(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@cebrailoz @kaanayhan83 @zakaria @newbie97
Bilgi için teşekkürler.O adama sıra geldiğinde yapabilirsem eşim lavaboda bir sonrakine geçebilir miyiz diyeyim :)
-
@T-C-Kubilay-Dikici Hepimizin korkulu rüyası oldu sarışın memur 😄
-
@lawyergirl ben gidince saçını boyamasa bu arada bayan mı erkek mi :)
-
@Serapp teşekkür ederim cevabınız için geri dönüşüme kanıt olarak şirket antetli kağıt içerisinde genel müdürümün geri döneceğine dair imzaladığı evrakta bulunuyor hatta aşağıya örnek evrağı iletiyorum.
merak ettiğim İngiltere fuar tarihinden önce giriş - çıkış yapın Abd vizesine fuara katılamadan başvuralabilir miyim ? Çünkü Abd fuar tarihleri çok daha yakın zamanda yetişemeyebilirim. Randevu tarihi için bir kaç firma bir ay içerisine belli bir ücret dahilinde çekebileceklerini söylediler. Bu arada evraklar içerisinde şirketin tüm banka hesap dökümü , sicil gazetesi vb her şey de mevcut bu durumda alma ihtimalimi merak ediyorum.
-
@Sefkan-Ozardug UNITED KINGDOM CONSULATE
VISA DEPARTMENT
Dear Sir / Lady;
………… ………….. who has been working as ………….. in our company since
../../……. İs going to attend business meetings on behalf of our company between the dates ../../…….. - ../../……………. with
the passport number U…………
All his travel expenses will be covered by our companyOur Company hereby guarantees he is going to turn back to home country and continue to work at our company after the scheduled travel ends
Yours Sincerely
………. …………
Company Manager
053x xxx xx xx -
@Sefkan-Ozardug, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Serapp teşekkür ederim cevabınız için geri dönüşüme kanıt olarak şirket antetli kağıt içerisinde genel müdürümün geri döneceğine dair imzaladığı evrakta bulunuyor hatta aşağıya örnek evrağı iletiyorum.
merak ettiğim İngiltere fuar tarihinden önce giriş - çıkış yapın Abd vizesine fuara katılamadan başvuralabilir miyim ? Çünkü Abd fuar tarihleri çok daha yakın zamanda yetişemeyebilirim. Randevu tarihi için bir kaç firma bir ay içerisine belli bir ücret dahilinde çekebileceklerini söylediler. Bu arada evraklar içerisinde şirketin tüm banka hesap dökümü , sicil gazetesi vb her şey de mevcut bu durumda alma ihtimalimi merak ediyorum.
Ülkenize geri dönüş yapacağınızı kanıtlayan şeyler; işiniz, aile durumunuz, beden diliniz ve mülakatta vereceğiniz cevaplarla ilgilidir. Şirketinizden alınan bir yazı etkili olmayabilir, hatta aksine bu durum ters tepip hazırlıklı olduğunuzu düşündürebilir.
İngiltere seyahatinizi tamamlayıp geri dönmüş olmanız bir artı sağlayabilir, ancak bu da kesin bir garanti değildir.
Mülakata giderken banka dökümünüz (normalde sorulmaz), ticaret sicil gazetesi gibi destekleyici belgeler yanınızda olsun tabi ki.
-
Benim vize mülakat tecrübemi okuyabilirsiniz. Ben ve ailem o sarışın erkek den aldık vize onaylarını. O gün %80 herkes vizesini aldı benim gözlemim.
illa ona denk gelmek istemeyen de wc ye gidebilir sırası geldiğinde. tekrar sıraya girdiğinde tabi ki de tekrar denk gelebilir garantisi yok.
-
@T-C-Kubilay-Dikici
-
@T-C-Kubilay-Dikici Karnınıza bir ağrı saplansın acil lavabonun yerini sorun :)
Kimse konsolosluğun ortasına yapma riskini göze alamaz acilen lavaboya yönlendirir sizi :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@fermanoglu Selamlar tekrardan yönlendirme ve görüşlerinizi beklerim.
-
@beceke sizin deneyimi okumuştum aile bağlarının önemine değinmiştiniz
Benim hane gelirim eşim ve ben resmi bordro da 120k gr olarak yan yaptığım işlerden + 30k 50k arası değişiyor yan işler resmi değil
Mart ayında evimi satın aldım bunu vizede söyleyeceğim yeni aldığımı dile getireceğim en azından geçmeyi düşünen bir insan yeni satın almaz imajını vermek için
2024 Temmuz ayında ilk yurt dışına çıkışımı yaptım burada da italya fransa ve ispanya gezdim 7 günlük cruise tatili yaptım
2010'dan beri çalışıyorum hiç boşluğum olmadı eğitim dönemimde part-time çalıştım
2014'de yıllık 30milyon dolar cirosu olan bir şirkette 10 yıldır çalışıyorum şuan finans müdür pozisyonundayım eşim ise 4 yıldır aynı şirkette şube müdürü pozisyonunda şöyle baktığında bu adam neden göç etsin imajındayım :) şirketimizin vize işlerini yapan danışmanla konuştuğumda şunu söyledi konsolos akşam eşiyle tartıştı ise o gün kimseye vize vermez istersen hesabında milyonlar olsun o gün psikolojisi önemli dedi şuan fize alırmısın dersersen umudum çok az -
Merhaba,
10 aylık kızım için mülakatsız vize sürecini bugün tamamladım süreç belki birilerine faydalı olur diye paylaşmak istedim.
Ben ve eşim vizemizi 12.2023 tarihinde almıştık. Bununla alakalı süreci daha önce paylaşmıştım.
01.10 tarihinde vize başvurusunu yaptım, evrak gönderim talimatları için 6 haftalık bekleme süresi verdi.
06.11 tarihinde talimatları içeren mail geldi.
07.11 tarihinde gerekli belgeleri PTT aracılığıyla gönderdim.
18.11 tarihinde vizeyi onaylayıp pasaportu PTT ile gönderdiler ve bugün teslim aldım.Böylece 3 kişilik çekirdek aile olarak B1/B2 vizemizi tamamlamış olduk.
Darısı isteyen herkesin başına :) -
@Sefkan-Ozardug %99 genel mudurun hazirladigi mektuba bakmazlar,okumazlar, sormazlar bile.
Siz fuara gidecekseniz fuar davetiyelerini alin Ve ds160i bu sekilde doldurun. Ingiltereye fuara gittim, abd icin 5-7 tane fuara gidicez x yili icinde, davetiyelerim mevcut vidi vidi.
Bence alirsiniz.
-
Bu ileti silindi! -
@kaanayhan83 vize memurlarini sikayet edemezsiniz.
Vize memurlari kafasina gore onay veya red verme hakkina sahiptir. Vize reddi verdiginde aciklama yapmak zorunda da degiller(214b der gecer).Hicbir sekilde appeal edemezsiniz,dava acamazsiniz. Vize memurlari ve elcilikler Allah seviyesinde.Bu Gozler 20 sene boyunca e2 alip(londradan) son yenileme sirasinda sirket marjinal lafini yiyip abdye giremeyenleri gordu.
-
@charon doğrudur zaten insanlarda elcilige baslarlina geleni bu yüzden anlatsınlar. Bakın böyle bir yöntem uygulanıyor içinizden birisi baksın hele bir siz mi koy verdiniz ipleri yoksa kendilerimi koparmislar desinler. Diş işleri bakanlığını da cimer ide msj tutsunlar kaf dağında yaşayanlar aşağıda olanları bilsinler. Bildiklerinizin yanın da Bilmedikleriniz de var. Diş işleri bakanligin dan bir hareketlenme olsun, o olmaz bu olmazla bir yere varamayız. Hikayeden siyaset yerine gerçekten halkının yanında olan bir yönetim çok şeyi değiştirir.
-
@kaanayhan83 hicbirsey olmaz. Vize memurlari yasayla koruma altinda.
-
@kaanayhan83 siz şikayetinizi bireysel olarak yapabilirsiniz.
saldırgan ve kışkırtıcı ifadelerinize forumda dile getiremezsiniz.
bu konuya lütfen dikkat edin. -
@gucarslan çok çirkin ve manupile keyfi dikta bir üslup kullanmissiniz. yönetici siniz de formunu dan çıkara bilirsiniz. Başka insanlarda da bu üslupla cevaplariniz gördüm. lütfen benimle tek kelime iletişiminiz olmasın zira tek satiriniza cevap yazmam.
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
3 kere j1 vizesi aldım biri 1 senelikti diğerleri 4 aylık ama 2 kez abd gittim ilk aldığımda coronadan dolayı gitmedim avrupa ülkelerinde bulundum artı balkan turu yaptım babamda turist vizesi var babamla abd gezisi yapıcaz maddi sponsorum olacak 200 bin dolar bi oara göstericez çalısmıyorum çünkü yeni abd den döndüm stajyerdim amerika da , dv2025 tahlilisiyim . şubat gibi abdye gidip gezmeyi düşünüyoruz babamla ama türkiye abd elçiliği için bekleme süresi fazla bu yüzden bosna hersek abd elçiliğine email attım ve buraya gelip vize mülakatına girebilirsiniz diye cvp aldım ne yapmamı tavsiye edersiniz şimdiden teşekkür ederim bide isveç vizesine başvurmuştum isveç vizem onaylandı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum