Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

E2 yatirimci vizesi veya statu degisikligi

• ⭐⭐

@Zeki-Uzun o zaman ds156e 'yi doldurmaniz lazim isle alakali bilgileri kullanarak.
    E2 gruplarinda Boyle yapanlarin oldugunu okudum,bir tanesi 5 aydir AP'de bekliyormus,oburu de ap'ye kalmis. Torontodaki elcilik.
    Tr farkli olabilir tabi.

• Herkese merhaba.abd ye turist vizesiyle gelip statü değişikliği ile e2 vize başvurusu yaparak sirketi eşimin üzerine açmak istiyoruz.para kaynağını ispat için kullandığımız evraklarda benim adım yazıyor(ev,araç satış evrakları) bu evrakları eşim içinde kullanabilir miyiz?eşimin annesi yada babası hibe adı altında para verse bu kabul edilir mi?edilirse de noter onaylı olması mı gerekiyor? şimdiden teşekkür ederim

• ⭐⭐

@kenankulll her türlü paranın kaynağının açıklanması gerek.
    hibe verilecekse o paranın kaynağını göstermeniz lazım.

evraklarda sizin adınız yazıyorsa statement yazacaksınız eşime veriyorum x para, kaynağı şu şudur diye.

avukatla çalışın.

• Merhaba Baküden E2 vize randevusu alan varmı bugünlerde? Ne kadar zaman sonraya randevu veriyor acaba?

• Herkese Selamlar. Biz de E2 COS yapmak istiyoruz. B2 vizemiz var. Amazon e-ticaret yapmayi dusunuyoruz. FBA modeli ile wholesale yapmak istiyoruz. Bu konuda tecrübesi olan var mıdır, özellikle tedarikci veya distribütör bulma noktasında araştırmalarımız devam ediyor. Deneyimi olan varsa paylaşırsa, sevinirim.

• Merhabalar,

Amerika'da E2 vizesine uygun güçlü bir geçmişe ve altyapıya sahip bir, restaurant+Catering+Food Truck operasyonları olan bir markanın şubesi (restaurant veya Food Truck) olmakla ilgilenen var mı?

Teşekkür ederim.

• @arnold bilgi alabilir miyim

• @Selma-Bozer

Biz 2 gün önce yeni sisteme kaydolduk ancak tarih vermiyor şuana kadar

• @Hknsnk-0 merhaba Baküden mi başvuru yapacaksınız Türkiyeden demi?

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• @yılmazcengizhan Sizin vizeniz olmasına rağmen eşinize ret mi verdiler?

Benim turist vizem var, eşim için de vize randevusu aldık bekliyoruz, açıkçası hiç ret alınabileceğini düşümüyordum

• E-2 Süreci Deneyimim ve Satışta Olan Truck/Ekipmanlar

Merhaba,

Amerika’da E-2 statü değişikliği ile 2 yıllık çalışma izni aldım. Bu süreçte kendi işim için kullandığım truck ve ekipmanlarımı satıyorum. İşimi farklı bir alana yönlendirmeyi planladığım için mevcut araç ve ekipmanları devretmek istiyorum.

Şunu özellikle belirtmek isterim ki iş kötü değil. Aksine kazançlı bir iş modeli. İsteyen olursa, kazancımı gösterebilirim:
    • Araçlarla ne kadara taşıma yaptığımızı,
    • Nereden nereye yük taşıdığımızı,
    • İşin kârlılığını gösteren örnek belgeleri.

Ayrıca elimdeki truck ve ekipmanlar bu iş için en uygun olanlardır. Aracı satın aldığım fiyatı da gösterebilirim, böylece işin maliyet ve kârlılık tarafı tamamen şeffaf olur.

Türkiye’den gelip E-2 vizesi almak isteyen biri için bu araçlar ve iş düzeni hazır bir başlangıç sağlayabilir. Ben de kendi deneyimlerime dayanarak:
    • E-2 sürecinde geçtiğim aşamaları,
    • Evrak hazırlığında nelere dikkat edilmesi gerektiğini,
    • Başvuru sürecinde karşılaşılabilecek durumları

detaylı ve şeffaf biçimde paylaşmaya hazırım.

Amacım sadece aracımı satmak değil, aynı zamanda bu sürece girecek kişiye destek olmak. Sürecin nasıl ilerlediğini ve benim neler yaşadığımı açık şekilde anlatabilirim.

Detaylı bilgi almak isteyenler bana özelden ulaşabilir.

Teşekkürler.

• E2 ye uygun Atlanta da güzel bir lokasyonda devren tesettür giyim mağazası bulunuyor ilgilenen olursa bana ulaşabilirsiniz

Benzer Başlıklar

• E2 statüsü ile Green Card başvurusu yapmak mümkün mü?

Taşındı Yatırımcı ve Tüccar Vizeleri (E1/E2)
    13
    0 Oy
    13 İleti
    2k Bakış
    Ceren HeraC
    @crazycells yorumunuzdan yola çıkarak EB-2 vizesine kimler başvruabilir diye internete bakayım dedim. Eğitim durumunun dışında "individuals who possess exceptional ability in the sciences, arts, or business."şeklinde yazılmış ama bu exceptional ability'nin açıklaması yapılmamış hiç bir yerde. Buna dair bilginiz var mı acaba? çok ucu açık gibi geldi bu kriter. teşekkürler.
  • E2 Vizesi İçin Ortalama Gider ve Eyaletler

Kilitli Yatırımcı ve Tüccar Vizeleri (E1/E2)
    2
    1 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    I
    Forumda bulunan E2 vizesi başlığında bir takım örnekler bulabilirsiniz. Orada tekrar sorarsanız bir çok yanıtın tek başlık altında kalması açısından faydalı olur. Ben de bir takım cevaplar, araştırmalarım neticesinde elde ettiğim bir takım verileri paylaşabilirim. E2 vizesi alabileceğiniz işletmeleri arayabileceğiniz bir kaç portal bilgisi verebilirim.
  • E2 vizesi ile nakliye işi ve kendi aracında şöförlük

Yatırımcı ve Tüccar Vizeleri (E1/E2)
    2
    1 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    B
    Evet, bu işin bir piyasası da var. Yapan çok Türk de var. Birkaç sene önce bir arkadaşım aracılığıyla tanıştım birisi, ortak yapalım, sana da E2 çıkartırız demişti. Onlar işi oturtmuş van araçlarla, tır almak için bir miktar peşin paraya ihtiyaçları vardı. O nedenle beni ortak almayı teklif ettiler. Ben güvenip risk alamadım. Zaten şu anda da USD 2,5 katı oldu neredeyse. :-) Ama konuyu başkalarından da araştırmıştım. 2 farklı Türk de, daha önce bu işi yaparak iyi paralar kazanmış. Biri van'dan, tır'a geçmiş hatta. Ancak yorucu bir iş. İyi para kazandırıyor, riskleri var. Van minibüsler, binek araç gibi görüldüğünden saat sınırı, vs. yokmuş. Acil, küçük yükler internet üzerinde sistemlerle bu araçlara dağıtılıyormuş. Yük dağıtan aracı kurumlar da komisyon alıyor. ABD içinde eyalet eyalet dolaşıyorlar genelde. Ayrıca şöyle de bir servis var, belki değerlendirmek istersiniz. https://goshare.co/drivers/ Bu arada, imzanızda gördüğüm bilgiye göre Greencard çıkmış size. Neden E2 ve iş planıyla ilerliyorsunuz acaba?
  • E2 için en isabetli yöntem?

Yatırımcı ve Tüccar Vizeleri (E1/E2)
    31
    0 Oy
    31 İleti
    5k Bakış
    E
    @ayvalik10 tolunay green card kazanarak geldi , e2 ile degil.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k