Turist Vizesiyle Ev Kiralamak, Banka Hesabı Açmak, Ehliyet Almak...
-
Banka hesap i açmak kolay hcam TD bank dan acmistim. İlk önce bank of Amerika gittim ordan acmamislardi. Ev kiralama problem kredi skoru , maaş bordrosu vs istiyorlar. 3-5 ay peşinat önerdim onu da kabul etmemislerdi malesef.
Garantör olursa anca kabul ederler. -
@mexido denicez hepsini hangisi açarsa diye artık :)
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Ev Kiralamak, Banka Hesabı Açmak, Ehliyet Almak...
@mexido denicez hepsini hangisi açarsa diye artık :)
Kesinlikle ne çıkarsa bahtimiza diyorsun :))
-
@ahsenaydgdu ne yaptınız acaba, ev kiralayabildiniz mi ?
-
@gomavs ilk önce biz bir türkten kiralama yapmıştık. 1 Depozit 1 kira ama meğerse subleasemiş 😂 sonra eve geri dönmek istediğini söyledi, bende ev buldum sms hesapta para görmek istediler ve 2 depozit 1 kiraya evi vermeyi kabul ettiler ama ben okul için para tuttuyorum eve harcayamadım. O nedenle airbnb tuttum 1 kasımda oraya geçicem yine şimdiki evimize yakın. İlk girişte lod angelesta 10 bini gözden çıkarmam gerekiyor ev tutmak için..
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Ev Kiralamak, Banka Hesabı Açmak, Ehliyet Almak...
@gomavs ilk önce biz bir türkten kiralama yapmıştık. 1 Depozit 1 kira ama meğerse subleasemiş 😂 sonra eve geri dönmek istediğini söyledi, bende ev buldum sms hesapta para görmek istediler ve 2 depozit 1 kiraya evi vermeyi kabul ettiler ama ben okul için para tuttuyorum eve harcayamadım. O nedenle airbnb tuttum 1 kasımda oraya geçicem yine şimdiki evimize yakın. İlk girişte lod angelesta 10 bini gözden çıkarmam gerekiyor ev tutmak için..
Ne insafsız biriymis. Biz de türk ne güzel yardım eli uzattı demiştik. Yine sıkıntı bizim Türklerde çıktı. Çok geçmiş olsun. Uzun süreli oturmak nasip olur umarım bundan sonra 🤲
-
Turistik vize ile kredi kartı çıkarmanın bir yöntemi var mıdır? Vadesiz hesap açma vs aşağı yukarı açılabiliyor forumda okuduğum kadarıyla ama kredi kartı açmak ile ilgili hiçbir bilgi bulamadım
-
@prowl evet var bunun için @denizci10 ulaşabilirsin kendisi yanlıs hatırlamıyorsam 1500 dolarlık bi kredi kartı almıştı. Hemde Türkiye’dende bu işlemi yapabiliyorsunuz
-
@prowl eğer abd de adres gösterebiliyorsanız ve bankacıyı ikna edebilirseniz kredi kartını çıkarabilirsiniz. En kötü secure card alırsınız 1 sene içinde ödeme ile ilgili bir sorun olmazsa normal karta döner.
-
Çok teşekkür ederim yönlendirme için @waterman
Kaptan emeğine sağlık güzel bilgi oldu adres gösterebilirim evet @denizci10 😇ikna konusu bende :pen:
-
Zillow, trulie, apartmans marketplace ev arama sürecinde yardımcı siteler.
-
Arkadaşlar merhaba
Yaşadığım şehir los angeles
Turist vizesi ile Aralıktan beri buradayım. vize statümü değiştirmeyi düşünüyorum. Ev kiralamak istiyorum ancak bir problem var. Hiç kimse ev vermiyor. Banka hesabımda iyi bir para var. İtine başvuralı 3 ay oldu itinim daha elime ulaşmadı. Nasıl bir yol izleyebilirim adama 6 ay sözleşme yapalım 6 ay Cash veriyim diyorum ona da yanaşmıyorlar ne yapabilirim önerisi olan varmı? -
@mehmetgumus LA bu konudaki en sıkı eyaletlerden biridir. Şansınızı sürekli deneyin belki de statü değişiminden sonra ev kiralamak konusunda daha iyi seçeneklere sahip olabilirsiniz
-
@mehmetgumus telefondan giriyorsanız sol üst taraftaki 3 çizgiden menü açıp en alt sıralarda harita isminde dünya işaretine tıklayın oradan las vegas forum aile üyelerini görebilirsin onlardan yardım isteyebilirsin sana yardımcı olacaklardır biz aileyiz burada
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Ev Kiralamak, Banka Hesabı Açmak, Ehliyet Almak...
@mehmetgumus telefondan giriyorsanız sol üst taraftaki 3 çizgiden menü açıp en alt sıralarda harita isminde dünya işaretine tıklayın oradan las vegas forum aile üyelerini görebilirsin onlardan yardım isteyebilirsin sana yardımcı olacaklardır biz aileyiz burada
Teşekkür ederim umarım birini bulabilirim 🙏🙏🙏
-
@mehmetgumus turist vizesiyle ev tutmak özellike LA,SF gibi Calinin pahalı şehirlerinde zor bence. Hiçbir kredi geçmişiniz olmadığı için araya garantör koymak istiyorlar. Bizde şimdi SFda ev tutmak için işlemlerimizi yapıyoruz job offer letter sunmama ve aynı şekilde 3-4 ay peşin verebileceğimi belirtmeme rağmen kabul etmediler. Çalıştıkları bir tane aracı sigorta firması olduğunu onlar üzerinden sigorta yapıp başvurumuzu alabileceklerini söylediler. Bu aracı şirkette sizden bir seferlik kiranızın yarısı civarında bir miktarı alıyor hizmet bedeli olarak. Tek başınızaysanız ev aramak yerine oda yada co-living tarzı yerler bakın derim
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Ev Kiralamak, Banka Hesabı Açmak, Ehliyet Almak...
Maalesef cosigner bulamıyorum cevap vermiyor kimse ücreti karşılığında eğer bu hizmeti sağlayabilecek biri olursa lütfen yazsın yeter 🙏
-
@mehmetgumus buradan co-signer bulmanız çok zor. co-signer olan kişinin bir sorumluluğu oluyor. Amerika gibi bir ülkede tanıdığın kişiye bile kolay kolay co-signer olmak istemezler. The Guarantors diye bir firma var benim evi bulduğum site onlarla çalışıyordu bizler gibi yeni gelen göçmenler onlarla kira sigortası yapıp güvence oluşturuyor bir araştırın isterseniz
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Ev Kiralamak, Banka Hesabı Açmak, Ehliyet Almak...
@mehmetgumus buradan co-signer bulmanız çok zor. co-signer olan kişinin bir sorumluluğu oluyor. Amerika gibi bir ülkede tanıdığın kişiye bile kolay kolay co-signer olmak istemezler. The Guarantors diye bir firma var benim evi bulduğum site onlarla çalışıyordu bizler gibi yeni gelen göçmenler onlarla kira sigortası yapıp güvence oluşturuyor bir araştırın isterseniz
Teşekkür ederim benim de kiralamak istediğim bir emlak şirketi oraya yönlendirdi az önce. Ortalama ne kadar ücret çıkar peki aylık 3000 dolarlık bir ev için? Ve benim herhangi biri yapmam gereken birşey var mı?
-
@mehmetgumus bizim aylık kiramız 2700$ normalde, bu şirketten bize 1600$ ödeme çıktı ama etkileyen faktörleri bilmiyorum biz eşimle birlikte iki kişiyiz belki bu azaltan veya arttıran bir etkendir
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum