EB-3C (EW) Green Card süreci danışmanlığı konusunda sorular ve uyarılar!
-
@captain35 teşekkür ederim hocam cevap verdiğiniz için.
-
@igc1201 merhaba ben de eb3 other works konsolosluk üzerinden 2021 de başladık işlemlere şuan son aşama mülakat bekliyoruz hala alamadık siz hesap edin gerisini
-
@Duygu-Çelik Hangi firma ile çalıştınız acaba?
-
@Unlucky-0 firma değil iş yerimin avukatı ile çalışıyorum
-
@Duygu-Çelik cevap için teşekkür ederim. Umarım en kısa sürede Green Cartınızı alırsınız.
-
Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum şuan konsolosluk aşamasındayım randevu bekliyorum ama tüm evraklar içeri verildikten sonra herhangi bir mal mülk alım satım yapmamız da bir sorun olur mu dosya bir yan etkisi olur mu ?
-
@tufank Tüm sayfaları okumayı , en ufak bilgi ile kendimi güncellemeyi düşünüyorum , bu sebeple sizin bilgileriniz ve güncellemeleriniz çok kıymetli .
Bdv yada eb3 vize ile Kasım ayı gibi sürece dahil olmayı planlıyorum.
Dil konusunda zayıf durumdayız , Bdv Türkçe dil desteği veriyormu ?
Teşekkürler
-
@tufanveasli Doğrudan Türkçe destekleri yok. Ben gönüllü olarak (uygun olduğum ölçüde) görüşmelere ve yazışmalara dahil oluyorum.
-
@tufank Teşekkür ederim destekleriniz için
-
E emre911 bu başlıktan bahsetti
-
@tufank merhaba, bdv solutions ile sürece başlamayı düşünüyorum ilk kısımdan sonraki ödemeleri taksitle yapmayı düşünüyorum ama bu ödemeler nasıl oluyor banka kesintileri çok olmuyor mu para aktarırken? Nasıl bir yol izlememiz gerekir ödeme konusunda? Şimdiden teşekkürler
-
@xhyperion B opsiyonundaki taksitli ödemeyi mi soruyorsunuz? Eğer onu soruyorsanız kredi kartı giriliyor ve her ay otomatik çekiliyor kartınızdan. Bu şekilde ilerleyen arkadaşlarımız var.
Eğer A opsiyonundaki ilk taksit ve 2. taksidi soruyorsanız bankaların güncel swift ücretlerine bakmanız lazım. Ben geçen hafta 2. taksidi enpara üzerinden yatırdım ve 247 tl masraf ödedim. Yine buna yakın masraflarda olan Teb var. Eğer bu peşinatları kredi kartı ile ödemek isterseniz ödeme tutarı üzerinden %3 komisyon alıyor BDV ödeme sistemi.
-
@tufank evet B planındaki taksitli ödemeyi sordum ama dediğiniz şekilde %3 komisyon kesse her ay 630 dolar desek kabataslak her ay ekstradan 500₺ den fazla yapıyor değil mi? Siz 2.ödemeyi yatırdınız derken 17 bin dolar küsurluk ödemeyi mi yaptınız ve bunun için mi 200 küsur tl aldı sadece?
-
@xhyperion B opsiyonunda aylık otomatik olarak kredi kartından ödenen taksitlerden komisyon kesilmiyor. Sadece ilk taksitlerdeki toplu ödemelerde %3 komisyon mevcut. Fakat aylık taksitlerde bankanız kur farkı uygulayabilir, bu bankadan bankaya değişecek bir durum.
Evet 2. ödeme için 247 TL komisyon alındı banka tarafında.
-
@xhyperion merhabalar;
Ben BDV'de Mayıs ayından bu yana taksitli seçenek ile devam ediyorum. İş Bankası Maksimum kartımızı tanımladık BDV portalına her ay 617,22 dolar karşılığına gelen tutarda çekim yapıyorlar. Kredi kartı ekstresine, çekim yapıldığı gündeki iş bankası dolar kuru üzerinden hesaplama yapılarak masraf yansıtılıyor. -
Bu ileti silindi! -
EB-3 vizesi için güvenilir bir aracı firma ya da avukat var mı önereceğiniz?
-
@nyclover bende araştırıyorum
-
@Duygu-Çelik merhaba süreciniz nasıl gidiyor? Ne yaptınız ve hangi firmayla çalıştınız
-
@ari-luli bir firma buldunuz mu ya da avukat?
-
@ari-luli merhaba şuan vize bültenin de tarihimin gelmesini bekliyorum mülakat için , bir firma ile çalışmadım iş yerimin avukatı ile çalışıyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum