Basvuru fotoğrafı ( sağlık sorunu )
-
Arkadaşlar Gözümden ameliyatlı olduğum için basvuruyu son ana kadar bırakmak zorunda kaldım yalnız söyle bir sorunum var. Tek gözüm dışa doğru kayık bir halde olduğu için bu şekilde başvurmam sorun yaratır mı ? Kabul olur mu çünkü bu kayma geçiçi de olabilir kalıcı da ( forumda sorunum cevabını bulamadığım için post açtım. Eğer varsa link ile yönlendirirseniz sevinirim.)
-
Hiç bir problem yaratmaz arkadaşım. Allah acil şifalar versin geçmiş olsun.İnşallah kazanırsan iyileşmiş biçimde mülakata gidersin.
-
@leningrad Basvuru fotoğrafı ( sağlık sorunu ) içinde söyledi:
Arkadaşlar Gözümden ameliyatlı olduğum için basvuruyu son ana kadar bırakmak zorunda kaldım yalnız söyle bir sorunum var. Tek gözüm dışa doğru kayık bir halde olduğu için bu şekilde başvurmam sorun yaratır mı ? Kabul olur mu çünkü bu kayma geçiçi de olabilir kalıcı da ( forumda sorunum cevabını bulamadığım için post açtım. Eğer varsa link ile yönlendirirseniz sevinirim.)
Geçmiş olsun
-
Sağ olun arkadaşlar. Büyük ihtimalle kabul olmayacak fotoğraf baya kurallara uygun ama baya kötü görünüyordu teşekkür ederim.
-
@leningrad merak etmeyin, bir problem yasamazsiniz. Gecmis olsun. Lutfen sorulariniz icin forumdaki ilgili konulari kullanmaya calisin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum