ABD'deki sinekler, böcekler ve diğer haşereler
-
@Tuba82 Merhaba, orada yaşayanlar daha net cevap verecektir. Washington (eyalet) hiç size göre değil o zaman. Los Angeles tarafı hoşunuza gidebilir.
Ev konusu için Zillow, Trulia ve Apartments sitelerine bakın derim. Gideceğiniz eyalete göre arama yapabilirsiniz. -
@Tuba82 Orumceksiz, boceksiz eyalet yok. En az olani buyuk ihtimalle Alaska'dir.
-
Merhaba. New jerseyde bir apartmanda yaşıyroum evimde aylardır fare sorunu var. Apartmana defalarca bildirdim gelip küçük bir kapan bırakıp gidiyorlar hiçbir işe yaramıyor iş artık tahammül noktasını aştı diyebilirim çünkü 2 tane bebeğim var. Apartman bu durumla çok ilgilenmiyor böyle durumlarda apartmanı şikayet edebileceğim biryer veya kurum var mı ?
-
-
@MySea çok teşekkür ederim :)
-
Herkese selamlar,
Greencard çıksın hele bir, ondan sonra bakarsın diye makara geçiliyor etrafımda ama hem hayal kuruyor hem plan yapıyorum.
Begendigim eyaletler arasında TX Houston - Austn gibi yerler var. Pek sıcakla aram iyi olmamasına ragmen eşimin büyük bir yazcı olmasından dolayı diğer seçeneklere bakmadan Houston tarafı olur diye düşünüyordum.
Hep aklımda olan gerçekle bu topic sayesinde yüzleşmeye karar verdim. Kendimi şöyle ifade edebilirim;
Mesela beni 3 tane aslanla aynı kafese koysalar şerefimle ölürüm, gözümden tek damla yaş akmaz :) . Ama evde bir tane hamambocegi gorsem sabaha kadar uyuyamıyor, bu olayı atlatmadan bir kere daha görürsem (abartmıyorum) depresyona girecek gibi oluyorum.
Bu nedenle Texası kafamdan silmelimiyim?
İkinci merak ettigim şey ise Illionis bu konuda nasıldır? havası iklimi hakkında ne dusunuyorsunuz? Chicago da da bu derece haşere problemi var mı? -
@vicente Evet Texas'i aklinizdan silmelisiniz. Esinizi soguk yerlerde yasamaya ikna etmelisiniz. En az korkutucu böceklerin oldugu eyaletler soguk eyaletler. Spesifik olarak Chicago hakkinda bir bilgiye sahip degilim.
-
-
@vicente Eşiniz mutsuz olabilir kuzey eyaletlerinde. Soğuğu öyle böyle soğuk değil. Belki North Carolina, South Carolina ve Virginia eyaletlerini düşünebilirsiz. Böcek popülasyonu Texas ve Florida’ya göre daha azdır bu eyaletlerde.
-
@TMG Apartmanlar konusunda haklisiniz. Müstakil tarz evlere çikinca sorun basliyor. Evi ilaçlatsanda bahçede karsilasiyorsunuz.
-
Benim tavuklar hallediyordu taki birisi sikayet edene kadar :)
Amerika'da bocek sorunu olmayan yer oldugunu sanmiyorum...
-
Cevap veren herkese teşekkürler. Soguk iklimlerde de yasamalarını saglayan sey ne acaba :/
-
@Tuba82 Washington stateden uzak durun o zaman. Örümcek mevsimi var maalesef ve her yerdeler. Kapıdan çıkıyorsunuz ağzınıza ağ yapışıyor igrenc.
-
-
Bu sabah Miami'de sinek ısırdı kolumu çok önemsemedim fakat şu an kolum şişti ve ısırdığı yerin ucu sivilce gibi mikroplu ve sıcak. Yanımda hametan getirmiştim onu sürdüm ilaç önerisi olan varsa çok sevinirim.
-
@serlinkonakciyan Sinek ısırığı şişliğine hametan sürmeniz kafi. Bir kaç gün içinde söner gider. Çok geçmiş olsun.
-
@Serap-2
Teşekkür ederim 💕 -
@semavi, içinde söyledi: ABD'deki sinekler, böcekler ve diğer haşereler
Benim tavuklar hallediyordu taki birisi sikayet edene kadar :)
Amerika'da bocek sorunu olmayan yer oldugunu sanmiyorum...
Bende 4 civciv aldim. Duydum ki tum bocekleri yiyorlarmis 😀 kontrol ettim belediyeden bizim bolgede 4 tavuga kadar serbestmis. Bizim burasi baya kuralci bir yer. Emin misin yasak olduguna? Oyle bi sikayetle kaldirmak zorunda kalasin ki
-
@Tuba82 DC ye ek olarak Maryland e de gelmeyin o zaman, boceklerin allahi var burada ve kimyasal ilaclamaya karsi bir insan kitlesi..ormanin icinde yasarsiniz kuslar hayvanlar..nem 2-3 ay cok yuksek.
-
@serlinkonakciyan Gecmis olsun! Bill Gates olabilir bu isin arkasinda!!
https://www.snopes.com/fact-check/bill-gates-release-gmo-mosquitoes/
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum