DV2025 Sohbet Odası
-
@Riethian Hallettim hocam teşekkür ederim
-
Arkadaşlar yeşilkartforum ds-260 formu nasıl doldurulur adlı videosunda bedelli askerlik yapanlar askerlik yaptınız mı sorusuna no seçeneğini seçin demiş öyle mi yapayım yoksa yes diyip bilgileri mi gireyim?
-
@SacXe e devlette askerliğim kısmında bitirdiğini görüyorsan bitirdim seçiceksin. e devlette ne yazıyorsa ona baz alarak girin
-
İyi akşamlar millet bayağı az kalmış sayaca bakmadım :)
-
@JesusLord sayaç 60lardan sonra su gibi akıp gitti :)
-
@SacXe Ben ‘No’ secenegi ile ilerlemistim. Mülakatta, askerlik durum belgesini vermiştim. Bu arada temel eğitim almadan bedelli yapmıştım.
-
forum kurallarina uyalim uymayanlari uyaralim ! :D
-
@SacXe ben yes diyerek bilgilerimi doldurmuştum. Düz mantıktan bakıyorum çünkü istersen bedelli hiç eğitime gitmeden yapmış ol, istersen bedelli 21 gün eğitim almış ol, istersen 6ay yada 18ay gitmiş ol sonuçtan senden istenecek askerlik evrağında evet askerlik görevini tamamlamıştır yazacağı için ben o şekilde doldurmuştum. Ama no deyip doldurup sorun yaşamayanda bir çok kişi var yani çok sıkıntı bir bölüm değil denilebilir
-
Yeni bir günden herkese merhaba arkadaşlar,keyfiniz yerindedir umarım 🙂
-
@Birgariphayat Hem haftanın son günü, hem de sayaç azalıyor daha n'olsun. Allah başka keder vermesin. .... (ilgili kısım kaldırıldı) 😁
-
herkese günaydın :) sağlık çokemelli sağlığınıza dikkat edin :)
-
@hsn-kartal merhaba böyle birşey nasıl mümkün oluyor ?
Numaraların current olma durumu gerekiyor diyebiliyorum. -
@Yıldıray81 Kesinlikle,şu hayatta sahip olduğum ve beni üzmeyen tek şey Galatasaray sanırım.
-
Günaydın herkese hayırlı işler mutlu günler dilerim... :)
-
Yağmurlu bir İstanbul sabahından herkese günaydın
-
Gününüz aydın bahtınız açık olsun sevgili forum ailesi
-
@hdemircanusa Bugün İstanbul’da çok güzel bir hava var kapalı yağmurlu ve serin… Günaydın herkese
-
Günaydın :white_flower:
-
@lawyergirl Kasvetli ama hiç sevmem, günlük güneşlik olucak her yer böyle olmaz lütfen 😀
-
@lawyergirl Anlamsız derecede buz gibi şu an istanbul...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum