B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları
-
@tufank tebrikler vizeniz hayırlı olsun.
-
@tufank Tebrikler, hayırlı olsun.
-
@tufank tebrikler
-
Merhaba bugün sabah 08.00 da karı koca başvurumuza gittik,onay aldık:)
Mülakat Ankara'da oldu, vize memuru melez asyalı genç biriydi.cok pozitif bir görüşme oldu,bu forumdaki herkese çok teşekkür ederim, özellikle @denizci10 un bize katkısı çok oldu.kendisiyle bağımız kopmayacak umarım :) @Rushvisasnow verdiği hizmeti bir kez daha herkese tavsiye ederim. Profilimiz iki öğretmen,benim bir İngiltere çıkışim var 2012 de karımın kısmetse ilk yurtdisi seyaahati usa olacak :) herkese kolaylıklar diliyorum -
@khan tebrikler, vizeniz hayırlı olsun.
-
@tufank tebrikler
-
@tufank çok sevindim vizeniz hayırlı olsun, ve dediğinize katılıyorum sakin ve tutarlı olmak çok önemli bir de başka yurtdışı gezileri de olunca gerisi kolay geçiyor. Tekrardan tebrikler 🎉
-
@khan vizeniz hayırlı olsun, tebrikler 🎉
-
@dytmelek teşekkürler :folded_hands:
-
@dytmelek bu ve sonrasında sizlerden çok Esin aldık.cok teşekkürler melek hanım
-
@khan Çok sevindim, hayırlı olsun vizeniz
-
@khan, içinde söyledi: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları
@dytmelek bu ve sonrasında sizlerden çok Esin aldık.cok teşekkürler melek hanım
Bir faydamız olduysa ne mutlu bize, forumun amacı bu zaten. Gerçekten çok sevindim umarım herşey gönlünüzce olur 🙏🏻🙋🏻♀️
-
@Serap-2 bize rahat olun demiştiniz cidden rahatlıkla aldık vizeyi,bana odtülü musun dedi vize memuru ,resmen dumur oldum :) eşimle çok mutlu olduk üniversiteyi tanıyıp bizle sakalasmasi hoş bir anı oldu,aaa bir de yabancı dil öğretmenisin hadi ingizilce devam edelim dedi ama biz heyecanlanmamak adına Türkçe tercih edelim falan dedik. Fırsat bulmuşken yazayım bazı detaylar vardı,anca kendime geliyorum. Oraya bekar bir üçlü geldi erkek grubu.belirsiz bir seyahat planı ile herşeyi batırdı ret aldi,10-15 gün Las Vegas..vs gezicem gibi bisiler konuştu,çok barizdi yani, Almanya ya gitmiş mesela benim eşim yurtdışı çıkışı olmadığı için korkuyordu,hiç alakası olmadığını gördük.belirli bir seyahat planı olması,karı koca olarak gitmek bunlar çok önemli imiş onu gördük.ama şunu da demeden edemeyeceğim.bir ise girisirken insanlar nasıl bu kadar gamsız,araştırmadan atiliyor herseye cidden anlamak imkansız.oraya mesela bir sürü çantalı gelen vardı,abi hiç mi okumadınız hiçbir eşya almıyor adamlar..ispanyol bir kadın kapıda video çekmeye çalıştı ,kadını az kalsın aşağı indirecekti güvenlik,o görüntüyü çabuk sil diye kadını resmen kolundan tuttular. Bizim mülakat gulusmeli eğlenceli geçti,suna inanıyorum artık yaşamış da biri olarak,cidden üç aşağı beş yukarı kabul görüp görmeyeceğin belli şekilde gidiyrosun verdiğin bilgilere göre,orda sadece onaylanıyor.
-
@khan Süper vallahi çok sevindim. Tabi her detay önemli, anlatmakta fayda var. Gidecek olanların çok işine yarıyor, elinize sağlık.
-
Bugün sabah İstanbul konsolosluğunda annemin vize görüşmesi vardı. Genel olarak terzi kendi söküğünü dikemez derler ondan korkuyordum anneme vize alamazsam diye ama çok şükür vizesini aldı. Sadece neden gidiyorsun ve daha önce yurtdışına çıktınız mı diye sormuş ve sonrasında iyi yolculuklar dilemiş. Annem 66 yaşında, emekli öğretmen daha önce sadece 2012 yılında Umre için Suudi Arabistan'a gitmişti. Benim halen turist vizesi ile bulunmamdan dolayı biraz endişelerimiz vardı ama bunu da hallettik çok şükür. Geçen 16 Nisan 2023 tarihinde randevusunu almıştım Kasım 2023 tarihine sonrasında @Rushvisasnow ekibi sağ olsunlar hemen randevuyu bugüne çektiler. Aslında eşimin doğumuna yetişmesi yeterliydi ama erken olmasına sevindik açıkçası. Hemen 2 gün içinde hazırlıklarımızı yaptık ve annem vizesini aldı çok şükür.
-
@denizci10 Harika haber, hayırlı olsun çok sevindim
-
@Serap-2 çok teşekkür ederim.
-
@denizci10 tebrik ederim, annenizin vizesi hayırlı olsun
-
@Muhtaradana çok teşekkür ederim.
-
Sayın @denizci10, Annenize iyi yolculuklar dilerim . Bize iyi dileklerde bulunması yeterli olacaktır. Bol sağlıklı günler dilerim .
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum