K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@Muhtaradana Hocam k1 teoride göçmen olmayan vize ancak randevu alımı biraz daha farklı , 2 tane case numarası var girilmesi gereken hesap açılışında ve randevu açıldığında ödeme yapmadan , randevuları göremiyorsunuz (eğer açılan bir randevu varsa)yazdığınız yazıyı kötülemek için yazmıyorum belki de dediğiniz gibi kolaylık sağlar ancak k1 vizesini alırken bile siteye girişte immigrant vize bölümünden hesaba giriş yapılıyor ve randevu bulunduğunda bu hizmeti alan kişiye haber verip alana kadar büyük ihtimalle o slot kapanmış olur.
-
@Nuray-Aksu belli bir saati yok arkadaşın dediği gibi bazen gece 1 de iptal olan bir slotu da bulabilirsiniz , ya da gün içinde peş peşe günleri açıyorlar o vakit alabilirsiniz , sistemde biraz aktif olmanız gerekiyor çalışan insanlar için zor bir süreç ama başka kolay bir yöntemi yok maalesef. Son 4 ay içinde bir çok kez randevu açıldı , ters bir zaman aralığına denk gelmiş sizin için sanırım. Umarım bir an önce bulursunuz randevunuzu. Hayırlı olsun dosya onayınızda.
-
@ob16222 çok teşekkür ederim inşallah rastgelir banada daha fazla uzamaz umarım 🙏
-
@Nuray-Aksu 10 dakikada bir kontrol edeceksin baska yolu yok
-
@Nuray-Aksu Ben tr saati ile aksam 10 11 gibi yakalamistim hatta 8 den sonra bakmaya calis bence Ise yarayacaktir
-
@emirgenco Çok fazla deneme yaptım tabi ki, sonuçta sistem bunu gerektiriyor 😁 Ama sistem beni bot olarak algılamış çok komik ya delirtiyorlar insanı..
-
@mrvngdlgl arada banada yapıyor sık girince malesef
-
@emirgenco baya uğraştıracak buda sanırım
-
@ob16222 yo estağfurullah, anladım ben bir alternatif olsun diye söyledim zaten.
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba. Vize süreci gecikmelerinden dolayı Ds160 formum 6 aylık geçerlilik süresini aştı ve geçersiz duruma düştü. Yeni bir hesap açıp tekrar formu doldurmalımıyım yoksa mevcut hesabım ile tekrar doldurma-düzeltme vs.. yapmalımıyım?
-
@mrvngdlgl aynısı bendede oldu sanırım engel yedim kullanım şartı ihlali diye 15 gün kapatmış hesabımı
-
@emirgenco sistem attı beni bugün 15 gün kapattı ihlal diye hesabımı anlamadım sık girmekten mi
-
@Nuray-Aksu sık giremiyeceğiz ozaman kapatmaları için başka sebep bulamıyorum çünkü
-
@Nuray-Aksu Yani suan oyle gozukuyor ama duzelir insalllah
-
@Nuray-Aksu Yani tahminimce bu yuzden. Emin degilim
-
Bu ileti silindi! -
@nyn bir arkadas var transit ama yakinda ready olur. Kendisi suatmavi
-
@emirgenco teşekkür ederim. Bir kaç gün içinde ready olurum inşallah
-
@Nuray-Aksu Size mesaj yazdım bir bakabilir misiniz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum