Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Turist Vizesiyle Ev Kiralamak, Banka Hesabı Açmak, Ehliyet Almak...

• Çok teşekkür ederim yönlendirme için @waterman

Kaptan emeğine sağlık güzel bilgi oldu adres gösterebilirim evet @denizci10 😇ikna konusu bende :pen:

• Zillow, trulie, apartmans marketplace ev arama sürecinde yardımcı siteler.

• Arkadaşlar merhaba
    Yaşadığım şehir los angeles
    Turist vizesi ile Aralıktan beri buradayım. vize statümü değiştirmeyi düşünüyorum. Ev kiralamak istiyorum ancak bir problem var. Hiç kimse ev vermiyor. Banka hesabımda iyi bir para var. İtine başvuralı 3 ay oldu itinim daha elime ulaşmadı. Nasıl bir yol izleyebilirim adama 6 ay sözleşme yapalım 6 ay Cash veriyim diyorum ona da yanaşmıyorlar ne yapabilirim önerisi olan varmı?

• ⭐⭐⭐

@mehmetgumus LA bu konudaki en sıkı eyaletlerden biridir. Şansınızı sürekli deneyin belki de statü değişiminden sonra ev kiralamak konusunda daha iyi seçeneklere sahip olabilirsiniz

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mehmetgumus telefondan giriyorsanız sol üst taraftaki 3 çizgiden menü açıp en alt sıralarda harita isminde dünya işaretine tıklayın oradan las vegas forum aile üyelerini görebilirsin onlardan yardım isteyebilirsin sana yardımcı olacaklardır biz aileyiz burada

• @ayvalik10, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Ev Kiralamak, Banka Hesabı Açmak, Ehliyet Almak...

@mehmetgumus telefondan giriyorsanız sol üst taraftaki 3 çizgiden menü açıp en alt sıralarda harita isminde dünya işaretine tıklayın oradan las vegas forum aile üyelerini görebilirsin onlardan yardım isteyebilirsin sana yardımcı olacaklardır biz aileyiz burada

Teşekkür ederim umarım birini bulabilirim 🙏🙏🙏

• @mehmetgumus turist vizesiyle ev tutmak özellike LA,SF gibi Calinin pahalı şehirlerinde zor bence. Hiçbir kredi geçmişiniz olmadığı için araya garantör koymak istiyorlar. Bizde şimdi SFda ev tutmak için işlemlerimizi yapıyoruz job offer letter sunmama ve aynı şekilde 3-4 ay peşin verebileceğimi belirtmeme rağmen kabul etmediler. Çalıştıkları bir tane aracı sigorta firması olduğunu onlar üzerinden sigorta yapıp başvurumuzu alabileceklerini söylediler. Bu aracı şirkette sizden bir seferlik kiranızın yarısı civarında bir miktarı alıyor hizmet bedeli olarak. Tek başınızaysanız ev aramak yerine oda yada co-living tarzı yerler bakın derim

• @ayvalik10, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Ev Kiralamak, Banka Hesabı Açmak, Ehliyet Almak...

Maalesef cosigner bulamıyorum cevap vermiyor kimse ücreti karşılığında eğer bu hizmeti sağlayabilecek biri olursa lütfen yazsın yeter 🙏

• @mehmetgumus buradan co-signer bulmanız çok zor. co-signer olan kişinin bir sorumluluğu oluyor. Amerika gibi bir ülkede tanıdığın kişiye bile kolay kolay co-signer olmak istemezler. The Guarantors diye bir firma var benim evi bulduğum site onlarla çalışıyordu bizler gibi yeni gelen göçmenler onlarla kira sigortası yapıp güvence oluşturuyor bir araştırın isterseniz

• @Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Ev Kiralamak, Banka Hesabı Açmak, Ehliyet Almak...

@mehmetgumus buradan co-signer bulmanız çok zor. co-signer olan kişinin bir sorumluluğu oluyor. Amerika gibi bir ülkede tanıdığın kişiye bile kolay kolay co-signer olmak istemezler. The Guarantors diye bir firma var benim evi bulduğum site onlarla çalışıyordu bizler gibi yeni gelen göçmenler onlarla kira sigortası yapıp güvence oluşturuyor bir araştırın isterseniz

Teşekkür ederim benim de kiralamak istediğim bir emlak şirketi oraya yönlendirdi az önce. Ortalama ne kadar ücret çıkar peki aylık 3000 dolarlık bir ev için? Ve benim herhangi biri yapmam gereken birşey var mı?

• @mehmetgumus bizim aylık kiramız 2700$ normalde, bu şirketten bize 1600$ ödeme çıktı ama etkileyen faktörleri bilmiyorum biz eşimle birlikte iki kişiyiz belki bu azaltan veya arttıran bir etkendir

Benzer Başlıklar

• 33 yaşından sonra ABD'de yeni sayfa açmak

Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam
    19
    0 Oy
    19 İleti
    2k Bakış
    denizci10D
    @yalta hayırdır üstad... tüm iletileri değiştirmişsin???
  • Banka Hesabı İle İlgili Bir Soru

4
    0 Oy
    4 İleti
    468 Bakış
    Eski Kullanıcı 015E
    @İsmail-Babalık banka hesabiniza tek seferde 10k uzeri para yatirdiginizda bunu banka siz istesenizde istemesenizde bildiriyor. The Law Behind Bank Deposits Over $10,000 It’s called the Bank Secrecy Act (aka. The $10,000 Rule), and while that might seem like a big secret to you right now, it’s important to know about this law if you’re looking to make a large bank deposit over five figures. The Bank Secrecy Act is officially called the Currency and Foreign Transactions Reporting Act, started in 1970. It states that banks must report any deposits (and withdrawals, for that matter) that they receive over $10,000 to the Internal Revenue Service. For this, they’ll fill out IRS Form 8300. This begins the process of Currency Transaction Reporting (CTR). Essentially, any transaction you make exceeding $10,000 requires your bank or credit union to report it to the government within 15 days of receiving it -- not because they’re necessarily wary of you, but because large amounts of money changing hands could indicate possible illegal activity. This includes theft, money laundering, or helping to fund criminal organizations or even terrorists. Your bank needs to cover its bases for any large “reportable transaction” that passes through. Note: Private businesses need to go through a similar reporting process if a customer makes a large, big-ticket purchase, cash only, like a car, a house or other major amenity. Banka Mevduatı Kanunun 10.000 Dolardan Fazla Para Yatırması Buna Banka Gizlilik Yasası (diğer adıyla 10.000 $ Kuralı) denir ve bu sizin için şu anda büyük bir sır gibi görünse de, beş rakamın üzerinde büyük bir banka mevduatı yapmak istiyorsanız bu yasa hakkında bilgi sahibi olmanız önemlidir. Banka Gizliliği Yasası resmi olarak Para Birimi ve Yabancı İşlemleri Raporlama Yasası olarak adlandırılır ve 1970 yılında başlatılır. Bankaların 10.000 $ 'dan fazla aldıkları para yatırma işlemlerini (ve bu konuda para çekme işlemlerini) İç Gelir Servisi'ne bildirmeleri gerektiğini belirtir. Bunun için IRS Form 8300'ü dolduracaklar. Bu, Para Birimi İşlemi Raporlama (TO) sürecini başlatır. Esasen, 10.000 $ 'ı aşan herhangi bir işlem, bankanızın veya kredi birliğinizin bunu aldıktan sonra 15 gün içinde hükümete bildirmesini gerektirir - size karşı mutlaka ihtiyatlı oldukları için değil, büyük miktarda para el değiştirmenin olası yasa dışı olduğunu gösterebileceği için aktivite. Bu, hırsızlık, kara para aklama veya suç örgütlerini ve hatta teröristleri finanse etmeye yardım etmeyi içerir. Bankanızın, geçen her türlü büyük "raporlanabilir işlem" için temellerini karşılaması gerekir. Not: Bir müşteri, araba, ev veya diğer önemli olanaklar gibi yalnızca nakit olarak büyük, büyük bir bilet satın alırsa, özel işletmelerin benzer bir raporlama sürecinden geçmesi gerekir. (Ceviri google translate'tendir.)
  • Amerika'da Türkçe kitap satın almak

21
    0 Oy
    21 İleti
    8k Bakış
    S
    Dünyada kitap diye bir site var. Özellikle amerika'ya gönderim vurgulanmış. Fiyatlar uygun duruyor, Türkiye'deki fiyatların çılgınlığı ve buradaki ortalama kitap fiyatı düşünülünce.
  • Turist vizesiyle ABD'ye girip kaçak yaşamak

Kilitli Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam
    28
    1 Oy
    28 İleti
    19k Bakış
    crazycellsC
    Ercan Bey zaten ettigi kufurlerle amacini belli etti sanirim. Forumda sinkafli kufur kesinlikle kabul edilebilir degil, o nedenle kendisi forumdan cikarilmistir. Bu konuyu sanirim her acidan kapatabiliriz. Zaten ABD'de yasal statuye sahip olmadan yasamak hic kimseye tavsiye ettigimiz ya da destekledigimiz bir fikir degil. Ozellikle Turkiye'de yasayan kisilere verilebilecek en iyi ornek su an Turkiye'de bulunan Suriyelilerdir sanirim, yasal olarak hukumet tarafindan alinmalarina ragmen cektikleri ve yasadiklari ortada... Bir de bunun hukumet tarafindan desteklenmeyen seklini dusunun. ABD hukuk ulkesi oldugundan, kacak olsaniz da bazi haklariniz kesinlikle oluyor, ama bu sizi yaniltmasin. Benim gorebildigim kadariyla insanlar kacak olarak ABD'de yasamis fakat daha sonra cok sansli bir sekilde ABD vatandasi ile evlilik yapip yasal statu kazanan kisilerden oldukca etkilenip, kacak yasamanin rahat oldugu fikrine kapiliyor. Oysa sizin gordugunuz, artik illegal statuye sahip olmayan ve cok sansli olan birisi.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k