Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Basvuru fotoğrafı ( sağlık sorunu )

Benzer Başlıklar

• Greencard fotoğraf olayı

Greencard Loto Başvurusu Soruları
    6
    2
    0 Oy
    6 İleti
    440 Bakış
    zazozuZ
    @laxasca Ben soru sordum neden kontrol etme gereği hissettin diye. Kontrol etmemelisin demedim hocam :) Merak ettim.
  • Fotoğrafımda sorun çıkar mı?

Greencard Loto Başvurusu Soruları
    4
    0 Oy
    4 İleti
    529 Bakış
    ayvalik10A
    @Güzin-Abay sayfadaki gibi işlem yapın içiniz rahatlasın https://yesilkartforum.com/forum/topic/2803/resim-olayını-amma-da-büyüttünüz-alın-size-örnek
  • Başvuru tarihinin önemi

Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
    5
    0 Oy
    5 İleti
    501 Bakış
    P
    Diğer yandan başvuruyu ilk zamanlarda yapıp sonra unutmaktan kaçınmakta da fayda var açıkçası. Çünkü DV2019 çekilişinde de ilk hafta içinde yapılan başvurular teknik bir sebeple geçersiz sayılıp başvurular baştan alınmıştı. Bu sebepten mayıs ayında sonuçlarını kontrol eden bazı kişiler confirmation numaralarının geçersiz olduğunu görüp hüsrana uğramıştı. Bu tür durumlardan ötürü sürecin gidişatını son tarihe kadar ara ara kontrol etmek de iyi olacaktır.
  • GreenCard Fotograf

Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
    20
    0 Oy
    20 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @Farid411, içinde söyledi: GreenCard Fotograf İlk önce merhaba arkadaşlar inşallah arzusunda olan her kes bu sene kazanır sorum böyledir Ben Azeri olduğum için bildiğimiz gibi savaş zamanı olduğu için ben kendim kayd olamadım o zaman bir arkadaştan zor bir zaman içinde rica etdim ve benim için kayd olması için ricada bulundum her şeyi doğru yaptı amma ben savaşda olduğum için ona bir önceki yıl kayd olduğum zaman fotoğraf gönderdim şimdi arkadaşlar söylüyor ki kazansan bile bu sayılmıyor bu doğrumu? su an icin sorun olmuyor, konsoloslugun bu nedenden dolayi eleme yaptigini gormedik. fakat bu yeni kurallari daha sonra uygulamaya baslayabilirler, o nedenle sonraki senelerde yeni fotograf kullanin.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k