DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Bu ileti silindi! -
@Emre-Kurtulmuş Hmm tamamdır.Ais'te DS-260 numarası olarak geçen numara CONFIRMATION NO mu olacak.
-
@oturan hiç beklemeden sicil kaydını almak için yazışmalara başlayın bence. mülakat sırasında uzun kalmış olmanız nedeni ile talep edilebilir. o sırada aslında ben giriş çıkış yaptım vs. gibi dialoglarla dert anlatmak yerine beyan edersiniz.
-
@toykan17 bir soru sormadan önce lütfen forumda defaatle cevaplanmış iletileri inceleyin;
-
@dkagan55 umarım bu yık kabul eden bulabilriz
-
@enes5944 çok teşekkürler. Sizin de yolunuz açık olsun, başarılar dilerim.
-
@Satisfaction kuveyt dinarı dahi tutabilirsiniz hesabınızda.
para sizim hesabınızdaysa sorun olmaz. -
@akincetin forumdaki iletileri okumaktan çekinmeyin.
sizin karşılaştığınız hatta ve hatta karşılaşmadığınız konuları bile konuşup cevapladık.https://yesilkartforum.com/forum/post/394325
sizden beklenen sorularını iletmeden önce ilgili başlıkları okumanızdır.
-
@gucarslan aslında forumda bayağı aktifim ve her şeyi okuyorum ama demekki :D yanlış bilmek, bilmemekten daha kötü
-
@Fatihk-0 benim çok fazla seyahat geçmişim, iyi bir okul ve bölümüm ve güzel bir mazeretim olduğu için pek zorlandığım söylenemez. Konsolosluk görevlisi pasaportumdaki damgalara, vizelere ve okuluma çok dikkat etti.
-
@Hope-Breaker merakımı maruz görün lütfen, okulunuzu ve bölümünüzü öğrenebilirmiyim.
-
@Erhan-2 itü hocam. Konsolosluğa yakın olduğu için bildiklerini düşünüyorum. Öğrenci belgenizi kesinlikle götürün.
-
@dkagan55 merhaba Belgrad konsolosluğu ne diye dönüş yaptı acaba hepsi çıkmamış.
-
@oturan trabzon konsoloslugu maille bile basvuru aliyordu bir donem ama sonradan maillere dahi donus yapmamaya basladilar.
diger konsolosluklara mail atarsaniz genelde kisisel basvuru yapmanizi isteyecekler. pasaport, basvuru belgesi(orada doldurabilirsiniz) ve ikamet adreslerinizden biri gibi bilgilerle basvuruyorsunuz. 1 ayda cikiyor belge.
bunun disinda rusyada yasayan bir avukata vekalet vererek yine 1 ayda apostilli + tercumeli sekilde alabilirsiniz.
tekrar aldiginiz ulkeye donmeyecekseniz gecerliligini koruyor belge.
-
Merhaba, saglik kontrolu icin hangi covid asi sertifikalari kabul ediliyor? Ve yenidogan bebekten asi isteniyor mu?
-
@AYSY33 kcc'ye mail atıyorum sürekli ama onlarda sürekli aynı cevabı atıyor robot gibi ne olacak bilmiyorum. Ankaraya ulaştım onlarda bilgi vermedi.
-
@dkagan55 aksini düşünmek istemiyorum büyük hayal kırıklığı 🙄 Ocak gibi daha net görürüz önümüzü kim bilir..
-
@CANBILBEY, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, saglik kontrolu icin hangi covid asi sertifikalari kabul ediliyor? Ve yenidogan bebekten asi isteniyor mu?
Cocuklardan covid aşı istemiyorlar. Dünya sağlık örgütünün kabul ettiği sertfikalı aşı olması lazım.
-
@Meho35 dosyaları ankara seçmediği için onlardan bir cevap alamazsınız. Bu yaşadığınız sorunun kaynağı kcc olarak çıkar ama onlardanda konuyla alakalı cevap alamazsınız maalesef
-
Bugün KCC’ye mail attım dosyamın Jamaika’ya transferi için cayman adalarında yaşadığım için çalışma izinimi çalıştığım yerden aldığım kağıdı Adresimi göstermeme rağmen reddedildiler . Son turist vizemi bile oradan almıştım böyle saçma bir şey olabilir mi ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum