DV2024 Sohbet Odası
-
@RaVeNx lefkoşa ortak bölge değil lefkoşada sınır var rum kesimine hop diyip geçemezsiniz. Yani nicosia ile lefkoşa aynı şey ama sınır ayırır geçiş yapamazsınız direk
-
@Rhonster ironi mi yaptı acaba diye düşünmüyor değilim ama kalıcı olarak gitti 😂
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@RaVeNx foruma katkı sağlayarak
Böyle sohbete katılmak yetiyor mu ki ne yapabilirim başka
-
@gariban benim bildiğim ikiside geçerli değil
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@RaVeNx lefkoşa ortak bölge değil lefkoşada sınır var rum kesimine hop diyip geçemezsiniz. Yani nicosia ile lefkoşa aynı şey ama sınır ayırır geçiş yapamazsınız direk
O zaman rotayı çevireceğiz başka yöne
-
@RaVeNx forum kurallarında yazıyor nasıl yıldız kazanabileceğiniz
-
Ya ben güno aşko kuşko yazdım niye kimse beğenmedi alındım ama gidiyorum
-
@RaVeNx selam rica etsem pdf yi paylaşabilir misiniz, belki çıkar da ben de uyarım :grinning_squinting_face:
-
Bu değil be ilk iletim 😂
-
@bevicells, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@RaVeNx selam rica etsem pdf yi paylaşabilir misiniz, belki çıkar da ben de uyarım :grinning_squinting_face:
-
Bu akşam her anlamda hazır olan ve çok isteyene nasip olsun.
-
@RaVeNx forum kurallarında yazıyor nasıl yıldız kazanabileceğiniz
Forum kurallarına baktım da bulamadım valla iletilerin nasıl gönderileceği resim nasıl eklenir gibi şeyler yazıyor
-
@RaVeNx İtibar yada İleti kısmınız 500 üstüne çıkarsa ilk Yıldızı alırısınız
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@RaVeNx İtibar yada İleti kısmınız 500 üstüne çıkarsa ilk Yıldızı alırısınız
Çok saol bilgi verdiğin için
-
Ben Esra, geliyorum! :face_with_tears_of_joy:
-
Ya ben güno aşko kuşko yazdım niye kimse beğenmedi alındım ama gidiyorum
@Rhonster üşenmedim geriye gittim beğendim sizin canınız sağ olun yeterki gitmeyin siz :grinning_face_with_sweat:
-
@RaVeNx Rica ederim forumda aktif olduğunuz sürece , katkı sağladığınız her ileti zaten beğeni alıyor kendi kendine ulaşacak
-
@paşa keşke Alıntı yapsaydın bende beğenmek istiyorum 😀
-
Sabah 5 buçuk gibi yattım, saat 9 da kalktım. Ki arada ki uykuda durmadan uyandım. Hayırlısıyla ni açıklansa da rahatlasak ya. Kazandıysak ne mutlu olmadıysa da bi rahatlayalım yani artık 😵💫
-
@opmxgt Dostum daha başlamadı öekiliş sonucuna bakma işlemi akşam 7 yi bekle
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum