DV2025 Sohbet Odası
-
@Ping-PONG Has not been selected yazısını ilk gördüğümde kopyaladım imzama yapıştırdım duruyor gördükçe içim kararıyor hala
-
@Ping-PONG siz kendinizi olumsuza şartlarsanız olumsuzu çekersiniz 🙂
-
@newbie97 Benim ilk başvurum olduğu için açıklanınca ne yaparım o heyecanı nasıl aşarım hiç bilmiyorm 😄
-
@lawyergirl o gün biz 2 tane şarkı dinleriz bir hafta da top 10 da zirvede oluyorlar
-
@ayvalik10 Macera dolu Amerika 😄😄😄😄😄😄
-
İki haneli sayılara düşmeye saatler kaldı...
-
Amerika’ da nasıl polis atlatırılır adlı çalışma.
Belki bir gün işinize yarar. 😂https://www.instagram.com/reel/C2RI8g1uLWk/?igsh=M2hudmhuNXpscG93
-
Ben arada açıp kontrol ediyorum has not been selected’ım yerinde duruyor mu diye 😂 sistemi sürekli meşgul ettiğim için ısrarla çıkmıyor olabilir yıllardır 😂
-
Yılbaşından sonraki gün içime his doğdu loto çekildi diye, bence kim kazanan kim değil çoktan sisteme şipşak çektirdiler, sadece günün gelmesini bekliyoruz... ÖSYM tarzı :D
-
@ayvalik10 Bir angaralı olarak Turgut beyi ara-sıra dinliyorum, bu aralar Şaban Gürsoy a sardım canım ankara havası isteyince açıyorum Neriman şarkısını :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@lawyergirl Geçen sene ben bir arkadaşa zorla başvuru yaptırmıştım, açıklandığı saat ise discorda girdik beraber baktık sonuçlara baya heyecanlıydı sonu her ne kadar hüsran olsa da :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@lawyergirl o gün biz 2 tane şarkı dinleriz bir hafta da top 10 da zirvede oluyorlar
Haha nah çıktı olmasın
-
günaydın dostlar. son 100. her şeyin hayırlısı.
-
@lavender Günaydın 🌸
-
Günaydın arkadaşlar. Askerde de şafak son 100 olunca sayardık güzel geçerdi. Her yıl bu heyecan da olmasa hayat çekilmez.
-
Günaydın arkadaşlar bu sefer olsun, son 100 günmüş
-
@ayvalik10 yaaaa çay içiordum püskürtttüm kahkahaya boğuldum ankaralı turgutun şarkısınaa🤣🤣🤣
-
Günaydınnnnlaar günler sıkıştırmaya başladıysa foruma tam saha press yapma vaktine girmiş bulunmaktayızz 🤭
-
@hashirama, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Günaydınnnnlaar günler sıkıştırmaya başladıysa foruma tam saha press yapma vaktine girmiş bulunmaktayızz 🤭
forumun sessiz uyelerindenim. arada gelip yaziyorum. su ulkeden kurtuldugum gun benim icin bayram in geldigi gun olucak...
-
Bir Umut aldı beni biz bekliyoruz Amerika da bekliyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum