DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ATS16 case no ile hikaye birbirine uyumlu değil tabi ben sizin gibi soramadım teşekkürler
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@adem123 2023 başvuru yaptınız ama 2024 kazananı olmalısınız 2023 süreci bitti
-
Bu ileti silindi! -
@adem123, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@salih-atilla tmm işte 2023 de kazandım zaten case number bile 2023 le başlıyor
Eğer 2023 ile başlıyor ise case numaranız, boşuna sağlık raporu almayın, süreç biteli 8 ay oldu.
-
Bu ileti silindi! -
@gucarslan bende hâlâ bir cevap alamadım
-
@Hanhun kusura bakmayın ama kabul etmeyenlerin hepsini Slovakya dahil gelen cevapları sildim posta kutumda kalabalık olmasın diye yardımcı olamadığım için özür dilerim
-
@orkunktt
1 ay sonra geliyor. -
Xxxxxxxxxxxxxxxx
-
@orkunktt Ülkeye giriş yaptıktan 12 gün sonra fiziksel SSN kart geldi
-
@mdogann77 Bilgilendirme için teşekkür ederiz. Mülakatta başarılar diliyorum. Current olmadan önce mi işlemlere başladınız?
-
Öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkürler. Malezyada dil okulu kaydı ardından 6 aylık oturum alma süreci kaç ay sürdü. İşlemleri şimdi başlatsak 30 Eylül e kadar yetişir mi onu merak ediyorum? En son çare olarak çıkış yolu arıyorum.
-
…………………….
-
-
@mdogann77 Biz de bir okula kayıt olup oturum almayı planlıyoruz ama Sırbistan veya Makedonya gibi daha yakın ülkeler süreç açısından daha kolay gibi geliyor. Sizin Malezya'yı seçmenizin özel bir sebebi var mıydı acaba?
-
@smhshntrk Merhabalar, Malezya da oturum için dil okulları ile görüştük ancak oturum için okuldan okula fark ediyor sanırım. 3 hafta ile 8 hafta arası bir tarih vermişlerdi diyebilirim.
-
-
@mdogann77 Oncelikle surecinizdeki durum icin tebrik ederim. Umarim bir sorun almadan vizenizi de alip donersiniz. Bu arada biraz daha bilgilendirme olmasi amaciyla dil okuluna kayitla ilgili ne kadar ugrastiginizi ne gibi sorunlar oldugunu ve ayni sekilde kac aylik oturum aldiginizi vizenizi nasil aldiginizi ve benzeri sorular icin biraz daha aciklama yaparsaniz tum yesilkartforum icin cok degerli olur. Tekrardan tebrikler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
47
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum