DV2025 Sohbet Odası
-
@Rhonster Çok mu pahalı?
-
@fredyjones MA’de çok tercih edilen bir araba değil Mustang :) çoğunluk SUV araç kullanıyor.
-
@Rhonster ÇOOOOOOK GÜZEL ŞEHİR - ÇOOOOOKKKKKK AŞIĞIM NASHVİLLE TN
-
Günaydın Arkadaşlar
-
Herkese günaydın umutlar hala taze çekilişten umudumuz var :)
-
Günaydın bugun değişik bir güne uyandım aslında kararsızlık içindeyim dv24 başvururken rahattım eşimde istiyordu tr'den gitmeyi bende istiyordum bir miktar birikmişimiz birde motosikletim vardı satar gideriz diyorduk bunun en büyük sebebi türkiyedeki ekonomik çöküntü olmuştu ondan önce böyle bir düşüncemiz yoktu türkiyedeki ekonomik çöküntünün çocuklarımın geleceğini etkileyeceğini düşünüyorduk eşimle neyse dv24 başvurduk sonra benim işlerim hızlandı kazancım iyi oranda arttı güzel bir birikim yaptık dedim çıkarsa orada bize çok rahat edecek bir rakama ulaştım dedim sonuçlar açıklandı ve çıkmadığını gördüm vardır bir hayır dedim annemle kayınvalidemi umreye gönderdim geldiklerinde hayatım daha büyük değişikler oldu işlerim artış devam etti eşim iş yerinde terfiler almaya başladı dv25 başvurumuzu yaptık hayat eşimle benim için hızlı bir şekilde güzelleşiyordu aralıkta eşim çalıştığı iş yerinde müdür oldu ben çok hızlı yükseldim iyi bir maaş almaya başladım hane gelirimiz türkiyenin ortalamanın üstüne çıktı ev sahibimle kira zam oranı yüzünden 2023mart ayında davalık olmuştuk %300 zam yılbaşında tekrar zam yapacağını iletmişti kabul etmediğim için davalık olmuştuk... şimdi evim satılıyor ve evimi satın alacak imkanım var bir miktar kredi çekip ve alma kararı aldık evi şimdi gc çıkarsa gitmelimiyim gitmemelimiyim çok kararsızım gitmek için evi satmak zorundayım gitmezsem ilerde keşke dermiyim bilmiyorum çok kararsız kaldım
-
@hasnotben Günaydın, az kaldı az daha geçen 160 lardan geri sayıyorduk :)
-
bu sene g cıksada artık 160 dan geri sayfayı bıraksam, oda oda gezmesem :)
-
@T-C-Kubilay-Dikici Çekilişin çıkma ihtimali düşük bence ev alın. Olurda çıkarsa zaten abd ye gidip 1 ay kalmak için yeterli maddiyatınız illaki vardır gc larınızı alıp gelirsiniz ona göre evinizi satarsınız. İstanbul da yaşıyorsanız milyon tane lüks konut var özellikle sıradan bir apartmandan yada eski apartmandan daire almanızı önermem
-
Baya birikmiş burası okumaktan günaydın diyemedik.
Günaydın herkese yarınlarınız umut dolu olsun -
@T-C-Kubilay-Dikici şöyle ifade edeyim benim de birikmişim yok 1 mühendis 1 hemşire standardın üstünde yaşıyoruz diyeyim. Giderken gösterecek bir param falan yok mevcut bir evim ve orta hallice iki aracım var satıp öyle gitmeyi düşünüyorum ve şayet alırsam mülakatta da bunları göstermeyi düşünüyorum. Ev seni aşırı borçlandırmayacaksa al geç satar öyle gidersin ve buradaki ev sahiplerinle de muhataplığını bitirmiş olursun.
-
@T-C-Kubilay-Dikici Halihazırda ev alma imkanınız varsa bence ev almalısınız, sonuçta Amerikaya taşınmak zorunluluk değil, içinizden artık gelmiyorsa ve eski isteğiniz yoksa gitmek zorunda da hissetmeyin kendinizi....
-
@newbie97 yedik bitirdik sayacı 😀
-
@T-C-Kubilay-Dikici evi al dostum yatırım olur cıkıp cıkmayacagı belli değil garantisi yok. sonra keşke evi alsaydım dersin.
-
trump gelirse gc cekılısnı bile kaldırabilir türkiye için
-
@shadow-sharks-0 valla ne yalan söyleyeyim ben gelmese bile yakın zamanda listeden çıkarılacağımızı düşünüyorum hatta şöyle söyleyeyim yeşil pasaportum var onun bile avrupa falan için yakın zaman da (sağolsunlar 2 apartman diken mütaahhitin bile eline verdikleri için) etkisini kaybedeceğini düşünüyorum.
-
@olcay54 Onun için en azından turist vizesi almak lazim
-
@Onurfidan turist vizesi alsam dahi gidip statü değişikliği için mücadele edecek kuvveti kendim de görmüyorum onun için çıkarsa değerlendiririm yoksa gidemem. 2 çocukla bilinmezliğe açılamam gibi geliyor.
-
@T-C-Kubilay-Dikici Bende çıkması için çok umutluyum fakat çıkma ihtimali düşük olan bir şeye geleceğinizi adapte etmeyin. Bu çekiliş başvurup unutulacak bir çekiliş aslında. Geleceğinizi, vereceğiniz kararları vs. bu çekilişi düşünüp vermeyin. Eviniz şimdiden hayırlı olsun. Bir de size tavsiyem şu evet burası forum burada sorular vs. soruyoruz birbirimize fakat hayatınızda ki güzel giden şeyler hiç kimse ile paylaşmayın. Çünkü gerçekten o kadar haset ve kötü insanlar var ki güzel olacak şeyler bile baktıkları kötü gözle kötüye gidebiliyor. Örneğin ailemi umreye gönderdim, eşim müdür oldu, hayatımız güzelleşti vs yerine sadece ev alabilecek imkanım oldu sizce almalı mıyım gibi sorarsanız çok daha iyi olur sizin için. İnsanlara hayatımda ki güzel şeyleri çokça ve iyi niyetle paylaşıp, paylaştığım her zaman bir şeylerin kötüye gitmesini yaşayan biri olarak veriyorum size bu tavsiyeyi :)
-
@T-C-Kubilay-Dikici Amerikaya gidip gitmeme isteğiniz önemli değil bence asıl düşünmeniz gereken nokta %1 ihtimali olan bir çekilişe bel bağlayıp ev alma gibi gelecek planlarından vazgeçmeli miyim. Ve bana kalırsa bunun cevabı %100 hayır, sonucu belli olmayan bir şey için yapabileceğiniz şeyleri ertelemeyin, çekilişi kazanmış ve mülakat almayı bekliyor olsaydınız belki farklı söyleyebilirdim ama şu anki durumunuzda benim düşüncem bu şekilde
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum