DV2025 Sohbet Odası
-
Günaydın arkadaşlar bu sefer olsun, son 100 günmüş
-
@ayvalik10 yaaaa çay içiordum püskürtttüm kahkahaya boğuldum ankaralı turgutun şarkısınaa🤣🤣🤣
-
Günaydınnnnlaar günler sıkıştırmaya başladıysa foruma tam saha press yapma vaktine girmiş bulunmaktayızz 🤭
-
@hashirama, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Günaydınnnnlaar günler sıkıştırmaya başladıysa foruma tam saha press yapma vaktine girmiş bulunmaktayızz 🤭
forumun sessiz uyelerindenim. arada gelip yaziyorum. su ulkeden kurtuldugum gun benim icin bayram in geldigi gun olucak...
-
Bir Umut aldı beni biz bekliyoruz Amerika da bekliyor.
-
@newbie97 Bende aynısını yaptım :)
umudumuz bunu gözü kapalı bakmadan yazacak yıllar yaşamadan çıkması ve amerikaya yerleşmemiz :) -
@gtx295 Bende çok fazla vakit ayıramıyorum Malum bir KPSS süreci var... Bir yanımda gömülü olarak duran bir hayal var o da GC sürecimin başlayıp bütün bu KPSS vb. hezeyanlardan bir oh ile sıyrılmak ama matematik ve ihtimaller selamlar diyerek hayal bulutumu dağıtarak giriyor zihnime bu da bazı acı gerçekleri hatırlayıp ÖABT ve diğer oturumlar için masa başına geçmemi sağlıyor :D
-
@hashirama Büyük zıtlıklarla mücadele ediyorsun helal olsun :) Bir yanda sınav ve sonucundaki belirsizlikler bir yanda da çekilişin düşük ihtimalleri... Kolay gelsin
-
@hashirama, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Bende çok fazla vakit ayıramıyorum Malum bir KPSS süreci var... Bir yanımda gömülü olarak duran bir hayal var o da GC sürecimin başlayıp bütün bu KPSS vb. hezeyanlardan bir oh ile sıyrılmak ama matematik ve ihtimaller selamlar diyerek hayal bulutumu dağıtarak giriyor zihnime bu da bazı acı gerçekleri hatırlayıp ÖABT ve diğer oturumlar için masa başına geçmemi sağlıyor :D
ben istersem gunumu geciririm ama gerek yok hocam. :) cok fazla vakit ayirdikca insan hayallere kapiliyor buda cekilis sonucu husrana ugruyor. Kendim cok fazla hayale kapilmadan ama o %1 dilimde cikarsa diye umudumu kaybetmiyorum.
Eger istediklerim olursa hem gc hem para konusu 2024 benim icin guzel olucak. Ucak biletini alip abd yolculugu yapmak herkese kismet olur umarim. tanri yardimcimiz olsun.) biz 2 kisiyiz ben ve kedim. o ucaga bindikten sonra zaten birdaha geri donus yapmam. Tr ye adimimi bile atmam :) tr ile tek isim aileye para yollamak olur :D -
@hashirama Ailem de bana hakimlik savcılık sınavlarına girmem için baskı yapıyor ancak bu ülkedeki hiçbir mesleği istemiyorum... O yüzden hiç bu toplara girmiyorum bile....
-
@lawyergirl buralara uğramıyorlar belki yolu şaşırırlar da gelirler @Seyahat-Ruhu yıllarca avukatlık yaptılar. Şimdi amerika da yaşıyorlar. Bu videoyu annen - baban seyretsin.
-
herkese selam 100'ün altına düşüyoruz sıkı tutununnnnnnnn. burdan aşağısı abd
-
@STK-TRCN Son 1 saat
-
Sanki süreç boyunca tüm heyecanımı tüketipte son 30 güne felan girince hiç heyecanım kalmayacakmış gibi hissediyorum :D
-
@newbie97 son birkaç gün çok fazla heyecan olucak bence.....
-
@lawyergirl Ben ikizler burcu olduğumdan ruh halim ikide bir değişiyor bugün çok heyecan yaptığım şeye yarın yapmazsam hiiç şaşırmam :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97 İkizler burcu hep değişkendir zaten şaşırmam o yüzden 😀
-
2 hanelere indik demek. beklemesi güzel sonuca gerek yok :D tavsiyedir aman hayallere kapılmayın.
-
@lawyergirl son bir saat sonra ne olacak acaba
-
@hasnotben teşekkürler, hepimiz bir şeylerin kıyısında dolaşıyoruz ama mevcut jeopolitik durumlar nedeniyle gündoğumu/batımını seyretmek yerine sahilden deniz kabuğu topluyoruz yapacak bir sey yok malesef 🥲
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum