DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Prm-oguzhan askere geç teslim olabilirsin,aynı tarihe denk gelirse.
-
@Revolter isim + soyisim şeklinde yazılması gerek.
buradaki amaç, kendi dilininizde / alfabenizde isim + soyisim kombinasyonunu belirtmeniz. -
@Pamuk-0 bu başlığın ilk 3 iletisini dikkatlice okuyun.
-
@yagmursafak bu başlığın ilk 3 iletisini dikkatlice okuyun.
-
@gucarslan çok teşekkür ederim hocam cevabınız için :)
-
@Vildan-0 sorularınıza cevap alabilmek için öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
-
-
Kusura bakmayın anlamaya çalistigim bir durum var
Ağustos ayında dv2024 için cutoff verilcek misal 2500 ve ülke bazında sayılar açıklancak
Varsayalım ağustos ayında benim sayım var ben mülakat için mail veya mail tarihimi eylül mü ekim itibari ile mi alıcam sorma sebebim eylül ortasına kadar il dışında olucam malum benim mesleğim gereği sezon zamanı para kazanmaya gidicem -
@symbi0te 1 ekim'den önce mülakat yapamazsınız, DV2024 süreci 1 ekim'de başlayacak.
-
Bu ileti silindi! -
@blackmamba24 yani 18 ay var daha seçime
-
@hope_one_day1 Agustos 15 , 2023 gibi yayinlanacak Bulten sizin icin ilk bakmaya baslayacaginiz olacak
-
Merhaba,
DV2024 talihlisi olarak sorumlarımı bu başlık altında sormak istedim. DV2022 ve DV2023 verilerini yakından inceledim ve DV2022'nin en son 26XXX-27XXX aralığında sonlandığını gördüm. Ancak DV2023'ün mülakat verme hızına baktığımda, önceki yıla göre daha yavaş ilerlediğini fark ettim. Eğer bu hızla devam ederse, 26XXX'lerin tamamlanması oldukça zor gibi görünüyor.
Benim numaram 23XXX ve bu durumda mülakat verilmeme ihtimalim var. Bu konuda bir açıklama yapılıp yapılmadığını merak ediyorum. Bu tip durumlar nasıl ele alınıyor ve mülakatların sonlara doğru yoğunlaşıp yoğunlaşmadığı konusunda bilgi sahibi olan var mı?
Bunun yanında daha önce case transfer talebinde bulunmuş olan var mı? Özellikle İngiltere'den case transfer talebinde bulunup dönüş alan var mı ve bu süreç ne kadar sürmüştü?
Bilgi sahibi olanların paylaşım yapmasını rica ederim. Teşekkürler.
-
@beratmehmet, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba,
DV2024 talihlisi olarak sorumlarımı bu başlık altında sormak istedim. DV2022 ve DV2023 verilerini yakından inceledim ve DV2022'nin en son 26XXX-27XXX aralığında sonlandığını gördüm. Ancak DV2023'ün mülakat verme hızına baktığımda, önceki yıla göre daha yavaş ilerlediğini fark ettim. Eğer bu hızla devam ederse, 26XXX'lerin tamamlanması oldukça zor gibi görünüyor.
Benim numaram 23XXX ve bu durumda mülakat verilmeme ihtimalim var. Bu konuda bir açıklama yapılıp yapılmadığını merak ediyorum. Bu tip durumlar nasıl ele alınıyor ve mülakatların sonlara doğru yoğunlaşıp yoğunlaşmadığı konusunda bilgi sahibi olan var mı?
Bunun yanında daha önce case transfer talebinde bulunmuş olan var mı? Özellikle İngiltere'den case transfer talebinde bulunup dönüş alan var mı ve bu süreç ne kadar sürmüştü?
Bilgi sahibi olanların paylaşım yapmasını rica ederim. Teşekkürler.
Maalesef buna izin vermiyoruz, DV2024 talihlileri sadece DV2024 basliklarini kullanarak sorularini sormali. O nedenle iletinizi uygun basliga tasidim.
-
@Revolter Full name demek “Ad soyad” demektir. pasaport / kimlik belgesinde Ad ve Soyad kısmında yazan bilgiyi, Türkçe harfler içererek girmeniz gerekiyordu.
Edit: soru zaten çoktan cevaplanmış, browserı refresh etmediğim için göremedim.
-
Merhabalar ben DS-260 formunu doldururken ilk etapta başvuru yeri olarak Ankara'yı seçtim. Ancak sonrasında bunu değiştirerek Portekiz olarak güncellemeye karar verdim. Şu anda çünkü aktif olarak Portekiz'de ikamet ediyorum ve bir süre burada kalacağım. Randevuya da burada girmek istiyorum. Ancak bu seçimi bir kere yaptıktan sonra tekrardan değiştiremedim. Sistem Herhangi bir şekilde izin vermedi. Sonrasında e-posta göndererek randevu yerini düzenleyebileceğimizi söylüyorlar. Bunu tam olarak nasıl yapabiliyoruz? İlk aşamada Yanlış randevu yeri seçtiğim için Bunu tekrar değiştiremeyecek olmam gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Bu konu hakkında bilgisi olan birisi varsa ve bana yardımcı olabilirse çok memnun olurum. Herkese yeni hayatında bol şans!
-
Bu ileti silindi! -
@gucarslan teşekkür ederim aydinlattiginiz için
-
@Yiğit-Konur Bildigim kadariyla Lisbon konsoloslugunda immigrant visa mulakatina girilmiyor. Bunun yerine Paris’e yonlendiriyorlar. Ayrica randevu yerinizi degistirmek icin KCC ile iletisime gecmeniz gerekiyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
51
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum