EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları
-
@dytmelek cok tesekkurler darisi basiniza :)
insallah insallah.
son zamanlarda audit ile normal process birbirine cok yaklasti eskiden gecerli olan %30 orani sanki biraz dustu gibi ama zaman gosterecek acikcasi. cok detaylara girmek istemiyorum ama sadece bir tanim karisikligi yuzunden iptal olma durumu vardi PERMin o yuzden gergindim acikcasi ama sukur 414 gunde de olsa onay geldi. -
twitter / x 'te gordugum ama dogrulugundan emin olamadigim bir bilgi paylasayim.
DOL'da 12 analyst full time calisiyormus, gunde 50 case / kisi ortalamasi ile ayda ortalama 12.000 dosyaya bakiyorlarmis.
ne kadar dogru yanlis bilemem ama bu sekilde bir paylasim var.
-
@btek14 kürek mahkumu gibi çalışıyorlar o zaman. aşağıya temsili görseli bırakayım :)

-
@tufank :) iyiymis bu, kaptana soyleyelim de 3-5 kurek mahkumu daha alsin olmazsa gemiye...
-
@btek14 yani umarım 12 sayısı doğru değildir. Birikmiş dosyaya göre aşırı yetersiz eğer öyleyse. Sadece audit'e giren dosyalar detaylı inceleniyorsa, audit'e girmeyenler için ne bekleniyor onu çözemiyorum. Audit'e girmemiş dosyalara göz ucuyla bakıp "pending" durumdan "approved" a mı geçiriyorlar :) Bunun için mi 12-13 ay bekleniyor.
-
@tufank acikcasi bu sebeple emin olamadim bu dedikodunun dogrulugundan. bu kadar basite indirgenecek bir calisma yapmadiklarini dusunuyorum. sonra da yapilan basvuru ve sonuclanan dosya oranina bakiyorum aslinda mantikli geliyor sayilar :D yani sonuc olarak kafalar karisik kendi adima yine :)
-
S selamibasaran bu başlıktan bahsetti
-
Nisan 2024 bulteni ortamlara dustu.
-
@btek14 kıpırdama var :) en azından 1 ay ilerlemiş Other workers kategorisi ve 08OCT20 a gelmiş. 3rd kategorisi ise 2 ay ilerleyerek 22NOV22 a gelmiş. Hayırlı olsun.
-
@tufank evet :) kipirdanma olmus.
akillarda o malum soru acaba USCIS hangi tabloya bakacak, o da gun sonunda belli olur :)
-
@btek14 12 ne ya :)) Her başvurudan 3-5 daha fazla alıp eleman arttırsalar ya :) Çok saçmaymış :)
-
@Riethian :) hukumet devlet daha iyisini bilir hasaa :)
-
@btek14 kendime cevap yaziyim. AOS icin Final Action Dates tablosuna gore devam edilecek, muhtemelen fiscal year sonuna kadar bu sekilde devam...
-
@btek14 evet muhtemelen öyle olacak. verebilecekleri max green card sayısına kadar A tablosunu ilerletip yeni mali yılda da B tablosunu olabildiğince ileri atmalarını umut ediyoruz :)
-
@tufank bak ne buldum hocam :)

adamlar bizim icin dusunmus prediction koymus hic birbirinizi yemeyin diye :) muhtemelen yeni fiscal yeara kadar ilerleme dusuk olacak.
-
I-140 premium process hakkinda bir bilgi ogrendim, benim icin ilginc oldu.
Eger PD'niz current degilse normal sekilde baslatilan I-140 sureci sonra premiuma cevrilebiliyormus. isyeri avukati bu bilgiyi teyit etti. bana biraz degisik geldi acikcasi ama bakalim yasayarak gorucez.
-
@btek14 teşekkürler bilgi için. Ben de bir arama yaptım aynı bilgiye ulaştım. Şöyle denmiş:
“The I-907, Request for Premium Processing can be submitted together with the I-140 by the petitioner. However, if you have already submitted your I-140, you can still file the I-907 to expedite the pending petition. But if the USCIS has already issued a final decision on your petition, you can no longer use premium processing. “
-
@tufank super. teyit etmis olduk boylece. eline saglik hocam.
-
@btek14 Aynı şey E-2 başvurularında da geçerlidir.
-
@EasternStar premium process olan tum dosyalar icin gecerli diyebiliriz o zaman. guzel bir ozellik bence.
-
@btek14 bdv firması anahtar teslimi fiyat verdiği için premium prosesi mecbur yapıyoruz. Bültenden dolayı çok bir avantajı yok ama tabii dosyanız nvc ye transfer oluyor ordaki süreci devam ettirmiş oluyorsunuz.
Bu detayları öğrenmek güzel tabii. Tşkler bilgi için.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum