K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
Merhaba. Vize süreci gecikmelerinden dolayı Ds160 formum 6 aylık geçerlilik süresini aştı ve geçersiz duruma düştü. Yeni bir hesap açıp tekrar formu doldurmalımıyım yoksa mevcut hesabım ile tekrar doldurma-düzeltme vs.. yapmalımıyım?
-
@mrvngdlgl aynısı bendede oldu sanırım engel yedim kullanım şartı ihlali diye 15 gün kapatmış hesabımı
-
@emirgenco sistem attı beni bugün 15 gün kapattı ihlal diye hesabımı anlamadım sık girmekten mi
-
@Nuray-Aksu sık giremiyeceğiz ozaman kapatmaları için başka sebep bulamıyorum çünkü
-
@Nuray-Aksu Yani suan oyle gozukuyor ama duzelir insalllah
-
@Nuray-Aksu Yani tahminimce bu yuzden. Emin degilim
-
Bu ileti silindi! -
@nyn bir arkadas var transit ama yakinda ready olur. Kendisi suatmavi
-
@emirgenco teşekkür ederim. Bir kaç gün içinde ready olurum inşallah
-
@Nuray-Aksu Size mesaj yazdım bir bakabilir misiniz?
-
son zamanlarda randevu alabilen oldu mu? çok uzun zamandır randevu almaya çalışıyorum. ne zaman randevu tarihi açılacak bilen var mı?
-
Randevuları açmalarını beklemekten ağaç olduk. Randevu alan arkadaşlar nasıl bulabildiler deneyimlerini paylaşabilir mi?
-
@wino alanlar olmus
Ama ne zaman acilacagi hakkinda kimsenin bilgisi olamaz surekli takip etmek gerekiyor -
nisan 6 dan sonra randevu alan oldu mu? b
-
@wino 8 mayısta randevumum var
-
@wino kasım ayından beri randevu almaya çalışıyorum. 6 Nisanda ödeme yapabildim sadece. Ondan beri denemeye devam ama randevu denk gelmedi. Alan da duymadım hiç.
-
@wino tebrikler inşallah alırsın
-
Herkese günaydın.
https://egov.uscis.gov/processing-times/ sitedeki tahimini sürenin güncelleme tarihleri var mı?
-
Merhaba,
K1 vizesi için doldurduğum DS-160 formumu İstanbul`a submit ettiğime dair 25 Nisan tarihinde Ankara konsoloslugundan e-mail aldım. Bu sebeple dosyamı oluşturamadıklarını yazmislar. DS-160 formunu tekrar doldurun, Ankaraya submit edin ve bizi bilgilendirin demisler. 9 mayis tarihinde Ankara da vize mülakat randevum var.
DS-160 konfirmasyon sayfama baktığımda seçili yer zaten Ankara görünüyor. Bende zaten formda her yeri Ankara işaretlediğimden eminim. Bu maili anlayamadım. Bir karisiklik var sanırım.. Mail atıyorum cevap yok, arıyorum cevap yok.
Yeni form mu hazirlamaliyim? İki formla karışıklık yaşanmasından çekiniyorum. Ayrıca, yeni form doldursam bile randevum kesinleştiği için sisteme girme sansım yok, konsolosluğu yeni numaradan nasıl haberdar edeceğim? E-maillere baktıklarından emin değilim.
Benzer bir durum yasayan var mi? Ne yapmalıyım?

-
@Aycadan bu konuda deneyimli arkadasları etiketliyim @ob16222 @emirgenco
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum