Confirmation numberı kaybettim
-
confirmation numberI kaybettim tekrar başvurayım dedim aşağıdaki hatayı veriyor şuan başvurum iptal mi oldu?
The information submitted has not been accepted because it matches a previous entry in our records. Individuals may only submit one entry per DV period.
Duplicate entries will not be accepted. -
merhaba sayın @ugur1596. confirmation number kaybetmeniz birşey değiştirmez. endişelenmeyin. çekiliş vakti geldiği zaman giriş sayfasında sizden istenen çekiliş numaranızı gireceğiniz bölümün altındaki sekmede ' forgot confirmation number ' şeklinde bir yazı olacak. onu tıklayıp sizden istenen bilgileri girdiğiniz zaman confirmation number otomatik olarak ekrana gelir sizde çekilişi kazanıp kazanmadığınızı öğrenebilirsiniz. saygılar.
-
sayın @ugur1596. yukarıdaki karşınıza çıkan ingilizce yazının türkçesi bu şekilde;
'Sunulan bilgiler, kayıtlarımızda önceki bir girişle eşleştiği için kabul edilmedi. Bireyler sadece DV dönemi başına bir giriş yapabilir.
Yinelenen girişler kabul edilmeyecektir.'siz başvurunuzu yapmışsınız.
-
sayın @ugur1596 bu arada size verdiğim bilgiler sizi tatmin etmedi ise bu konularda daha bilgili kişilerden yardım isteyebilirsiniz. forumda size yardımcı olacak bir çok arkadaşımız var :-)
-
Çok teşekkür ederim ..
-
Bu ileti silindi! -
@ugur1596 gerçekten çok şanslıymışsınız normalde iki başvuru yapmak elenme sebebidir. herkese sizin gibi şans gerekiyor..
-
@lordbolton Confirmation numberı kaybettim içinde söyledi:
@ugur1596 gerçekten çok şanslıymışsınız normalde iki başvuru yapmak elenme sebebidir. herkese sizin gibi şans gerekiyor..
-
Ne şansı hocam emin değilim ben şimdi elendim mi ??
-
@ugur1596 hayır elenmediniz ama yeni bir kod verilseydi elenmiştiniz ne yazık ki..
-
Duplicate entries will not be accepted. demek başvurumun iptal oldugunu mu gösteriyor kabul edilmeyecek diyor?
-
@ugur1596 hayır iki kez kod alırsanız ikiside iptal ediliyor otomatik olarak. Ama sizin ikinci başvurunuzu kabul etmediği için ilki aktif yani yukarda belirtilen unuttum butonunu kullanacaksınız zamanı gelince bir sıkıntı yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum