DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Revolter hocam hayaller paris olur inşallah, darısı bize ..
-
@Revolter çok teşekkür ederim evet hocam baya uğraştım bu işlemler için :). Umarım tiran iyi çalışır
-
@hsn-kartal Umarım hocam, süre daralıyor sürecin çeyreği geçti bile bakalım bize bu hikayede biçilen son nasıl olacak

-
Arkadaşlar ben 3 tane biontech aşısı oldum, eşim 2 biontech+2 sinovac oldu. Bu covid 19 aşıları hala isteniyor mu? sinovac'ı kabul etmiyor galiba ABD. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?
-
@semihistanbul Merhabalar, unganlar'ın sayfasında COVID-19 Aşılama ile alakalı duyuruyu görebilirsiniz. 12 yaş ve üzeri tüm adayların en az 1 doz Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) onaylı aşı ile aşılanmış olması gerekmektedir şeklinde açıklanmış. DSÖ web sitesinde ise "Decision Date/Karar Tarihi" olan aşılar onaylı olarak kabul edilmektedir.
-
@deep_blue selamın aleyküm dosya taşıma ile ilgili süreci benimle paylaşabilirmisiniz?
-
@Detroit2222 Tiran geçen yıl iyi çalıştı. Numaranız current olunca mülakat gelecektir. Çok sevindim hayırlı olsun.
-
Çok teşekkürler ederim
@Revolter, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@semihistanbul Merhabalar, unganlar'ın sayfasında COVID-19 Aşılama ile alakalı duyuruyu görebilirsiniz. 12 yaş ve üzeri tüm adayların en az 1 doz Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) onaylı aşı ile aşılanmış olması gerekmektedir şeklinde açıklanmış. DSÖ web sitesinde ise "Decision Date/Karar Tarihi" olan aşılar onaylı olarak kabul edilmektedir.
-
@semihistanbul Rica ederim.
-
@toykan17 evet..2000lere ne zaman gelir acaba
-
@sonokege geçtiğimiz senelerde söylediğin gibi bu şekilde olmuş. eğer 15000 current olur ve sen 14 bin isen, 20.05 de submit eden 15000. biri senden önce mülakat alıyormuş büyük ihtimalle bu sene de öyle ilerler.
-
Öncelikle mülakat tarihi belli olan ve vizesini alan arkadaşları tebrik ediyorum.
DS-260 formunda, mülakat yerimi "İstanbul" olarak belirtmiştim ama bu seçimin bir önemi yok sanıyorum. Her türlü Ankara'da mı mülakat gireceğim?
-
@Detroit2222 kcc çokta düzgün çalışan bir kurum değil sizin yazdığınız mesajı yanlış anlayıp açabilirler bundan bahsetmek istemiştir Lumos hanım, yazdığınız mesajları üstün körü okuyup cevap verirler veya anlık işlem yapabilirler
-
@sonokege geç submit tabii ki sıralamayı bir derece etkiler. Geç submit demek dosyanızın geç incelenip tamamlanması demek bu da AV listesine geç girmeniz demek
-
Bu ileti silindi! -
@Serapp sağolun hocam inşallah, umarım herkes mülakat alır
-
@furkansn Elinizden geleni yapın. Bu arada hesapta illaki dolar olması gerekmiyor. Tl veya başka bir döviz de gösterebilirsiniz.
-
@deep_blue Hocam peki fiziki olarak altın vs gösterebiliyor muyuz? Biliyorsunuz ki sırf mülakatta göstermek için bankaya yatırmak çekmek vs kurdan dolayı zarara uğratma durumu var.
-
@turanturan Nacizane bilgilerimi tabiki paylaşırım. Aslında forumda bir çok yerde detaylı yazdım. Yine “DV2023 mülakat deneyimleri” başlığı altında bolca tecrübe okuyabilirsiniz. Sürecinizde başarılar diliyorum.
-
@deep_blue teşekkür ederim vereceğiniz bilgiler için
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.