DV2024 Sohbet Odası
-
@yusuf-çetin, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Arkadaşlar ds260 formunu doldururken pasaport bilgileri istiyor mu ben çekilişi kazanırsam pasaport almayı düşünüyorum ama diyelim kazandım bu seferde formu erkenden doldurup göndermek lazım pasaport çıkmasını beklicen felan
@yusuf-çetin DS260 formu doldururken pasaport bilgisi talep ediliyor ancak zorunluluk yok. İlgili formun pasaport kısmını doldururken other document olarak işaretleyip formu doldurabilirsiniz. Daha sonra mülakat maili aldığınızda konsolosluğa mail atıp DS260 formunda bulunan pasaport bilgisini güncellemek istediğinizi bildirebilirsiniz. Eğer kazanırsanız DS260 formunu doğru ve ivedi şekilde doldurmak sizin lehinize olacaktır.
-
@Oradaki, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Herkese merhaba, B1/B2 reddimide aldım 🙂 Önden bi görmek isteğimiz de gitti maalesef. Kaldık Gc ye. Yarışmacı arkadaşlara bol şans diliyorum 🙂 Artık gelsin ya kaç yıldır bekliyorum. Ak düştü olmayan saçlarıma.
@Oradaki ne diyelim bir kapı kapanır diğer kapı açılır inşallah altı mayısta güzel haberler alırsınız :)
-
@sfklkn34 Teşekkür ederim
-
Herkese iyi forumlar. Bilgisi olan arkadaşlardan rica etsem Ds 260 formunun taslağını doldururken bir soru karşısında kafam karıştı.
Country/Region of Origin (Nationality) (Milliyetiniz) sorusu.
Normalde bizden beklenen Türkiye demek ama benim doğum yerim Avusturya. burada doğru cevap ne olmalı?
Şimdiden teşekkür ederim. -
@levo Uyruğunuz nedir ?
-
@hdemircanusa T.C. (galiba böylece de soruma cevap almış oldum)
-
Evet çifte vatandaş olsanız bile Milliyetiniz İlk bağlı olduğunuz ülkeye aittir , onun için T.C olarak yazabilirsiniz
-
bırsey sorucam bu forumda dolandırıc dıye gecen youtuber vıdeo atmıs green cardı amerıkaya gırmeden bastırıp teslım alabılıyoruz dıye aslı var mıdır bunun ? yanı ya amerıkaya gırıste yada konsolosluktan teslım dıyorlar
-
@umutcetnkaya Green card alacak kisinin oncelikle Amerika'ya giris yapmasi gerekiyor. Ardindan kart gonderiliyor.
-
@hdemircanusa Çok teşekkür ederim. Emeğine sağlık :rose:
-
@umutcetnkaya Önce Amerika’ya giriş sonra SSN ondan sonra Greencard , DS260 formunda belirtilen Amerika adresinin sebebi bu zaten
-
@levo Rica ederim ne demek 🙏
-
@STK-TRCN kasmayın bu kadar basit ingilizce kolay bir form
-
@MrtGnr öncelikle çiftin videosunu izlerseniz tekrardan ds formu kısmındada destek olacaklarını söylüyorlar, iyi niyetlilerdir ona bir şey diyemem ama onların çekiliş yapıp açıklayıp destek olacakları sistemi belirlemeleri 1 haftayı alır buda sizin formu geciktirmeniz demek. Süreçden haberleri yok demek ki tek faydadı vizeyi alırsanız NJ gidecekseniz havaalanından alırız filan diyor orada faydanıza olur ama önceki adımlarda sizd doğru bilgi veremezler. Clickbait dememin sebebi video başlığının ücretsiz destek herkese gibi gösterilip çekilişe tabi edilmesi. Daha iyisini söyliyim forumda çekiliş yok ve en güncel ve doğru bilgiyi alıyorsunuz gucarslan bey sayesinde
-
@newbie97 greencard almanız amerikan vatandaşı olmanız demek değil ancak 5 sene sonra vatandaşlığa başvurabilirsiniz
-
@hdemircanusa bende boyle bılıyorum vıdeoda avukat sozde adam bırde oyle dıyınce bır şüphe ettım valla
-
İyi geceler
-
@umutcetnkaya Greencardın bir çok çeşidi var yanlız , Belki çekiliş için olanından bahsetmiyordur , Bizim olayımız Greencard Lotosu bu süreçte yukarıda belirttiğim gibi
-
@mikael İyi geceler 💤
-
@hdemircanusa Çekilişten bahsedıyorlar malum bılıyorsunuz gunu yaklastı youtuberlar gc videoları atmaya basladı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum