Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • Mulakata gıderken çalıstıgımız yerle alakalı belge goturmemıze gerek var mı. Orda calısıtıgımıza dair

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ozmell Konsolos mülakat tarihinde nerede çalıştığınız ile ilgilenmiyor, sorarsa sadece sözlü beyan etmenizi istiyor. DS260 form doldururken hali hazırda beyan ettiniz nerede çalıştığınızı. Bol şans 🍀


  • @Demayfo 6 ay yada 1 yıl durumu polis raporuyla alakalı bir süre. Yurtdışında yaşadınız mı sorusunda süre belirtilmiyordu


  • @Emre-Kurtulmuş teşekkür ederim 🙏🏻


  • @ozmell merhaba, mülakat aldınız mı? Aldıysanız excelde bilgilerinizi güncelleyebilir misiniz.


  • @Demayfo Mülakat alınca formda güncelleyip garantiye alabiliriz ben de yazmamıştım forma çünkü


  • @raltan sürecinizi https://bit.ly/3cIMFIw imzanıza taşımalısınız. Böylelikle sorularınıza daha doğru ve daha hızlı cevap alabilirsiniz.


  • Merhabalar green card tarih verilip verilmediğini nereden bakabilirim.


  • @Eneshan-Yesilyurt, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhabalar green card tarih verilip verilmediğini nereden bakabilirim.
    Dosya Numarasi: 2024EU49XX
    DS-260 Gonderimi: 07/05/2023
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris: gg/aa/yyyy

    Muhtemelen verilmemiştir en son 2xxx ler mülakat aldı ama check etmek için buradan bakabilirsiniz.

    https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx

    Bu arada size daha iyi yardımcı olabilmemiz için lütfen sürecinizi imzanıza taşıyınız.


  • @Emre-Kurtulmuş Teşekkür ederim. Mülakat alınca düzelteceğim.


  • @misha90 Haklısınız öyle yaparız hocam. Teşekkür ederim.


  • @Eneshan-Yesilyurt talihlilerin listesinin olduğu excele bilgilerinizi girerseniz, ve mülakat alanları da düzenli oradan takip edebilirsiniz. Hepimiz oraya bakarak hangi numaraya ne zaman davetiye gelebilir tahminlemeye çalışıyoruz.


  • @yusufalak deniz olmayan bir yere sadece vize mülakatına gidilir, pasaport teslim almaya değil ;)

  • ⭐⭐

    @gucarslan, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @yusufalak deniz olmayan bir yere sadece vize mülakatına gidilir, pasaport teslim almaya değil ;)

    Öyle demeyin ya :) Angara güzeldir. :)


  • @yusufalak vize mülakatı için gidememişlere öyle gelmez pek..
    kendimden biliyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Ankara'da mülakata giderken götürülecek nüfus kayıt örneği (vukuatli) için e-devletten alırken nüfus kayıt örneği seçeneği altında üç farklı seçenek çıkıyor, 1) Kişi 2) Aile 3) Nüfus Aile. Hangisi doğru alınması gereken evrak? Teşekkürler

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ATS16 nüfus aile seçmelisiniz ki aile üyerleriniz de görünsün.
    bol şans.


  • merhabalar dv24 kazananıyım 17k cn numaram current olmadan dosya taşıya biliyor muyuz?


  • @gucarslan mülakata tek kişi gircek olsak bile nüfüs aile mi almamız lazım?


  • Merhaba, asıl talihli babam, CN 42xx. Formu doldururken 21 yaş ve üstü çocuklar dahil edilmiyor bildiğiniz üzere.Bu yüzden babamın başvurusunda sadece kardeşimi girdik 1 çocuğu var olarak.Ben de Kasım 2000 doğumluyum. Ekim 2022 ayında formu doldurduk, Yalnız 2022 yılında olduğumuzdan dolayı beni 22 yaşındayım olarak düşündük, halbuki o sırada ben 21 yaşındaymışım ve Kasım'da 2022'mden gün alacakmışım sonradan öğrendik.Bu bağlamda babamın DS-260 formuna girince benim ismim hiç çıkmadı.Add applicant kısmından ekledim kendimi (babamın bilgisi dahilinde) ve ardından ss'lerde göreceğiniz üzere ''Status''un altında ''Under Review''da gözüküyordum ve vize başvuru tuşu griydi. 2 saat kadar geçtikten sonra bende de diğer aile üyeleri gibi ''Accompany'' yazdı ve vize başvuru tuşu açıldı.Ardından kendim için de DS-260 formunu doldurdum.Bu durumda Under Review'a girip ardından benim de Acoompany olarak gözükmem benim Acoompany olarak onaylandığımı gösterir mi yoksa oradaki görevlinin insiyatifine kalmış bir durum mu bu? Çünkü yaş konusu biraz muamma evet 21 yaş altı çocuklar yararlanabiliyor ama ya tam 21 yaşındakiler ne olacak? Çocuk sayısının yanlış girilmesi önemli bir hata evet fakat burda 21 yaş kuralı ve tam 21 yaşında olan bi çocuk var.Officer'ın tolere edebileceği bir hata mı? Bu konunun tam muhattapı kim acaba konsolosluğa mı yazmalıyım? Bu bağlamda fikirlerinizi esirgemeyin benden lütfen.Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler. (Kazanamayan arkadaşlar bize kızmasın, 21 yaş kuralı tam 21 yaşında olanların nasıl yol izlemesi gerektiğini tam açıklamıyor, yapmasak iyiydi ama yapılabilecek bi hataydı.) (ssleri kontrol etmeyi unutmayın)

    image.png

    image.png


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum