[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@blanx vizeniz hayırlı olsun, yeni hayatınızda bol şans
-
@osmanbey vizeniz hayırlı olsun, amerikada bol şans
-
@Şeyda vizeniz hayırlı olsun, yeni hayatınızda bol şans
-
@mlsrdr tebrikler, vizeniz hayırlı olsun
-
@Ergül-Çelik Hayırlı uğurlu olsun.
-
Vizeniz hayırlı olsun - darısı başımıza
-
@Seren-Çalışkan Hayırlı olsun. Başarılar dilerim.
-
@mlsrdr Hayırlı uğurlu olsun. Yeni hayatınızda başarılar.
-
@blanx Hayırlı olsun. Kanada bir vatandaş kaybetti :) Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.
-
@osmanbey Hayırlı uğurlu olsun. Başarılar dilerim.
-
@Şeyda Hayırlı uğurlu olsun. Yolunuz açık olsun.
-
@Seren-Çalışkan tebrik ederim,yeni hayatınızda başarılar dilerim.Diş hekimi olduğunuzu söylediniz,rica etsem bundan sonra orada ne yapmayı planlıyorsunuz biraz bahseder misiniz.Benim oğlumda diş hekimliği öğrencisi, oğlum için deneyiminizin faydalı olacağını düşünüyorum
-
@Seren-Çalışkan vizeniz hayırlı olsun.Yeni yaşantınızda başarılar dilerim
-
@Seren-Çalışkan vizeniz hayırlı olsun yeni hayatınızda sağlık mutluluk huzur yeni başarılar bol bol para aşk sizinle olsun :man_playing_handball:
-
@aemte merhabalar, teşekkür ederim 😊 inanın ben de bilmiyorum tam olarak ne yapacağımı. Diş hekimi olarak denklik almak baya zorlu bir süreç. Ben yerleşmeye karar verdiğimde dental hijyenist olarak başlayacağım büyük ihtimalle Floridada. Ondan sonrasında karar vereceğim
-
@Seren-Çalışkan günaydın uzun zamandır video çekmeyen bir aile var. Diş doktorları idi. Şu anda amerika da ne yapıyorlar hiç bilgim yok istersen bir ara mesaj atıp son durumları hakkında bilgi alabilirsin
https://www.instagram.com/onair.family/
Yakın bir zamanda bir röportaj vardı istersen bir seyret
-
@Seren-Çalışkan, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
@aemte merhabalar, teşekkür ederim 😊 inanın ben de bilmiyorum tam olarak ne yapacağımı. Diş hekimi olarak denklik almak baya zorlu bir süreç. Ben yerleşmeye karar verdiğimde dental hijyenist olarak başlayacağım büyük ihtimalle Floridada. Ondan sonrasında karar vereceğim
Teşekkür ederim cevap için.Ara ara mesleğinizle ilgili gelişmeleri paylaşırsanız çok mutlu olurum.Tekrar yeni hayatınızda mutluluklar dikerim,şansınız bol olsun
-
@Seren-Çalışkan Vizeniz hayırlı uğurlu olsun mutluluklar ve başarılar dilerim :)
-
01.12.2023 gününün ilk mülakatına giren olarak çok heyecanlıydım fakat vize memuru inanılmaz sıcak kanlı bir şekilde karşıladı beni sarışın mavi gözlü kare suratlı kirli sakallı tam bir amerikalıydı. Soruları sorarken çok güler yüzlüydü. Benim tahminim; ben görüşmeye gitmeden önce hakkımdaki karar verilmişti. O yüzden beni sıkıştıracak sorular sormadı. Nereye gidip ne yapacağımı ve ingilizce konuşabildiğimi sordu. [bağlantı metni](link url)
-
01.12.2023 gününün ilk mülakatına giren olarak çok heyecanlıydım fakat vize memuru inanılmaz sıcak kanlı bir şekilde karşıladı beni sarışın mavi gözlü kare suratlı kirli sakallı tam bir amerikalıydı. Soruları sorarken çok güler yüzlüydü. Benim tahminim; ben görüşmeye gitmeden önce hakkımdaki karar verilmişti. O yüzden beni sıkıştıracak sorular sormadı. Nereye gidip ne yapacağımı ve ingilizce konuşabildiğimi sordu. Sonra da vizemin onaylandığını söyledi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum