DV2024 Mülakat Deneyimleri
-
@kkaya Siz de bir an önce mülakat alırsınız inşallah, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim :)
-
@UnluEmre Çok teşekkür ederim, sağolun :)
-
@kotanzii öncelikle vizeniz için tebrik ederim aynı gün aynı saatler oradaymışız 7.45'de benim randevumdu. İzmir'in neresinde ikamet ediyorsunuz ben de izmirdeyim o yüzden soruyorum ayrıca 14 Nisan günü ben de Chicago'ya gidiyorum. Bir gün orada karşılaşırız belki tekrardan tebrikler :)
-
@Meho35 Teşekkür ederim, bende sizi tebrik ederim inşallah herşey gönlünüzce olur. Baya güzel denk gelmişiz her konuda, umarım orda da karşılaşırız, belki havaalanında giderken de denk gelebiliriz :) İzmir/Üçyol tarafındayım bu arada
-
Vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatınızda başarılar dilerim. Darısı bekleyenlerin başına.
-
@yusufalak Teşekkür ederim, darısı sizin de başınıza en kısa sürede inşallah 🙏🏻
-
@kotanzii tebrik ederim yeni hayatınızda başarılar darısı bekleyenlerin başına 👏🏻👏🏻
-
@volkan1907 vizeniz uğurlu olsun yeni hayatınızda başarılar 👏🏻
-
@kotanzii teşekkür ederim :) Çiğli tarafındayım ben de. Belli olmaz aynı saatlere denk gelir biletler belki 😄
-
Arkadaşlar 2 hafta sonra vize mulakatım var ,kktc yurtdışı sayiliyor mu ? 20 yıl önce KKTC de 3 yıl bulundum. DS 260 formunda hep son 5 yıl içinde 6 aydan fazla yazıyor, KKTC den Adli sicil belgesi almam gerekir mi ?
-
@LeventC
KKTC de kaldığınız dönemde 16 yaşından büyükseniz evet gerekiyor.DS260 da belirttiniz mi KKTC adresini?
-
@yusufalak evet belirttim umarim sorun cikmaz ,cikarsada mulakattan sonra alip gelucez napalim:(
-
Vizelerini alan herkesi kutluyorum arkadaslar. Yeni hayatinizda basarilar dilerim
-
İmkanın varsa mülakattan önce git al derim.
-
@eray26 tebrik ederim. Sizin de vizeniz hayırlı olsun
-
@sevgilisena tesekkur ederim 🙂
-
Bu ileti silindi! -
@kotanzii vay be 1 sene oldu ben bu heyecanı yaşayalı şimdi sizin deneyiminizi okurken o heyecanı tekrar yaşadım resmen. Sizi tebrik ederim hayırlı olsun. Umarım Amerika'da güzel bir hayatınız olur.
-
Bu sabah benimde mülakatım vardı Jamaika /Kingston’da mülakatı geçtim ama hastane iki hafta olmasına rağmen daha medical sonucumu göndermemiş sonuç geldiğinde geçici vizeni basacağız dedi kadın . Sorduğu sorulara gelirsek ne zamandır cayman adalarında yaşıyorsun daha önce nerede yaşadın falan diye sordu banka hesap dökümlerime falan bile bakmadı sadece diplomamı ,doğum belgesi ve polis clearance belgelerini aldı herkese çok teşekkür ederim iyi ki böyle bir forumuz var
-
@eray26 Çok tebrik ederim. Bahreyn Manama'da çok yakınım olduğu için sizin sürecinizi merak ediyordum. Şimdi gördüm ve mutlu sonla bittiği için çok mutlu oldum. Çok ufak detaylara takılıyordunuz gerçekten :) ama huy bu bazen de işe yarar :)
Vizesini alan herkesi kutlarım. Yolunuz bahtınız açık ve şans sizlerle olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum