Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Fotoğraf hk.

Benzer Başlıklar

• Greencard fotoğraf olayı

Greencard Loto Başvurusu Soruları
    6
    2
    0 Oy
    6 İleti
    443 Bakış
    zazozuZ
    @laxasca Ben soru sordum neden kontrol etme gereği hissettin diye. Kontrol etmemelisin demedim hocam :) Merak ettim.
  • Pasaport ve fotoğraf

Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
    4
    0 Oy
    4 İleti
    435 Bakış
    gucarslanG
    @LordBolton sorunuz, forumdaki muslu hukuk bürosu avukatlarının cevap vereceği bir başlıkta bulunmuyor çünkü; ilgili başlık bu tür konular için kullanılamaz. dilerseniz bunu danışmanlık alabileceğiniz bir avukata sorup cevap alın.
  • Photo tool fotograf boyutu

4
    0 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    gkhanfeezG
    @hehehe Photo tool fotograf boyutu içinde söyledi: @akgün sorun olmaz degil mi fotografi en kucuk haline getirince bile disina tasiyor. Site de nasıl fotoğraf çekileceğine dair bir video var. O videoyu izledikten sonra kendiniz yeni foto çekebilirsiniz. Ben iki senedir orayı kullanıyorum. Herkese kendi çektiği foto ile başvuru yapıyorum. Bir izleyip deneyebilirsiniz.
  • green card fotograf konusu

29
    0 Oy
    29 İleti
    10k Bakış
    ayvalik10A
    foto fotocu geldi her türlü resim green kart uyumlu hale getirilir. Arka plan çok koyu olmadıkça ne olursa olsun farketmez yapılır hem de 2 dakika da fotocu geldi
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

9

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k