Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Confirmation numberı kaybettim

Benzer Başlıklar

• Confirmation numaramı unuttum

Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
    9
    0 Oy
    9 İleti
    10k Bakış
    crazycellsC
    @Tree-Tree, içinde söyledi: Confirmation numaramı unuttum @Oradaki tamda soyledıgınız basıma geldı maıl adresı ve comfırmatıon numarasını kaybettım nasıl ulasabılırım Sonuclar aciklanmaya basladiktan sonra siteye link eklenir, oradan "onay kodumu unuttum" tusuyla ogrenmeyi deneyebilirsiniz.
  • Soyisim değişikliği hk.

26
    0 Oy
    26 İleti
    3k Bakış
    T
    Merhabalar, Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin. Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak?
  • Lise diploması

30
    0 Oy
    30 İleti
    3k Bakış
    Aslan 3A
    @Mehmet-ynd Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
  • Green card başvuru fotoğrafı ile pasaport fotoğrafı ?

22
    0 Oy
    22 İleti
    10k Bakış
    deebeeD
    @exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k