Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Türkiye ‘de Biyoloji mezunu biri ABD’de neler yapabilir?

Sağlık Sektörü
12 6 3.2k 2

Benzer Başlıklar

• Tennessee'de ABD'de uzmanlık yapmadan hekim olmanın önü yasalarla açıldı

Sağlık Sektörü
    10
    4 Oy
    10 İleti
    3k Bakış
    S
    @Serkan-Kaya Nişanlınız ile bol şans dilerim, ben de mülakat bekliyorum ve uzmanlığını almış bir hekimim. Tennessee’deki bu sürecin bizler için makul bir yol olabileceğini düşünüyorum. Sürecin gelişmelerini buradan paylaşırsanız sevinirim 🙏🏻
  • Yaşlı bakımı /caregiver tr den önlisans mezunu

Sağlık Sektörü
    3
    1 Oy
    3 İleti
    264 Bakış
    S
    @Osman-Demir-0, içinde söyledi: Yaşlı bakımı /caregiver tr den önlisans mezunu 2 yıllık geriatri mezunu abdde denklik iş imkanı ve maaş nasıldır bu mesleğin bir geçerliliği var mı Bence fazla dusunmeden bu tur bir kac is yerine gidip ingilizceye cevrilmis ozgecmisinizi verip, part-time is ya da gönüllü olarak calismak istediginizi belirtin. Lise mezunlarina yonelik bir isle baslamis olursunuz. Cok ihtiyac olduguna eminim. Es zamanli olarak hemsirelik ya da alakali bir alanda okuyabilirsiniz. Orta vadede sertfikalarinizi aldiktan sonra, yasli bakim evinde hemşirelik pozisyonlarina basvurursunuz.
  • ABD'de Anestezi Teknikerliği yapmak için ne yapılmalı ?

Taşındı Sağlık Sektörü
    7
    0 Oy
    7 İleti
    8k Bakış
    Bir bardak RüyaB
    Merhaba. Ben anestezi teknikerliği okuyorum. Kuzenim New York'ta özel bir hastanede kalp Cerrahı. Bana yanıma gel dedi ve gidip -kimlerle konuştuğunu bilmiyorum- birileriyle? konuştu. Neyse tamam dedim sonra biraz araştırma yaptım. Önlisansın orada geçerli olmadığını öğrendim. Ve ona anlatım. Ama bana hastanenin sponsor olacağını söyledi. Şimdi hastanenin sponsor olmasına rağmen -diplomam orada geçerli değil- çalışabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k