DV2025 Sohbet Odası
-
@Ping-PONG Ben biraz daha rahatı seven bir insanım önceden ben de şunu olayım bunu olayım derdim ama şimdi hiiiiç birini olmasam da olur :beaming_face_with_smiling_eyes: Çok fazla bir şeyde gözüm yok kendime yetecek kadar param olsun kafi
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Ping-PONG Ben biraz daha rahatı seven bir insanım önceden ben de şunu olayım bunu olayım derdim ama şimdi hiiiiç birini olmasam da olur :beaming_face_with_smiling_eyes: Çok fazla bir şeyde gözüm yok kendime yetecek kadar param olsun kafi
Benimkinin de maddiyat ile alakası pek yok brom
Bunlar keyif alabileceğim işler 😂
Bilirsin ki insan keyif aldığı işleri daha iyi yapar, daha iyi yaptıkça daha iyi kazanır.😂 -
@newbie97 merhaba bu kaçıncı başvurunuz
-
@Ping-PONG Benim keyif aldığım şeyler motor sürmek, toprak işleriyle uğraşmak, balık tutmak, mangal vs aslında yaşım da 26 ama sanırım ruhum yaşlandı :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@lawyergirl Bu sene 2. başvurum oldu bundan önceki 5 senede pasaportum vardı hiç aklıma dahi gelmedi başvurmak hatta paralı diye biliyordum başvurmayı hiç araştırıp başvurmadım bu yüzden
-
@Ping-PONG tabii ki dediğiniz gibi tercih meselesi onun için bana kalırsa farkı yok demiştim zaten. Herkesin beklentisi farklı sonuçta
-
Madem herkes yazmış bende kervana katılayım. İnşallah gc kazandığımda yapmayı istediklerim. Benim için en önemliden başlayıp, önemsize doğru
1- Ev almak
2- Ev almak
3- Ev almak
Evet arkadaşlar dünyanın neresinde olursam olayım aylık gelirim ne kadar yüksek olursa olsun kendi evimde oturmuyorsam eksik hissediyorum kendimi. Sanırım pandemi döneminde oldu bu olay. Binlerce insan işsiz kaldı. İnsanlar yedikleri yemekten, elektrikten, sudan, giyiminden vs. kesebiliyor ama barınma ihtiyacından kesemiyor maalesef. Üstüne üstlük ister Avrupa, ister Amerika, Kanada vs. özellikle dediğim gibi koronadan sonra büyük bir evsizlik sorunu ortaya çıktı. Dünyada sanıyorum bir mülksüzleştirme gibi bir durum söz konusu. Bundan kastım tüm dünyaya yayılan büyük bir göç var ve ev sahibi olmak aşırı zorlaşmaya başladı. O yüzden olurda inşallah gc kazanırsam ilk işim varımı yoğumu Amerika'da bir eve yatırmak olacak. Bir söz paylaşıp artık yazıyı bitireyim :)
Kendine ait küçük bir ev ve karakterli bir eş; Dünyanın tüm altın ve incilerine bedeldir. (Goethe) -
@Atlantis00 sana katılıyorum gidebilirsem bende aynısını yapacağım
-
@Atlantis00 umarım hayallerinizi yaşayabilirsiniz☺️☺️
-
@Ping-PONG En kısa yolu askerlik sözleşme nekadar oluyo vb onları araştırmak lazım , birde ayda 3 ,4 gün gidilen var muhtemelen o olur.
-
@Onurfidan, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Ping-PONG En kısa yolu askerlik sözleşme nekadar oluyo vb onları araştırmak lazım , birde ayda 3 ,4 gün gidilen var muhtemelen o olur.
Ordu daki askerlerden fazla bilgim var o konularda. O kadar araştırdım zamanında 😂
-
Cumartesi bile çalıştığım bir iş gününden herkese günaydın
-
@Onurfidan bildiğim kadarıyla parttime askerliğin sözleşmesi 3 sene. Forumda bunla ilgili başlık vardı oradan detaylara ulaşabilirsiniz belki
-
Hepinize günaydın dostlar. Güzel bir tatil gününden. Kimi yerlerde hava yağışlı kimi yerlerde güneşli. Kimilerinin canı sıkkındır kimilerinin heyecanlı ve mutludur ve kimileri de konsolosluk randevusunu bekliyordur. Ben bu sene eşim için de başvuru yaptım evlenmeden önce. Yani bu yıl şansımız 2X. Umarım her şey gönlünüzce olur ve umarım umudunuzu kaybetmezsiniz. Her şeye rağmen hayat çok güzel ve kuşlar uçuyor. Umudumuzu kaybetmeden başvurmaya devam edeceğiz. Kahverengi dallarda yeşil yapraklar açıyorsa bana ümitsizlikten bahsetmeyin.
-
@hasnotben Keşke bana da tatil olsaydı 🙂 hukuk sektöründe çok iş az para malesef
-
Günaydınlar Ankara -3 derece olmuş ama hala kar yok. Konya ve Karabük taraflarına yağmış hep youtube dan gördüm
-
@newbie97 sabah saatlerinde İstanbul'a yağdı çok az
-
@lawyergirl Büyükşehirlere yağan kardan hayır gelmiyor hiç tutmuyor tutarsa da en fazla 1-2 gün
-
Ankara’da yollar zaten yeterince dar ve berbat, kar yağınca iyice çekilmez oluyor trafik.
Günaydınlar bu arada, ben çalışıyorum cumartesileri maalesef. Kurtaramadık kendimizi haftasonu mesaiden bir türlü.
-
Biz de Iğdır’dayız. Buraya da yağmıyor. Yılbaşı gecesi yağdı sonra da bir gün kalmadı. Havalar acayip şekilde bahar havası gibi. Kışı yaşayamadık neredeyse
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum