Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Meksika’dan ABD’ye kaçak geçen Türk vatandaşlarının sayısında rekor artış yaşandı

Gündem ve Sohbet
354 69 19.7k 58

Benzer Başlıklar

• Yeni Bir Sesli Kitap Hakkında

Taşındı Gündem ve Sohbet seslikitap kitapöneri kitapdinle
    1
    1 Oy
    1 İleti
    78 Bakış
    Y
    Merhabalar dostlar , Yeni bir uygulama çıktı. İçeriğinde çok güzel sesli kitaplar ve podcast’ler bulunuyor. Tamamen ücretsiz ve herhangi bir kayıt yaptırmanıza gerek yok . Benim en sevdiğim özelliği içerisinde reklam çıkmıyor ve kredi kartı bilgilerimide vermiyorum . Mutlaka tavsiye ederim . İsmi “KitapDinler” hem Android hem de Apple marketlerden şimdi hemen indirebilirsiniz . İyi dinlemeler . Sevgiyle kalın .
  • Apple’ın yeni ABD veri merkezi Iowa’da kurulacak

Gündem ve Sohbet
    3
    2 Oy
    3 İleti
    247 Bakış
    damladavD
    Iowa şahlanacak 😂
  • ABD'de evsiz Türk'ün pizza impartorluğuna uzanan yolculuğu

Gündem ve Sohbet
    6
    2 Oy
    6 İleti
    526 Bakış
    mikaelM
    @MySea ABD’de bu tezgahta gıda satma olayı bizdeki gibi bi ? Farklılıkları varsa neler acaba ? Mesela izin almak falan zor mu ?
  • Kaçak Forumcu Bulundu

Gündem ve Sohbet
    7
    2 Oy
    7 İleti
    482 Bakış
    crazycellsC
    @kivo, içinde söyledi: Kaçak Forumcu Bulundu @ayvalik10 biz burdayız gitmeyiz. @crazycells in fikirlerine bazen katılmasam da (forumdan ayrılmama sebeplerini yazmıştım) bir yere gitmeyiz :) :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k