DV2024 Sohbet Odası
-
@yenihayaletadam eski hat iptal. yeni telefon, yeni hat, temiz başlangıç :D
-
Tarih yaklaştıkça forum yeniden aktif olmaya başladı.:)
-
Şafak azaldıkça eski müdavimleri ve yeni kişileri görüyorum 😀
-
@onurito bir mail atıp dosyanızı açtırırsınız güncellersiniz bilginizide böylece uykunuz kaçmaz.
-
@Özgür-Can evet genelde öyle yapıyor herkes. Formu “not available yet” yazar doldurursun ondan sonra mülakst günü adresini verirsin
-
@gülsüm4815162342, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Ne çabuk geçti zaman şurada 1 ay kaldı
Teessüf ederim, teessüf ederim. 1 ay değil, 21 gün kaldı.
😂 -
@abrakadabra, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@abrakadabra, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@abrakadabra bize çıkmaması nedeni bu idi. Amerikayı bize hazırlıyorlar. Önce pandemi oldu çıkmadı. Sonra mülakat tarihi vermicez dediler ondan size çıkartmadık dediler. Sonra pandemi sonrası enflasyon yüksekti siz zaten bunaldınız ondan düşürelim ondan sonra sizi kabul edicez dediler ondan bu sene çıkacak bize :)
Abi maşallah ağzından bal damlıyor bal :D
Hazır bal şarabım da bitti şişeledim, sana 1 şişe ayırayım ben :DÖhö 2 yapsak onu. Öhö öhö. Bogazim gıcık yapti galiba 🥳
@Ping-PONG bir buluşma organize edecekti. O buluşmaya elimde şişelerle geleyim ben garanti olsun işimiz :D
😂😂😂
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hasnotben, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Gökhan-A @yenihayaletadam ben de bundan bahsetmiştim :)
Valla ben alırsam vizemi Amerika dan güzel bir story sonra rehberi temizleme şekli :)
Aynennn 😅 tek rehber değil instagramda da temizlik yapıcam :)
Bence hemen yapmayın. Biraz silinecek kişilere fotoğraflar tattırın falan. Sonra temizlersiniz. Ya da hasetten onlar siler 😂😂
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yenihayaletadam eski hat iptal. yeni telefon, yeni hat, temiz başlangıç :D
en temizi bu :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@kemallacin, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yenihayaletadam Abi sen çok geç kalıyorsun büyükelçilikten dışarı adımımı atar atmaz rehbere bir format mis...
sesli güldüm valla :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
evet süreci imzaya da taşıdık artık 8 mayısı beklemek kaldı son rotüşü yapmak için
:eyes: :eyes: :eyes: -
evet süreci imzaya da taşıdık artık 8 mayısı beklemek kaldı son rotüşü yapmak için
:eyes: :eyes: :eyes:6 Mayıs 🙃
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
:eyes: :eyes: :eyes:6 Mayıs 🙃
biliyorum biliyorum ama ben 8 mayıs da bakacağım :) saati de belli ama o bende kalsın :face_with_tears_of_joy:
-
Takvimi görmem çok iyi oldu, ben mülakatların sonuçlardan hemen sonra başladığını düşünüyordum. Ekim'e dek en az 6 ayım var döviz almaya devam edebilmek için. Tarihleri de ara tatile veya dönem arasına denk getirirsem muhteşem olacak 🥰
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hasnotben, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Gökhan-A @yenihayaletadam ben de bundan bahsetmiştim :)
Valla ben alırsam vizemi Amerika dan güzel bir story sonra rehberi temizleme şekli :)
Aynennn 😅 tek rehber değil instagramda da temizlik yapıcam :)
Bence hemen yapmayın. Biraz silinecek kişilere fotoğraflar tattırın falan. Sonra temizlersiniz. Ya da hasetten onlar siler 😂😂
Buda iyi fikir aslında 😅
-
@ibrahimasar disardayken memleket baska bir onemli hale geliyor icindeykende kacmak istiyorsun tabi bayraktan topraktan vatandan degil.
-
15 senedir 30000-40000 içine giremedim nasılsa be yuhh bu sene ne olcak bakalım bekliyoruz
-
@Ozkan-aksan hakkaten 15 senedir Green Card basvuruyorsunuz bravo
-
@Ozkan-aksan cok buyuk talihsizlik. 15 sene icinde bir kere bile sans gulmemis
-
2023 mülakat konusuna baktım 6900 sıralı birine haziran sonu için randevu vermişler, durum berbat illa ki 10 bin altı çıkmalı eğer seneye de bir şey değişmeyecekse yavaşlık açısından.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum