DV2025 Sohbet Odası
-
@EasternStar, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Ben de kötü bir WaT deneyiminden sonra asla ABD'ye gelmem, Kuzey Avrupa'ya gideceğim diyip Florida'ya geldim. Amcanızla beraber bir yerde hata yapmış gibiyiz; ama nerede?
aslinda o esprisine diyordu... ama sanirim espri bir nevi gercek oldu. Bu arada esi Alman malum evlilik yolu ile gitti...
-
@Riethian geçen seneki tayfa bu sene sadece okuyor :)
-
@SYTSNGR ben hiç bulunmadım o konuda yorum yapamam ama daha önce atlantada bulundunuz mu hiç eğer bulunmadıysanız sadece internette araştırıp gördüğünüz kadarıyla oraya gitmek istiyorsanız ben sizin yerinizde olsam njde zaman kaybetmem. Çünkü internette gördüğünüzden çok farklı çıkabiliyor eyaletler. Ben olsam direk atlantadan başlarım ki bu şekilde şehri tanıyıp alışırım ve ona göre bu şehrin hangi kısmında ev tutmalıyız yaşamalıyız onun için bilgi edinmiş olursunuz bu süreçte.
İlk girişten sonra eş ve çocuğu türkiyeye gönderme fikri bana pek iyi bir seçenek gibi gelmiyor ama bunu düşünen çok kişi oluyor onun için bir şey diyemeyeceğim ama ben kolaylığıda zorluğuda birlikte yaşanması taraftarıyım çünkü 6 ay donrada herşey güllük gilistanlık şekilde ilerlemeyecek yine zorluklar olacaktır başından itibaren birlikte bunlara göğüs germek daha iyi düşüncesindeyim
-
@gtx295 Ben görev gereği bir süre Mersin'de kaldıktan sonra sıcak iklimde yaşamam bana havası kuru, soğuğu sert bir yer lazım diyordum. Mesela Cenevre'de bir şubat akşamı Leman gölünün kenarında yürürken yüzümün yarısını felç edecek kadar soğuk hava iştahımı ve zihnimi açmıştı. ABD'ye de Boston veya Portland (Maine) şehirlerinden birine yerleşiriz diye yola çıktık, sonra başlangıçta Houston daha iyi olur dedik ama ne olduysa uçak biletini Miami'ye aldım. Bileti hava sıcaklığının 40+ derece olduğu bir kuru Ankara öğleninde aldığımı hatırladım, sanırım sıcak hava bana yaramıyor.
-
@EasternStar mersinden sonra florida taraflarını sevmemeniz gayet normal bencede. 10 günlüğüne orlandoya tatile gitmiştik ablamların yanına fakat mersinden bile rahatsız edici geldi bana havası mesela. Dışarda nefes almak bile can sıkıcı. Alışveris merkezine veya restorana gitsen bütün mağazalar klimalarla yapay bir soğukluğa ayarlanmış fakat klimanın verdiği o aşırı soğuğu hiç sevmiyorum kar kış soğuğunu klimanın o soğuğuna tercih ederim
-
@Emre-Kurtulmuş Restoran, avm ve marketlerdeki soğuk konusunda haklısınız, içeri girerken eşimin ve çocuğumun üstüne ince mont veya polar alıyoruz :) Dışarı havası ise Mersin kadar bunaltıcı gelmedi; Mersin'de geceleri deniz kenarında dışarıda otururken bile şıpır şıpır terlerdim, şu an bulunduğumuz yer sahile yakın olduğu için hafif esintiler biraz olsun rahatlatıyor. Orlando biraz daha iç kesimde yer aldığı için o esintileri yakalayamadıysanız, cidden fazlasıyla bunalmışsınızdır.
-
@EasternStar o yüzden san francisconun havasını çok seviyorum bu sene yazın bile terlemek nedir görmedim herhalde 😄
-
@Emre-Kurtulmuş Hocam beni Dakota paklar gibi geliyor; ama eşimin sözünü dinledim. Düsturumuz belli: "Happy wife, happy life" :)
-
Günaydın geri sayım başladı
ATARSA DÜZCE :) -
Günaydın herkese bu gün değişiklik yapıp birkaç market videosu izleyelim :)
-
@T-C-Kubilay-Dikici Atarsa Osmaniye olacaktı :)
-
@EasternStar GC olan ev satın alabiliyormu?
-
Günaydın Arkadaşlar
-
@Ufuk-Sener evet alabiliyor
-
@Ufuk-Sener günaydın
-
Günaydin herkese. Mutlu aydin sabahlara :)
-
@Ufuk-Sener Ev almanız için vizeye bile ihtiyacınız yok.
-
Günaydın, güzel ve mutlu bir gün olsun hepimiz için :)
-
Yaklaşık iki buçuk ay kala herkese günaydınlar :))
-
@EasternStar Teşekkürler, peki ev alana vatandaşlık veriyor mu? :))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum