Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler
-
@Riethian eb3vize ile devam etseydik biz de orayı seçecektik 🙂
-
@serel Hayırlısı olsun hepimiz için. :)
-
S selamibasaran bu başlıktan bahsetti
-
@tufank, içinde söyledi: Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler
@Şener Sizin tanımınıza göre bu "Skilled workers" kategorisine giriyor aslında. EB-3 skilled workers yani "vasıflı çalışan". Böyle bir durumda size verilecek vize CP ile ilerlediğiniz için "E31" koduyla olması lazım. Teyid edebilir misiniz?

Tufan bey biz pasaportlarimiz aldık
Kategori olarak. Ew3 olarak yazılmış. Eşim ew4 kızım ew5 -
@Şener tebrikler Şener bey. Bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
-
@Şener Tekrar hayirli olsun. Yolunuz acik olsun.
-
@Şener hayırlı uğurlu olsun yeni hayatınız huzur getirsin inşallah
-
D dpdemir bu başlıktan bahsetti
-
Merhaba içeriğinizi sanki ben yaşamış gibi heyecanla okudum. Detaylı anlatım için çok teşekkürler. Size yeni hayatınızda mutluluklar dilerim öncelikle. Darısı başımıza olsun.
Biz de EB5 vizesine sizden hemen 1 ay sonra Mart 2018 de başvurmuşuz. Ancak maalesef 2022 aralıkta NVC onayımız geldi. Halen randevu bekliyoruz. Statünüzü kontrol ettiğiniz ‘CAEC’ nedir öğrenebilir miyim? -
@Banu-Çavdar Dosyanız NVC’de eger tüm onaylarını almış, sadece konsoloslosluk randevusu için bekliyorsa “at NVC” olarak görülüyor. Sonrasında, size mülakat maili geldiği gün “in Transit” oluyor. Akabinde 2-3 gün içinde “Ready” oluyor. Mülakata girdikten sonra çok kısa bir süreliğine “Administrative Processing” oluyor. Vizeniz basıldığı gün “Issued” oluyor ve size “pasaportunuz PTT ye verildi” maili geliyor. Vizesi onaylanıp basılan herkesin statusu CEAC’de “Issued” görünüyor. Eğer herhangi bir sebepten ilave zaman gerektiren bir idari işlem sürecine kalırsanız, bu işlem tamamlanana kadar “Refused” görünüyor. Sonrasında “Issued” oluyor.
-
merhaba, 26 eylül günü konsolosluk görüşmem gerçekleşti. diğer arkadaşların daha önce anlattıklarından çok da farklı bir olay gerçekleşmedi.
kapıda güvenlikten geçtikten sonra ana binada sıra aldım. sıram geldiğinde evrakları teslim ettim ve konsolos ile görüşme için başka bir sıra verdiler.
sıram geldiğinde gişeye gittim. konsolos, görüşme sırasında vereceğim bilgilerin doğru olduğuna dair elimi havaya kaldırıp yemin etmemi istedi.
daha sonra, bu işi nasıl buldunuz, çalışacağınız şirket ne işi yapıyor, geçmişte hangi ülkelerde yaşadınız, bu ülkelerde neden yaşadınız (çalıştığım için), Amerika'da yapacağınız iş ile şu an yaptığınız iş arasındaki ilişki nedr v.b. sorular sordu, cevapladım.
görüşme 7-8 dakika sürdür ve vizeniz onaylandı, pasaportunuzu 1 hafta içinde göndereceğiz dediler. -
@demir_fl Geçmiş olsun atlattınız, vizeniz hayırlı olsun. Umarım sonraki süreç de gönlünüzce olur.
-
@demir_fl Hayirli, ugurlu olsun. Yolunuz acik olsun.
-
@demir_fl Hayırlı olsun hocam. Hangi EB kategorisindeydiniz acaba?
-
@demir_fl hayırlı olsun.Süreciniz hakkında detay verebilir misiniz.Hangi kategori? PD tarihi ? Görüşmenizi türkçe mi yaptınız.
-
@demir_fl Tebrikler vizeniz hayırlı olsun
-
@Riethian
Kategori EB3 professioanl
Priority date 13.03.2020 -
@demir_fl Hayirli olsun. Darisi basimiza artik. Bugun aciklanan Ekim bulteni buyuk bir hayal kirikligi yasatti. Umarim hizlica Current olur yakin zamanda.
-
Merhaba, mülakatı geçip ABD'ye giriş yapan biri varsa, deneyimlerini paylaşabilir mi?
ABD'ye girişten ne kadar süre sonra Green Card geliyor, orda da işlem yapmak gerekiyor mu yoksa ücreti ödedikten sonra adrese mi gönderiyorlar?
Ehliyet için tekrar sınava girmek gerekiyor mu? -
@demir_fl Bunlarla ilgili forumda soyle bir baslik var :
ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmenlerin İlk Aylardaki Deneyimleri -
@demir_fl Size girişte tekrar adres soracaklar. Eğer değişiklik yapacaksanız girişte memura adres değişikliğinizi belirtirsiniz. Belirttiğiniz adrese green card’ınız postalanıyor. Eşimin ve oğlumun kartları girişten 21 gün sonra ulaştı. SSN card’ları girişten 15 gün sonra geldi. Green card fee’yi ödediyseniz başka bir işlem gerekmiyor. Ehliyet için de, evet yine sınava gireceksiniz. Önce teorik sinav oluyor. 20 sorudan 16’sına doğru cevap vermek gerekiyordu geçebilmek için. Ben 2016’da aldığımda öyleydi, NY eyaleti için. Sonrasında direksiyon sınavı oluyor.
-
S serel bu başlıktan bahsetti
-
D deckerloki bu başlıktan bahsetti
-
@Riethian @tufank bısey aklıma takıldı . pwd surecı net ap ye takılmazsa 6 ay mı? ayrıca pwd den sonra 1-2 ay ıs ılanına cıkması beklenmıyormu. ben glassdoor ve ındeed den bakıyorum halı hazırda bızım ısveren fırmanın ılanları mevcut.bu durumda ılan safhasını hızlıca atlacakmıyız. yoksa 1-2 ay ılan safhasını bekleyıp mı LC surecıne mı gececegız?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum