Türkiye ‘de Biyoloji mezunu biri ABD’de neler yapabilir?
-
Yardımcı olursanız sevinirm.Evlilik bu üzerinden green card sürecindeyim.Biyoloji mezunuyum.ABD’de ne gibi bir meslek yapabilirim??
-
@berry Türkiye ‘de Biyoloji mezunu biri ABD’de neler yapabilir? içinde söyledi:
Yardımcı olursanız sevinirm.Evlilik bu üzerinden green card sürecindeyim.Biyoloji mezunuyum.ABD’de ne gibi bir meslek yapabilirim??
suradan bakip genel bir fikir edinebilirsiniz:
-
Bu ileti silindi! -
@berry Merhaba bende biyologum. Gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim.
-
Elbette paylaşırım 😊
-
Siz hangi eyalettesiniz?
-
Aha bende biyologum. :) ama mesleği hiç yapmadım. Araştırmadım da şimdi CA'dayız. Ama direk bir iş bulmak zor çok deneyiminiz yoksa. Bana en mantıklı gelen yol burada master yapmak. Akademik İngilizce kesin gerekli ilk işiniz o olmalı.
-
@berry teşekkür ederim🙏. Ben henüz TR deyim. Burada hastane ve gıda analiz laboratuvarında yaklaşık 5 senelik bir çalışma geçmişim var. ABD deki imkanları, süreci merak ediyorum.
-
@gkhanfeez Merhaba, deneyimde önemli tabi fakat TR deki kadar olduğunu sanmıyorum. Virginia da çalışan kimyager arkadaşım var. Greencard ile gitmişti ve yeni mezundu. Şu an işini yapıyor. Yeni başlayana orada daha anlayışlılar gibi geliyor bana.
-
Peki ya Biyoloji Ögretmeni neler yapabilir bu konuda bilgisi olan?
-
@sinem-akçam Türkiye ‘de Biyoloji mezunu biri ABD’de neler yapabilir? içinde söyledi:
Peki ya Biyoloji Ögretmeni neler yapabilir bu konuda bilgisi olan?
ogretmenlik yapmak istiyorsaniz, ilgili konu surada:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/522/amerika-da-öğretmenlik-yapmak -
TYT Biyoloji hakkında daha detaylı bilgi almak için https://www.ogretmentercihim.com/blog/2021-tyt-biyoloji-konulari
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum