DV2025 Sohbet Odası
-
@newbie97 toplam başvuru sayısı 20milyonken bunun 2 milyonunun türkiyeden olacağı bilgisi bana biraz fazla gibi geldi. Başvuruların %10u türkiyeden gibi gözüküyor bu durumda. Bunu hiçbir zamanda bilemeyeceğiz ne yazık ki, geçen seneki ve bu seneki başvuru sayılarınıda neye göre vermiş yapay zeka onuda bilemedim
-
Ben başvuru sayısının max 400k yi gecemiycegini düşünüyorum
-
@Emre-Kurtulmuş Yapay zeka işte bir yerlerden buluyor bir şeyler. İran ve özbekistanın katılım sayıları neredeyse 1,5 milyon bu ikisinden de katılım toplam 3 milyon aslında. Buralara bakarsak bizim de başvuru sayımızın bunlara yaklaşması çok uzak görünmüyor özellikle geçen sene ve covid döneminde sosyal medyanın etkisiyle çok başvuru olduğu kesin ama bu sene kesinlikle başvuran sayısı geçen seneden azdır
-
@Atlantis00 Kesin değil hocam sayılar malesef paylaşılmadığı için bu sayılar doğrudur diyemiyoruz
-
@Emre-Kurtulmuş DV2023 için 9,4 (9,1 de olabilir) milyon başvuru olmuştu. Bana 1,4 milyon bile fazla gelirken 2 milyon cidden yüksek.
-
@newbie97 Bırak kıta değiştirmeyi, il dahi değişemeyecek insanlar başvuru yapıyor😀
-
@Uçan-hollandalı İşin kötü yanı birde onlara çıkıyor ya :D
-
@newbie97 Sonra yaziyolar , param yok gitmiycem veya gitmekten vazgcetim diyenler çok gördüm sonra kendi kendime söyleniyorum 😀
-
Herkese merhaba. Green card sayesinde Amerika vatandaşı olmaya hak kazanan biri, Türkiye 'de yaşayan 18 yaş altı çocuklarını da kendisiyle birlikte Amerika vatandaşı yapabilir mi? Buna hakkı var mıdır?
-
@EasternStar evet 9.5 milyon çıkmıştı 2023deki başvuru sayısı. İnanması zor 2 kat artışa aşırı ama gerçek bir artış yetkili mercinin açıkladığı sayı olmasa bende inanmazdım
-
@newbie97 internette bulunan rastgele verilen sayılardan toparlayıp en çok yazılanı doğru vs kabul ediyordur belki nasıl işlediğini bilmiyorum sistemin tabii
-
@karaser hem eşini hem de çocuklarını da yapabiliyorsun.
-
tampacıların köküne benzin dökelim de harlasınlar biraz downtown en güncel turu
-
@newbie97 Oranlar çok vahim durumda gibi gözüküyor.Artık tinderdan falan kız bulup davetiye ile gitme ihtimali daha mantıklı gelmeye başladı 😂
-
Günaydın herkese 147 gün sonra kimimiz sevineceğiz kimimiz üzülecek bu süre zarfında çıkmış gibi araştırmaları yapmaya devam etmekte fayda var bu forumda inanılmaz bilgiler var bu kadar bilginin ve bilgiyi paylaşmayı seven bir topluluk görmemiştim
-
@ayvalik10 2 gün önce oradaydım ama fazla gezme imkanı bulamadım. Tatil için gittiğimde belki ben de bir video çekerim :)
-
@Birgariphayat Kapalı çarşıda İspanyol Fransız İngiliz ne ararsan var, hem dil öğrenmek için hem de kendine göre birini bulabilmek için iyi yerlerden bir tanesi. Sonuçta dil dile değmeden dil öğrenilmez 😀
-
En çok merak ettiğim konulardan biri ''GİTMEDEN ÖNCE NE İŞ YAPIYORDUN GİTTİKTEN SONRA NE İŞ YAPIYORSUN '' yada ''GİTMEDEN ÖNCE YAPTIĞIN TECRÜBELİ OLDUĞUN İŞİ YAPMAYA KAÇ SENE SONRA BAŞLADIN'' forumda illaki bunun hakkında da bir konu vardır ama bulamadım gereksiz konuda açmak istemiyorum denk gelen varsa konu başlığını atabilir mi o tecrübeleri okumak bilgi almak isterim...
-
@Emre-Kurtulmuş Bende bilmiyorum ama 9.5 milyon başvuru aşırı az gibi ukrayna bile tek başına 1 milyon başvuru yapıyor o yüzden artık herhangi bir sayısal veriye şaşırmıyorum
-
@Birgariphayat O durumu kesinlikle desteklemiyorum lakin öyle bir amacınız varsa facebook gruplarında alman teyzelere kadar bulabilirsiniz. Siz bir dombra müziği paylaşın gerisi gelecektir :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum