DV2024 Sohbet Odası
-
Mobilden mi giriyorsun - Bilgisayardan mı ?
-
@hdemircanusa pc'den. fotografi upload ediyorum bir siteden ama parantez icine linki paylasinca gozukmuyor. tiklamak gerekiyor acmak icin.
-
yani link olarak paylaştığın için ön izleme oluşturmuyor , resmi indirip , sonra sohbet alanına sürükle
-
@hdemircanusa ben sevemedim LA yı ya çekici geliyordu ama gidip gördüm gerçi gittiğim yerinden kaynaklı da olabilir LAX civarları kötü kokuyordu.
-
@tufank Bu gerçekten de problem. Ama buna nasıl bir çözüm olur o da bir soru işareti. Son günler bile gitmesem mi ki diyip yok gitmeyeyim diyen insanlar oluyor. Bazı kişiler için hayatının dönüm noktası olarak gördüğü bu green card bazıları için hiçbir önem taşımıyor
-
Bunu almak icin ugrasiyoruz ama cok cirkin degil mi? :D

-
@Hayri-Sozen İşlevine bak abi boşver 😂
-
@ayvalik10 cevaplarınız için çok teşekkür ederim ..
-
@kemallacin ne ise yariyor ki hocam alti ustu 2 tane donut yiyecez :D
-
@Rhonster LA'nın enerjisi çok farklı ya orayı yaşamak için , doğma büyüme orda olmalı gibime geliyor , beni Örneğin memleketim olan Sinop'a koysunlar 10dakimam var 11dk giderim , LA 'da tıpkı bunun gibi farklı bi telaş farklı bi hava farklı bi kültür var orada sağına bakıyorsun homless soluna bakıyorsun Maybach geçiyor :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@hdemircanusa doğru bi analiz :D ama ben sadece tatile gelirdim LA a gezinirken amerikan afrikan bir arkadaşa denk geldim bir madde kokuyor tarif edemem köprünün altından çıkıp geldiydi :D
-
@Rhonster :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: hahahhah biraz ghetto mahallelere indikçe kiralık evlere girmek lazım asıl , suratı düşük bi şekilde girip , gülerek çıkıyorsun buram buram :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Merhaba merak ettiğim bir şey var green card çıkarsa eğer ben amerika dan posta adresi almak istiyorum burada gördüğüm videolarda buna gerek yokta deniliyor sizce ne yapmalı ?
-
@kemallacin pasaport zorunluluğu en azından bu keyfi ve öylesine olan başvuruları biraz olsun engelliyordu. Başvuruların ücretli olması da bir seçenek ama sanırım adaletli olmaz.
-
amerikan ordusuna girince 1 yil icinde vatandaslik hakki doguyormus. cok ilginc bi detay.
yani pasaportu cekilisi kazandiktan kisa sure sonra alma hakki var. 5 yil beklemeye gerek yok. -
@tufank Ücretli olması Amerika'nın temel prensiplerine aykırı , ama Sarı kafa Trumph'dan korkuyorum , ücret önemli değilde gider TR'yi listeden çıkarır felan mazallah
-
@Hayri-Sozen Genelde 3-6 içinde bile ordu sana bu güzelliği yapabiliyor
-
@hdemircanusa hocam ben cok seviyorum trumpi. bi amca havasi var :D
-
@gnay her eksik bilgi başına para ödemesi yapmıyorsunuz böyle bir şey yok merak etmeyin, pasaport numarasız doldurursunuz mülakat tarihi alınca pasaportunuzu eklersiniz
-
@Aykut-EREN dosyanı açtırıp bilgilerde değişiklik yapabilirsin ama bu dosya açtırma işini mülakat alana kadar yaptırmayın
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum