DV2024 Sohbet Odası
-
@Hayri-Sozen çıkarsa size peterson yolu gozukuyor o zaman yada oraya yakın yerlere
-
@Hayri-Sozen Bende öyle...
-
@hdemircanusa hocam ben bekarim sizin hanim pisirir yine :D
-
@Hayri-Sozen Ben onun için yazmadım :) Trumph sevmiyorum dediniz ya ona yazdım , Pilav kuru fasulye felan aramam ben , kırmızı et ve Balık olsun yeterli
-
@hdemircanusa yapamaz
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Emre-Kurtulmuş Hocam ABD'de olduğunuz halde burada aktifliğiniz sürüyor ya , bu çok hoşuma gidiyor biliyor musun , maalesef bir çok kişi aktifliğini kaybediyor ama siz maşallah sürekli hem sohbet , hem bilgilendirme amaçlı yazıyorsunuz , takdire şayan benim için burada geçirdiğiniz vakit :clapping_hands_medium-light_skin_tone: :clapping_hands_medium-light_skin_tone:
@hdemircanusa helal olsun tam bunu yazıyordum aklımı okuyup yazmışssınız harikasınız ! :clapping_hands: :clapping_hands:
@Emre-Kurtulmuş iyiki varsınız !:folded_hands: :folded_hands:
-
@Emre-Kurtulmuş San Fransisco iltica ofisinin kabul oranı ABD genelinde ki tüm iltica ofislerine göre en yüksek olanı, adresin nerede ise orada ki iltica ofisinden yürütülüyor işlemler. O nedenle sınırdan girenler adres değişikliği yapıp SF'a taşınıyor ve dosyalarını da SF iltica ofisine aldırıyorlar.
-
@Rhonster Yapamaz ama sürecei zorlaştırmak için çok eylem yaptı , Greencard sosyal medya hesap paylaşma muhabbetini getiren o , pasaport şartı çıkaran o (bunu destekliyorum) , boş kürsü yakaladıkça göçmenlere göz korkusu vermeye çalışan o , Texasa kocaman duvarların devamını ördüren ve yüksekliğini arttırma talimatı veren o vs. vs . yani kısaca ben samimiyetine ala gücenmiyorum onun
-
@yasemin-karamuk Posta adresi almayı , Amerika'da adres bulamayanlar için öneriyorlar , eğer siz DS260 formundaki koşulları sağlayıp giriş yaparsanız ABD'ye böyle bi ihtiyacınız olmayacak
-
@fatih-duyus büyük ihtimalle Can harmanşahın videosunda gördünüz bu bilgiyi. Saçma sapan bir videoda 2 tane hırsızın söylediği greencardın şifresini çözdük laflarını kaale almayın boşverin hiçbir zaman bilemeyiz doğruluğunu
-
green card ile seyahat etmek mumkun mu baska ulkelere turist olarak?
-
@bevicells temin etmezsiniz none yet yazar hemen doldurursunuz
-
@hdemircanusa evet dediğin gibi ücretli olması zaten pek ihtimal dahilinde değil. ülke kontenjanı artsın en azından.
-
@fatih-duyus İlk basvuranlara çıkıyor olsa , bu formun %95'i şuan Amerika'daydı
-
@Hayri-Sozen hayır, vatandaş olmadan mümkün değil.
Edit: aşağıda konuyla ilgili düzeltmem ve diğer cevaplarım mevcut..
-
@paşa Yok gerçekten bu çok süper bi olay , hani kervandan ayrıldık artık by by demiyor , burada sürekli bilgi veriyor v.s süper ötesi
-
Herkese iyi akşamlar. Herkeste çok içten heyecanlar var. İnşallah bu heyecanı herkes yaşar buradaki. Bir sorum olacak çıktığında ilk anda denk getirdik ve submit ettik ama diğer aile üyeleri için sisteme giremedik diyelim yoğunluktan. Diğer aile üyelerinin submit tarihi çok önemli mi ?
-
soyle birsey buldum:
Holders Travel Without a Visa?
Here are the countries that Green Card Holders can visit without a visa:Canada
Mexico
Costa Rica
Georgia
The British Virgin Islands
Aruba and Curaçao
The Balkans
Singapore
Peru -
@neoseptik greencardını riske atmayacağı süre durumlarına uyarsa yapabilir. Ama bu bir göçmenlik talebi sonucu alınan bir şey greencardınızı turistik vize gibi kullanamazsınız böyle kullanırsanız bir süre sonra elinizden alabilirler eşinizin greencardını
-
@Hayri-Sozen haklısın bunlar dahilmiş. Ben Avrupa birliği ülkeleri olarak değerlendirdim. 38 ülke varmış buna Türkiye de dahil :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum