Green Card çekilişini kaçıncı başvurunuzda ve kaç yaşındayken kazandınız?
-
@aayhann hakkımızda hayırlı olacaksa inşallah çıkar
-
@zafery umarım yolunuz açık olur
-
@dancing-queen hayırlısının gerçekten bu olduğuna inanıyorum..umarım gönülden isteyen herkese çıkar
-
@redsat2000 tebriklerrr :)
-
Pedere 4 veya besinci seferde cıktı. Ben 21 yasından beri basvuruyorum 9 sene oldu hala cikmadı
-
@redsat2000 yolunuz açık olsun
-
9.cu başvurum sanırım. ABD’yim son 1 senedir ve halen çıkmadı. Neyseki iş aracılığı ile GC işlemi başladı.
-
-
Kocaeli'den başvurduk ben 39 eşim 42 yaşında ilk başvurumuzda eşime çıktı.
-
Tamamen şans işi olsa da gördüğüm ilk başvurusunda kazanan çok insan var.
-
bana 4.basvurumda cikti.arkadas kaydetti beni son gun son saatlerde kaydetti bu sekilde cikan sayisi daha cokmus diye bisey soylemisti ve bana cikti kendiside onceden basvurmustu ona cikmadi gecen yil kardesinide son kaydetmisti onada cikti.yani ya denk geldi yada boyle bisey olabilir.cunku gecen senelerde yengeside son gun basvuru yapti onada cikmisti :)
-
34 yaşında, ilk başvuru, antalya :-)
-
Umarım mayıs ayında "ilk başvurumda çıktı" diye yazacağım
-
İstanbulda yaşıyoruz,ikinci başvurumuzda bana çıktı( eşimle basvuruyoruz )34 yaşındaydım.
-
Üçüncü başvuruda eşime çıktı. 36 yaşında.
-
Sizden gelen eşime çıktı cevapları içimdeki evlenme isteğini arttırdı valla, evlenmek şansı ikiye katlıyor.
Umarım ben de buraya dördüncü seferde çıktı yazabilirim bu sene. :)
-
Eşime çıktı. 2. Başvuruda. 29 yaşındaydık.
-
Bana ilk başvurumda çıktı 24 yaşındaydım. Bekardım başvurumda, o zaman eşim zorlamıştı başvur belli olmaz, bense bana çıkar mı ya demiştim :) Sonra evlendik,2 ay sonra greencard kazandığımı öğrendik taze evliyken :) Gerçekten şans, özellikle birbimize şans getirdiğimizi düşünüyorum.. :)
-
6.denemede 37 yaşındayken çıktı. Biraz bekledim ama beklemem değdi çok şükür.
-
23 Yaşında, üniversite mezuniyetime 1 ay kala, ilk başvurumda çıktı. İnşallah sıra gelirse yepyeni bir hayata başlayacağım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum