Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

İngilizce Öğrenmek - Geliştirmek İsteyenler İçin Motivasyon - Strateji Videoları

İngilizce
9 4 601 7

Benzer Başlıklar

• İngilizce öğrenmek için kaynak kitaplar

İngilizce
    2
    1
    0 Oy
    2 İleti
    291 Bakış
    sıla5566S
    The academic publishing yada moda dil kaynaklarını kullanan var mı?
  • Online Kurslar İle Dil Öğrenmek Mümkün Mü?

İngilizce
    7
    1 Oy
    7 İleti
    528 Bakış
    Ercan GeçginE
    Telefona Tandem uygulamasını indirebilirsiniz. Orada sohbet odaları oluyor ve o odalara girip ister sadece dinleyici ister dinleyici-konuşmacı olabilirsiniz. Yani tamamen sıradan kullanıcıların açtığı sohbet odalarına giriyorsunuz ve isteyen konuşabiliyor. Konuşma ve dinleme-anlama pratiği açısından güzel, öneririm.
  • 25 soruda İngilizce seviyenizi ölçün

İngilizce
    53
    8 Oy
    53 İleti
    10k Bakış
    Ercan GeçginE
    Oldukça kötü çıktım. İyi olduğuma zaten inanmıyordum ama anlıyorum ki sıkı çalışmalı
  • Kısa videolar ile alıştırma yapma

İngilizce
    13
    8 Oy
    13 İleti
    4k Bakış
    T
    Burada çok faydalı Youtube videoları bulunabiliyor. Ben de bu videoları internet erişimim olmadığı zaman takip edebilmek için ücretsiz video indir sitesi Savefrom ile bilgisayarıma indirip oradan izlemeyi seviyorum. Hem güzel bir arşiv oluyor hem de bu işi yaparak her zaman internete bağımlı kalmamış oluyorum. Tabi ki internetsiz bir gün geçirdiğimiz özellikle bu dönemde oldukça sayılı. Ancak yine de güçlü bir arşiv her zaman bu tip çalışmaları takip edenler için oldukça önemlidir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

10

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k