DV2025 Sohbet Odası
-
Günaydın bir haftanın daha sonuna geldik sonuçların açıklanacağı güne biraz daha yaklaştık günler kısaldıkça sanki zaman daha yavaş akıyor gibi gelmeye başladı.
-
Arka planda “Yaşasın ırkımız, Çin’ e bedel kırkımız” diye şarkı varmış gibi beynim otomatik çalıyor. 😂
https://www.instagram.com/reel/C2OC7W2tjEy/?igsh=MjdlMHV0bGhnNDh0
-
@PİNG PONG Mevlütcan Kaplan - Teşkiklat Türküsü :D Nerden Geldi bir anda aklınıza benımde aklıma soktunuz şuanda :D
-
Haftanın son ve artık sıkıcı gelmeye başladığı iş gününden selamlar. Buradaki berbat iş ortamından ayrıldığım ve çekilişi kazandığım ekranı görmenin hayaliyle yaşıyorum. Önemli değil bu sene olmaz başka sene olur diyemiyorum çünkü olmalı olmalı. Artık tahammül edemiyorum. Maaşımın düşük ve geç yatırılmasından, (yeni evlendim diye kapıyı çekip gidemeyeceğimi bilerek), emeğimizin hiçe sayılmasından, hayat pahalılığı, hayal kırıklığı, sosyal yaşamımızın olmamasından, hava kirliliği vsvsvs. İş yerindeki boş zamanlarımı boş muhabbet yaparak değil de dosya taşıma ve diğer gelişmeler için kendimi hazırlayarak geçiriyorum. Hayat benim için bu süreçte akıyor. O gün gelecek biliyorum.
-
Neden Amerika’ ya gitmek istiyorsun diyenlere size demokrasi getirmek için geri dönmek üzere gidiyorum diyesim geliyor. 😂
https://www.instagram.com/reel/C1aGEvaSf_s/?igsh=eDZydjQwNmIxdjYx
-
@mikael imza nasıl düzenleniyor
-
@Mine-İpek, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@mikael imza nasıl düzenleniyor
Kendi isminin üstüne tıkla, sağ üstteki üç noktaya tıkla ve düzenle de.
-
@hasnotben Umarım kazanırsınız.
-
@hasnotben ve buna ek olarak; benim gibi avukat olup maaş bile alamayanlar da dahil...... Benzer kaderi yaşıyoruz
-
@lawyergirl Yazacak çok şey var. Yazıp yazıp siliyorum
-
@Ping-PONG soru cevap verilen cevap

-
@hasnotben, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Haftanın son ve artık sıkıcı gelmeye başladığı iş gününden selamlar. Buradaki berbat iş ortamından ayrıldığım ve çekilişi kazandığım ekranı görmenin hayaliyle yaşıyorum. Önemli değil bu sene olmaz başka sene olur diyemiyorum çünkü olmalı olmalı. Artık tahammül edemiyorum. Maaşımın düşük ve geç yatırılmasından, (yeni evlendim diye kapıyı çekip gidemeyeceğimi bilerek), emeğimizin hiçe sayılmasından, hayat pahalılığı, hayal kırıklığı, sosyal yaşamımızın olmamasından, hava kirliliği vsvsvs. İş yerindeki boş zamanlarımı boş muhabbet yaparak değil de dosya taşıma ve diğer gelişmeler için kendimi hazırlayarak geçiriyorum. Hayat benim için bu süreçte akıyor. O gün gelecek biliyorum.
Ben de altyapısını kendim ayarlayarak, onbinlerce gencin hayalini kuracağı bir işi kendimi attırarak sonlandırıyorum.
Hakkımızda hayırlısı olsun. 🙃
-
@Ping-PONG Hayallerimiz ne güzel :))
-
@hasnotben, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Ping-PONG Hayallerimiz ne güzel :))
Mayısta 35 olucam, bekarım. Az çok, cüzi bir rakam da olacak cebimde ama hala yapabilir miyim, bir şekilde greencard ı elde edebilir miyim diye düşünüyorum.
Hala düşünceleri bırakıp faaliyete geçemedim. 😂
-
@Ping-PONG Bırak ve faaliyete geç hocam, hemen hemen yaşıtız, evimi ve tüm sevdiğim arkadaşları bırakıp da geldim.
-
@EasternStar, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Ping-PONG Bırak ve faaliyete geç hocam, hemen hemen yaşıtız, evimi ve tüm sevdiğim arkadaşları bırakıp da geldim.
Bakalım hocam. Kafam atarsa bir anda ben geldim ABD deyim yazabilirim. 😂
-
Merhaba birşey soracağım amerikanda şirket kurup şirket üzerine ev aldığımız zaman yatırımcı gibi olup greencard çıkar mı?
-
@SYTSNGR ahhaha üşenmedim youtube açtım dinledim : D
-
@T-C-Kubilay-Dikici Tek ev için olmaz, birden fazla ev satın alıp airbnb veya diğer kiralama siteleri üzerinden kiraya vermeniz ve ev sahibi olan şirketi bir otel işletmesi gibi kullanmanız gerekir. Miami civarında bunu deneyen kişiler var ve duyduğum yatırım miktarları 700k civarından başlıyor.
-
@T-C-Kubilay-Dikici göçmenliğe dönebilecek olan bu tarz vize türü EB5 ama ondada 500bin$ gibi bir yatırım şartı vardı ve process biraz sürüyordu galiba
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum