Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Iltica basvurusunda bulunan birinin GC Basvurusu

Benzer Başlıklar

• N400 Basvurusu

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    237 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @greenati, içinde söyledi: N400 Basvurusu Merhabalar N400 basvurusunu submit yaptiktan sonra fark ettim ki Turkiye de acilan davalarimi yazmamisim. Davalarim 15 sene icinde yasanmis ve hepsi kapali durumda. Bir tanesi miras hukuku davasi , digeri gorevi kotuye kullanma davasi (kurumsal bir dava). Herhangi bir ceza almadim. Davalar kendiliginden dustu. N400 uzerinde bunlari eklemem gerekli mi? Evet ise nasil gunceleme yapabilirim? Sayin@greenati, davalari yazmaniz gerekebilir. Gorusmeden once bir mektup yazarak yazili olarak bunlar degismistir diyebilirsiniz. Eger online basvuruda bulundu iseniz online ekleme ihtimaliniz de olur. Gorusmeden once mutlaka bu konuyu yazili olarak USCIS gorevlisine iletin.
  • İltica sırasında GC Kazanmak

6
    0 Oy
    6 İleti
    884 Bakış
    B
    @Claudia-J-Muslu Cok tesekkur ediyorum cevabiniz icin
  • Vatandaslik basvurusu ve vergi borcu

3
    4 Oy
    3 İleti
    571 Bakış
    goodluckG
    Cevabiniz icin tesekkur ederim
  • J-1 waiver ile AOS basvurusu

5
    1 Oy
    5 İleti
    349 Bakış
    Yusuf SaraçoğluY
    @dream-for-a-requiem, içinde söyledi: J-1 waiver ile AOS basvurusu Sayin @Claudia-J-Muslu, Verdiginiz cevap icin cok tesekkur ederim. I-485 formunu doldururken soyle bir madde ile karsilastim: 24.a. Have you ever been a J nonimmigrant exchange visitor who was subject to the two-year foreign residence requirement? If you answered Yes to item number 24.a., complete item numbers 24.b. - 24.c. 24.b. Have you complied with the foreign residence requirement? 24.c. Have you been granted a waiver or has Department of State issued a favorable waiver recommendation letter for you? 24.c. maddesine gore Department of State'ten alinan favorable recommendation belgesi basvuru icin yeterli oluyor mu bu durumda? Sayın @dream-for-a-requiem, Sorularınız ve ilginiz için teşekkür ediyorum. Bu aşamada gerekli ve yeterli cevaplar verildiği için konuyu kilitliyorum. Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

49

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k