Damla-Tanrıverdi-Gül bizde Viyana'dan vizemizi aldık hemen giriş yaptık, bir hafta kalıp ülkeye döndük, temmuzda kesin gidiş yapacsgız. Oglum Amerika'da kaldı çalışıyor ve üniv kaydı yaptırdı. Green card ve ssn ler geldi bize ulaştı biz ikinci girişi green card ile yapacagız. Ama vizelerimizi green card elimize ulaşana kadar bir yıl yapan damga basıldı yani bunun ile green card gibi giriş çıkış yapabilirsiniz dediler bize sizdede sorun olmaz inşallah. Bol şanslar mutlu yarınlar
-
Ankara dan vize alan var mı acaba en son olarak
-
Merhabalar, DS-260 Formunda ve Konsoloslukta belirtmiş olduğum adresi şuanda belirli bir sebepten dolayı kullanamayacağım. ABD'ye 12 Temmuz'da gireceğim ve bir arkadaşımın adresini USCIS Fee öderken girdim ve havalimanında giriş yaparkende adres değişikliği yaparak arkadaşımın adresini vereceğim. Bu adres değişimi Green Card ve SSN'in yeni adrese gelmesini geciktirir mi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum