DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Request Access de. admin'ler yetki verecektir. Yetkisiz yada listede de olmayanların erişimini sınırlamak için olabilir.
-
@melikemim Selamlar, Excel tablosunda sorun vardı, ds-260 formunu doldurma tarihi diğer satırlara işlenen kişiler vardı. CN numarası yerine isimler yazılmıştı. Sanırım adminlerimiz müdahalede bulunuyorlar.
-
Arkadaşlar merhaba,KCC 6-7 saat sonra mailime şu şekilde cevap verdi:
“Thank you for your inquiry.KCC has reviewed your request to change your interview location. Based on the circumstances of your case, KCC denies your request to be reassigned.
The place of application, i.e., location of interview, for noncitizens seeking an immigrant visa will normally be in the consular district with jurisdiction over their place of residence, with limited exceptions.”
Reddettirmişler sadece oraya odaklandım geriye kalan açıklamaların ıvır zıvır olduğunu düşünüyorum.Daha önce forumda da denilene göre KCC nin böyle yaptığı oluyor.Dosyamı taşıyana kadar mail atmalıyım diye biliyorum.Öğrenci vizem,kira sözleşmem ve pasaportumu da ekte ekliyorum.Artı olarak herhangi yapmam gereken bir şey var mı bilgisi olan arkadaşlar düşüncelerini paylaşırlarsa sevinirim. -
@Meho35 orjinal maili dogrudan paylasirsaniz daha net anlayabilmek adina daha saglikli olacaktir
-
@asiza önce sürecinizi imzanıza taşımanız , sonra dv2024 aşamaları başlığındaki sayfaları okumanızı tavsiye ediyorum. 1. Sayfadan sonuna kadar.
-
@asiza önce sürecinizi imzanıza taşımanız , sonra dv2024 aşamaları başlığındaki sayfaları okumanızı tavsiye ediyorum. 1. Sayfadan sonuna kadar.
-
@asiza merhaba ,oncelikle lutfen surecinizi imzaniza tasiyiniz.
Ilgili sorularinizi " DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları" basligi altinda sormaniz daha uygun olacaktir.
-
@tgctgctgc case numberınızın aktif olmaması mı etkiliyor acaba? şahsen ben de sıra numaram aktif olduktan sonra maillere başlamayı düşünüyorum.
-
Bu ileti silindi! -
@tgctgctgc @gacal @hsn-kartal ilk etapta aktif olma durumundan olduğunu sanmıyorum
Zira benim numaram ocak bülteni ile aktif oldu.Ben de yaklaşık 40 ülkeye mail attım, bir çoğundan olumsuz dönüş aldım.
Vatandaşlık ya da oturum istiyorlar -
Aslında önceden aksiyon alarak iyi yapmışsınız. Mailin içeriğinde neden taşımak istediğinize dair, TR de sıra gelmeyecek olmasını mı belirttiniz
-
@gacal evet, genel olarak bu bilgileri içeren mail hazırlayıp atıyorsunuz
-
@Buse-Şahin yeşil pasaportunuz, ilgili ülkelere vizesiz giriş yapabilmenizi sağlar. KCC ise oturum kanıtı ister dosya taşımak için. Pasaportunuz size oturum sağlamadığı için ne yazık ki taşıma yapamazlar. Ama siz ilgili ülkelerin konsolosluğuna dosya taşımak istediğinizi belirten mailler atabilirsiniz. Onlar isterse dosyanızı taşıyabilirler
-
@Gupse teşekkürler umarım hepimiz için hayırlısı olur
-
@Gupse sanırım ellerinde kendi isleyecekleri dosyaların yoğunluğu var ilk etapta onları eritmek istiyor olabilirler..
-
@Fatma-Yılmazoğlu bekliceksiniz 1 ay kala veya daha yakın bir tarihte doktor randevusuna gidiceksiniz kalan kısımlar forumda bol bol okucaksiniz
-
@atalardankalanbirben evet oturum belgelerinizide içeren şekilde tekrar mail gönderimi yapın biraz çekişmeli sürebiliyor kcc ile mailleşmeler
-
Excel tablosu hata veriyor giriş olmuyor.bilen arkadaşlar varmı acaba
-
@ahmetyorulmaz çalışma var galiba:)
-
@ahmetyorulmaz siz aldınız mı mülakat?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum