Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

E2 vizesini sahip olan biri sponsor olabilir mi?

• ⭐⭐⭐

Öncelikle herkese kolay gelsin şimdiden soruma cevap verdiğiniz için tesekkur ediyorum.

E2 vize sahibi olan biri EB vizelerine sponsor olabiliyor mu? Eğer olabiliyorsa bunun için gerekli belirli şartlar var mıdır? Sonucunda E2 göçmen olmayan bi statü , bu statüyle birine green card sponsoru olabilmesi olası mıdır?

• @waterman, içinde söyledi: E2 vizesini sahip olan biri sponsor olabilir mi?

Öncelikle herkese kolay gelsin şimdiden soruma cevap verdiğiniz için tesekkur ediyorum.

E2 vize sahibi olan biri EB vizelerine sponsor olabiliyor mu? Eğer olabiliyorsa bunun için gerekli belirli şartlar var mıdır? Sonucunda E2 göçmen olmayan bi statü , bu statüyle birine green card sponsoru olabilmesi olası mıdır?

Sayin@waterman, sorunuzu tam olarak anlayamadim. Yesil kart sponsorlugu sadece ABD vatandaslari ve yesil kartlilarin yapabilecegi bir durumdur. E2 vizesi EB kategorili daimi kalis sureclerine zor da olsa degisebilmektedir. Yani gocmen olmayan vizeden gocmen vizeye degisim mumkundur.

• adminA admin , bu başlığı kilitledi

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    2 İleti
    249 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @emredncc19, içinde söyledi: B1/B2 vizem varken F1 vizesine başvurursam B vizem iptal edilir mi? B1/B2 vizem mevcut amerikaya daha once 1 kez giris yaptım F1 vizesine basvurmak istiyorum. F1 vizesinden red alirsam B1/B2 vizemi iptal edebilirler mi? Tesekkurler Sayin @emredncc19, evet bu bir olasiliktir. F1 vizenize basvururken red gerektirecek bir neden olmamasina dikkat edin. Bu konuda yardim alabilirsiniz. Ayrica basvurdugunuz okula da dikkat edin. Bazi okullarin adi redde neden olabiliyor. F1 vizesi red olursa direkt olarak B1/B2 iptal olur diye bir durum yoktur, ancak konsolosluk yetkilileri boyle bir karara da varabilirler. Ayrica B1/B2 vizeniz gecerli kalsa bile, ABD'ye giriste sorun yasama ihtimaliniz vardir. Cunku giristeki gocmen polisi sizin F1 reddinizi gorur ve hatta konsoloslugun konu ile ilgili notlarini da gorur, ve bununla ilgili ekstra sorular sorup sizi ABD'ye almayabilirde.
  • Banka borçları K1 vizesini almaya engel mi

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    3
    0 Oy
    3 İleti
    470 Bakış
    Güven Carmen TekG
    @Claudia-J-Muslu şuan icralık gözüküyor bu sorun yaratır mı acaba hocam
  • EB2 mi EB3'e mi uygunum?

3
    3 Oy
    3 İleti
    568 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Jackhead, içinde söyledi: EB2 mi EB3'e mi uygunum? Merhaba, Amerikaya şirket içi transfer olma durumum bulunuyor. Şöyle bir sorum bulunuyor; eğitimim mühendislik üzerine. 15 yıllık iş deneyimimin son 8 yılında aynı şirkette mühendislik değil finans alanında çalıştım ve müdür seviyesindeyim. Amerikadaki pozisyon da finans alanında manager pozisyonu ancak altında çalışanı bulunmuyor. Eğitimim mühendislik olsa bile, 8 yıldan fazla finans deneyimim olduğu için EB2 kategorisinden green card'a başvurabilir miyim?( Master'ım yok,) yoksa EB3'e mi uygun olur? çok teşekkürler Sayın @Jackhead, İşe alınacağınız pozisyon ile sizin özgeçmiş ve tecrübenizin uyumlu olması çok önemlidir. Aksi halde işyeri sizin için sponsor olsa bile ret alabilirsiniz. İşin tanımı ve özgeçmişine bakmadan hangi kategoriye uygun olduğunuz belirlemek mümkün değildir. Şirket içi transfer söz konusu ise L1 vizesi ile transfer yapabilirsiniz. Bazı şirketlerin L1 blanket başvuruları olduğu için transfer çok kolay olmaktadır. Transferden sonra genelde EB2 veya EB3 yeşil kart sureci baslar. Teşekkürler.
  • B2 Turist Vizesinden F1 Ogrenci Vizesine Gecis

3
    0 Oy
    3 İleti
    552 Bakış
    V
    @Claudia j,Muslu, Tesekkurler vermis oldugunuz bilgiler icin. :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k