Dolar Çıldırdı
-
@T-C-Kubilay-Dikici Hocam, dollar duserken paylasmiyoruz! Fakir fukara sevindirmeyelim :P
-
@MySea onu farkettim hep yükselirken yazıyordum bugünde düşünce yazayım dedim :) yarın güncellerim :D 34 üstüne :D
-
ABD icin August sonuna gore yillik enflasyon orani 2.5% olarak aciklandi.
-
Usd düşüyor. @MySea :)
USD ALIŞ: 33,80
USD SATIŞ:33,8130 -
@T-C-Kubilay-Dikici Dis mihraklar 😁
-
@T-C-Kubilay-Dikici Sokaklarda dolar düşünce dolar yakan dayıları görmemiz yakındır :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
@T-C-Kubilay-Dikici Sokaklarda dolar düşünce dolar yakan dayıları görmemiz yakındır :beaming_face_with_smiling_eyes:
sahte sini yakarlar ancak.. gerçegini yakmaya yemez
-
Tüh bende yeni dolar almıştım. Şansıma düşüş yaşadık 😆
-
@newbie97 aman düşmesin ya düşünce benim işler azalıyor :)
forward kurları bilgisini vereyim
05.09.2025
USD BOZUM 45
USD SATIŞ: 50 -
@T-C-Kubilay-Dikici Ufak bir birikmişim var geçen bankaların dolar kurlarına baktım deli gibi makas koymuşlar, bu devirde bankadan dolar almakta sıkıntı. Parayı binance a atıp oradan usdt almak daha az zarara sokar insanı
Ben en son herhalde döviz aldığımda euro 18 felandı orada bi stokladım ondan sonra bir daha almadım. Altın biriktiriyorum artık
-
@T-C-Kubilay-Dikici Ufak bir birikmişim var geçen bankaların dolar kurlarına baktım deli gibi makas koymuşlar, bu devirde bankadan dolar almakta sıkıntı. Parayı binance a atıp oradan usdt almak daha az zarara sokar insanı
Ben en son herhalde döviz aldığımda euro 18 felandı orada bi stokladım ondan sonra bir daha almadım. Altın biriktiriyorum artık
fiziksel gold iyidir. Para bankada tutulmaz tl felan neyse de. Alacaksan fiziksel altin alicaksin modasi hçbir zaman geçmez. Birde mesela green card çıktı parayi yurtdışına götürmen de sıkıntı çıkartabiliyo. Kendi parani kullanamiyosun hoş o parada bizim değil ya? Devlet al sana dolarin karşılıgı tl dese hiçbişey yapamazsin :grinning_face_with_sweat: Zamanında arjantin de oldu. Düşük kurdan herkesin dolarlari çevrildi :)
-
@newbie97 bankadan döviz sadece hazinelerden alınır bunlar içinde işlem hacmi yüksek ve işletmen olması lazım bunu geçtik
dövizciden al bankaya yatır bozacağında bankadan çek dövizciden boz o zaman kurlarına göre
dövizcide seçerken mümkünse B veya A lisanslı dövizci bul onunda dışında yapmahatta mümkünse rusyadan para getiren dövizci bul sirkülasyonu çok olan dövizci her zaman yüksek bozar düşük satar.
altın konusuna gelince altın fiziken al sat makas dar bunda iki sorun ortaya çıkıyor birincisi bankalar senin mal varlığını görmüyor banka ile çalışmak istersen kredi yada en basiti vize alacaksın hesap hareketlerin bile yetersiz kalıyor halbuki ciddi bir altının var ama göstermiyorsun hesaba koysan bozarken zarar ediyorsun sarrafa göre
hedeflerin doğrultusunda yap schengen vizesi aldım çok kolay oldu hiç soru bile sormadılar hemen verdiler çalışma geçmişim ve hesap hareketlerim sayesinde olduğunu söyledi danışmanım bu sene de 2025 yazıda Norveç Fiyortları düşünyorum gitmeyi
-
@rnc Fiziksel goldum var yalnız ben bu işlerden pek anlamıyorum. Şimdi diyelim yurtdışında dolar lazım ama fiziksel goldum var. Diyelim 100bin tl karşılığı altınım var, bunu kuyumcuda bozdurup parayı bankaya yatırıp dolara çevirmek mi daha az zarara uğratır yoksa altınları bankaya verip oradan dolar almak mı. İşte tüm mesele bu :beaming_face_with_smiling_eyes: Yoksa kuyumcular dolar veriyor mu gerçi veriyorsa oda ucuzdan verecek oda sıkıntı
Fiziksel goldu en az zararla nasıl banka hesabındaki dolara çekebilirim
-
@T-C-Kubilay-Dikici Hocam benim hiç krediyle işim olmadı umarım olmaz bundan sonra da, kredi kartımı kapattırdım bankalar anında aramayı kesti artık mesajla tacizlerine devam ediyorlar.
Almanya tüm şengenleri askıya almış bugün gördüm. Artık bu gidişle birkaç seneye şengeni olan bile ülkeden dışarı adım atamayacak
-
@rnc Fiziksel goldum var yalnız ben bu işlerden pek anlamıyorum. Şimdi diyelim yurtdışında dolar lazım ama fiziksel goldum var. Diyelim 100bin tl karşılığı altınım var, bunu kuyumcuda bozdurup parayı bankaya yatırıp dolara çevirmek mi daha az zarara uğratır yoksa altınları bankaya verip oradan dolar almak mı. İşte tüm mesele bu :beaming_face_with_smiling_eyes: Yoksa kuyumcular dolar veriyor mu gerçi veriyorsa oda ucuzdan verecek oda sıkıntı
Fiziksel goldu en az zararla nasıl banka hesabındaki dolara çekebilirim
en temizi usdt. arada makas farkı olsa bile dolari yurtdışına yollamaya çalıştıgında senden kesinti alacak. Fakat usdt yollama ücreti 0. ve paran birkaç dakika içerisinde ulaşmiş olucak. Böyle birşey var iken ne diye bankalar ile uğraşıyorsun ki? Makas farkı 10000$ da 15-16$ civari bişey olur usdt de bence hiç banka ile uğraşmaya degmez. Birton belge de isterler uğraştırırlar kafa agritmaya gerek yok. :)
-
$1 = 34.15 TL
-
Doların yükseldiğini senin bildirimin gelince anlayan çok kişiler vardır :)
hep yükselirken yazıyorsun :d -
@T-C-Kubilay-Dikici Maasimi $ ile aliyorum. Yukselen burcum $ 🤣
-
Dolar biraz geriledi yerimizi alalım hemen
1$ = 34,1250 TL
-
$1 = 34.24 TL
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum